Nedostopni moški
To so telebani nevljudni, ki gredo svojo pot, ne da bi nazaj odzdravili, pa to nima nič veze s “planinskimi navadami”.[/quote]cccccc:)))) Ti pa pozdravljaš in odzdravljaš, a ne…podmukli_tip_človeka.press :)))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] eksperimentka: jaz sem enkrat nekej komentiral na pozdravljanje na šmarni in možnosti spoznavanja in po mojih izkušnjah je šmarna nekej čist ekstra. Na drugih klačnih je veliko bolj družabno.
Pejt na šmarno eksperiment naredit, pa boš vidla.Prepričan sem, da bo statistika popolnoma drugačna od ostalih hribov.
Treba je začet že, ko so še v plenicah.:)))))[/quote]
Res je. In vse je odvisno od staršev – glede osnovnega bontona. In to ostane za vedno.
Samo res, to bi znalo biti res. Se spomnim, ko sem bila na enem alpinističnem predavanju in je razlagal, kako sta šla s prijateljem v neko plezališče, se navezala in brez besed obstala, ker je pod steno zraven stala ena full lepa punca~~eksperimentka, mogoče pa se midve zmeniva pa greva skupaj v hribe, jaz pa nič posebnega ne zgledam, pa tudi pri pozdravljanju ne zapažam težav, bodo mene pozdravili in če boš na varni razdalji od mene, tudi tebe~~ kaj praviš, no greva??
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Lepo je pozdravljat v hribih oz. gorah.
Ko sva bila z ženo pred kratkim na poročnem potovanju na Tenerifih, sva šla dvakrat tudi na manjši pohod, pa smo se vsi pozdravljali, kljub temu, da praktično nisi srečal človeka iste narodnosti – nemci, angleži, danci, američani. Je bilo prav zanimivo, ko ni si vedel kako bi pozdravil, pa si pač čakal drugega in nato odzdravil, če ne drugega pa si malo pokimal in zamomljal 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.