Nedostopni moški
Kaj pa če je avtorica zgolj napačno sklepala, da so moški nedostopni zato ker ne pozdravljajo? Mogoče so pa samo neolikani. Ali pa je mogoče ona nezanimiva? Kdo bi vedel…..[/quote]
Nekdo, ki ne pozdravi nazaj, je gotovo manj dostopen, kot tisti, ki pozdravi. Neodzdravljanje že samo po sebi velja za neolikano. Človek, ki ga ne poznaš, ti je težko nezanimiv, razen če sodiš o videzu. Olikano se mi zdi odzdravit vsakemu, ki pozdravi.
Nekdo, ki ne pozdravi nazaj, je manj dostopen?:) Kaj če je le zamišljen, osredotočen na druge stvari in ga pozdrav neznanca preseneti, da ne odreagira tako hitro ali sploh ne registrira?:) Hm, meni se je to recimo zgodilo danes, ko sem hodila po pločniku. Nasproti je prišla ženska, nisem je videla v obraz, nakar me pozdravi. In ko je že bila mimo, se obrnem, da bi videla kdo sploh je:)). No, bilo je prepozno…in zdaj sem izpadla totalno nedostopna:))
Goldfish, zamišljena ali ne, za tistega takrat nisi bila dostopna. Morda si zamudila svojo veliko priložnost. 😉
In kakšna naj bi bila ta veeeelikaaaa priložnost?:)[/quote]
Morda nikoli ne boš izvedela. 🙂
Priložnost za zanimivo poznanstvo recimo. Mogoče je bil celo nekdo, ki si ga že kdaj “opazovala” in je zdaj šel mimo tebe še “zadnjič”, ne vem, možnosti je veliko, uporabi domišljijo. Saj ne, da bi ti rad vzbujal slabo vest. Življenje običajno vedno ponudi novo priložnost, mogoče manj, mogoče pa bolj očitno, ampak čas teče. 🙂
Mare je švoh prebral in ni videl, da te je pozdravila ženska. Šment, zdaj ti je možnost za njeno poglobljeno spoznavanje splavala po vodi! 😀
Vseeno si mislim, da življenje nastavi bolj jasne markerje, kot zgolj mimobežen pozdrav. Če se že gremo tega, da ima nekaj izven nas več kontrole nad našimi možnostmi kot mi sami.
Možnosti je neomejeno. :)[/quote]Ja to pa, samo moraš bit odprt/pripravljen za/na drugačne načine razmišljanja… hi, hi, hi…..[/quote]
Moj dogodek ne more nakazovati na to ali sem odprte narave ali ne. Seveda je povsod polno priložnosti, samo vprašanje za katero stvar:). Se ne ukvarjam z mislimi, kaj bi bilo, če bi…ker sem človek akcije:).
Meni je jasno, da večina konfliktov in sporov med ljudmi nastane izključno zaradi nerazumevanja oz. napačnega razumevanja. Ni dobro bit preveč trmast in vztrajat vedno pri svoji eni in edini razlagi, ki je nam tako preprosto razumljiva. Ravno zaradi tega, ker ljudje različno razmišljamo in po različnih poteh prihajamo do enakih ugotovitev. Prav tako, pa iz ene ugotovitve oziroma mnenja lahko različno sklepamo oziroma jo različno razumemo, kaj je avtor želel povedati, če tega ne razjasnimo dovolj natančno, dovolj široko.
Forum je zaprt za komentiranje.