Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nedostopni moški

Nedostopni moški

Če sem prav razumela, da so potem tisti, ki ne odzdravijo v hribih, LJubljančani? Ker ste tega vajeni s Šmarne :)?
Ne vem kaka gužva je na Šmarni, ampak jaz še nisem bila na kakem hribu, da bi bila kaka huda gužva.
Katenjka, hvala za vabilo, ampak kadar ne gre fant zraven, grem najraje sama.

:))) Ni nič za verjet tem forumskim puncam…. Bolje, da je ne vzameš sabo, ker bi ti lahko še fanta speljala, ni čist res tisto kar je pisala o pozdravljanju in njenem izgledu…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Veš kako je, fant ni moja last in če se bo odločil za katero drugo, ga ne morem priklenit nase :).

Če jih ne bo zraven se ne bo mogel za nič drugega odločit…. :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

He, he seveda se lahko. Saj ne ždiva ves čas skupaj. V bistvu večinoma sama okrog po hribih vandram, on pa sam v drugih hobijih. TOrej ga nič ne vežem.
Jaz ne priklepam :).

A se je sam priklenil s tako nevidno “ketno”? Ti si samo mesto pripravila kam se je pripel? 😀
Saj to je tisti (ženski) čar/sposobnost, da je tako sposobna, da se sam “priklene” pa še vesel je zato…;)

Nekoga priklepat, vedno kontrolirat kje hodi, s kom hodi, s kom gre na pijačo… vse to se mi zdi nesmiselno. Da ne govorim, da eni partnerjem čekirajo še telefon.
Če si nekdo želi biti s tabo je super, če si tega ne želi več, ga ne moreš v to prisilit.
Če se bo moj odločil za drugo, mi bo hudo, branila pa mu ne bi.

Kako/kdo bi se lahko ob takšni punci, kjer je svoboden, odločil za drugo? 😉

He,he, na to jaz računam :). Če je nekdo svoboden, ne čuti potrebe po pobegu. Če se nekdo čuti vezanega, bo čutil potrebo po svobodi.

Vidiš potem ni ovir, da ne bi vzela sabo v hribe še kakšne planinke…. Lahko bi hodila pred vama in “strašila” naključne mimoidoče, da bi vaju raje pozdravljali….. :)))))
Mogoče bi ji bolj uspelo, če se zjutraj ne bi počesala in bi cel dan hodila kuštrava okoli… :)))
Bi bilo to tudi dobro zanjo, ker če jo bo kdo obrajtal takšno jo bo sigurno zaradi njenega plemenitega srca, dobre dušice in pozitivne energije, ki seva iz nje…..ccccccc
:)))))))

He,he, trije so eden preveč :).

No če ti trije niso najboljši par, bi si mogoče lahko umislila še kakšnega primernega sorodnika moškega spola, pravih let, mogoče prijatelja, znanca….. da bi se ukvarjal z “ljubkim strašilom” v hribih. Sigurno bi bilo zabavno bolj kot pa če greš sama. 😉
Štirje so dva para ;), upam, da potem ni en par preveč? :)))

Točno tako. Jaz pustim moškemu svobodo, ga ne omejujem. A on se bolj in bolj priklepa name.

Ker nekoga, ko ljubiš ne poseduješ. In bolj kot ga ljubim, večji občutek svobode imam.

Ja, to ženske znamo. Seveda to ni ‘sposobnost’, pride ta ‘čar’ sam od sebe, ko je ‘ta prav ‘ v igri 🙂

lp,D

Mogoče pa malo preveč pričakuješ. Jaz sem dostikrat na Šmarni gori, pozdravim tiste, ki ponavadi hodijo sami pa seveda luštne punce obvezno :)) ker jih je tudi precej gor. Ampak pozdravljat vse je pa približno tako kot da bi hodil po Čopovi ob treh popoldne in pozdravil vsakega posebej. V 15 minutah bi bil brez glasu.
Če hočeš da te vsak pozdravi pojdi na kak bližji hrib ( pa ne mislim rožnika) pa boš dobila pozdrav verjetno od vsakega, ki bo mimo prišel.

Ok, na začetku ko je ubogo dekle jamralo kako je moški ne pozdravljajo, mi je bla ta tema še nekako smiselna. Pač je punčara samska in išče pozornost… Nič novega.

Ampak pazi, preobrat. Sedaj je dekle izdalo da ima celo fanta. Hm… Čemu bi se potem obremenjevala z dostopnostjo drugih moških??

Imam enake izkušnje! Enako se mi dogaja ko gobarim ali kolesarim!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Preobrat je nastal pri tebi, ker si na napačno sklepal, da je samska in išče pozornost, čeprav je napisala le, kaj opaža.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Preobrat je nastal pri tebi, ker si na napačno sklepal, da je samska in išče pozornost, čeprav je napisala le, kaj opaža.[/quote]Ja, s tem podatkom o fantu mu je podrla lastno prepričanje, da je samska in sedaj je našel krivca za lastno zmotno prepričanje in ga pribil na križ….. 🙁
Res, kako nam je težko priznat lastno “krivdo” o namišljenem mišljenju o drugih…. Sicer se pa to vsepovsod venomer dogaja in “tagrdi” je potem tisti, ki ni v skladu z našim namišljenim prepričanjem… :/

Vidva sta pa zmeraj rada tko mal pametna, ane?

če si butast, si pač butast 🙂

Itak, ane…

A ti pa nisi rad? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa če je avtorica zgolj napačno sklepala, da so moški nedostopni zato ker ne pozdravljajo? Mogoče so pa samo neolikani. Ali pa je mogoče ona nezanimiva? Kdo bi vedel…..

Kaj pa če je avtorica zgolj napačno sklepala, da so moški nedostopni zato ker ne pozdravljajo? Mogoče so pa samo neolikani. Ali pa je mogoče ona nezanimiva? Kdo bi vedel…..[/quote]Ker je ona ne zanimiva postanejo oni neolikani, ne pozdravljajo in so s tem nedostopni?……

Itak baba je vsega kriva…..

Kaj pa če je avtorica zgolj napačno sklepala, da so moški nedostopni zato ker ne pozdravljajo? Mogoče so pa samo neolikani. Ali pa je mogoče ona nezanimiva? Kdo bi vedel…..[/quote]Ker je ona ne zanimiva postanejo oni neolikani, ne pozdravljajo in so s tem nedostopni?……

Itak baba je vsega kriva…..[/quote]

Kaj pa če bi se ti naučil (-a) razumevanja besedila? Ne piše tako, to je zgolj tvoje napačno sklepanje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close