Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NEDOSEGLJIVA DEŽURNA LEKARNA

NEDOSEGLJIVA DEŽURNA LEKARNA

Sram naj jih bo! Sram!!! Od 15h do zdaj nikakor ne morem priklicat dežurno lekarno Lj pri UKC! Sram naj jih bo vse skupaj, kaj če človek nujno rabi samo  informacijo?? Ne stanujemo blizu ampak precej daleč, gre za tako enostavno vprašanje in kadarkoli jih kličeš, jih ne dobiš!! Monopol je pomebnejši od zdravja ljudi. Ena sama dežurna lekarna za celo Ljubljano! SRAMOTA za MOL, opankovića, ki je tudi kriv za te lekarne po Lj! In še to: imajo samo neko centralo kjer se javijo študenti in te vežejo, nikjer na netu ni navedenih njihovih direktnih številk, za niti eno lekarno po Lj. Kaj če je kaj nujnega in pač ne moreš mobilno do njih? Farmacevtska mafija! Sram naj vas bo!

Mogoče se namerno nočejo javit, ne da se jim delat čez vikend. Naj folk pocrka

Do zdaj bi se lahko vsaj 10x zapeljala do lekarne in osebno vprasala.

No, mogoce bi morala nekaj casa stat zunaj na mrazu in dezju, ker je gneca, ampak bi vsaj videla, zakaj se dejansko ne javljajo na telefon.

Odgovor na objavo uporabnika
Vsaj 10x, 27.11.2021 ob 22:15

Do zdaj bi se lahko vsaj 10x zapeljala do lekarne in osebno vprasala.

No, mogoce bi morala nekaj casa stat zunaj na mrazu in dezju, ker je gneca, ampak bi vsaj videla, zakaj se dejansko ne javljajo na telefon.

Saj vi raje podpirate to barabijo ignorantsko kot da razumete sočloveka. Preberi-smo predaleč za vožnjo, ni možno mobilno!

Ja tako je, odraz stanja v državi. Tudi v ambulantah tako počnejo, ure in ure kličeš in nikjer nikogar. Medicinke pa so še povišico dobile. Ta farmacija pa res zmaga v vsem! Jaz bi na tvojem mestu na upravo klicala v ponedeljek, ker ta podatek verjetno še koga zanima. Razpad sistema.

Obupana in jezna, 27.11.2021 ob 21:33

Sram naj jih bo! Sram!!! Od 15h do zdaj nikakor ne morem priklicat dežurno lekarno Lj pri UKC! Sram naj jih bo vse skupaj, kaj če človek nujno rabi samo  informacijo?? Ne stanujemo blizu ampak precej daleč, gre za tako enostavno vprašanje in kadarkoli jih kličeš, jih ne dobiš!! Monopol je pomebnejši od zdravja ljudi. Ena sama dežurna lekarna za celo Ljubljano! SRAMOTA za MOL, opankovića, ki je tudi kriv za te lekarne po Lj! In še to: imajo samo neko centralo kjer se javijo študenti in te vežejo, nikjer na netu ni navedenih njihovih direktnih številk, za niti eno lekarno po Lj. Kaj če je kaj nujnega in pač ne moreš mobilno do njih? Farmacevtska mafija! Sram naj vas bo!

Sram naj jih bo! Sram!!! Od 15h do zdaj nikakor ne morem priklicat dežurno lekarno Lj pri UKC! Sram naj jih bo vse skupaj, kaj če človek nujno rabi samo  informacijo?? Ne stanujemo blizu ampak precej daleč, gre za tako enostavno vprašanje in kadarkoli jih kličeš, jih ne dobiš!! Monopol je pomebnejši od zdravja ljudi. Ena sama dežurna lekarna za celo Ljubljano! SRAMOTA za MOL, opankovića, ki je tudi kriv za te lekarne po Lj! In še to: imajo samo neko centralo kjer se javijo študenti in te vežejo, nikjer na netu ni navedenih njihovih direktnih številk, za niti eno lekarno po Lj. Kaj če je kaj nujnega in pač ne moreš mobilno do njih? Farmacevtska mafija! Sram naj vas bo!

Stanuješ daleč, pa moraš rint prav v ljubljano!?

Al’ je tvoj namen samo pljuvanje po Ljubljani!?

Al’ si tupo, leno gnilo, da se ti ne ljubi pogledat za dežurne lekarne!?

Dežurne lekarne v Sloveniji:

https://www.ezobozdravnik.si/dezurna-lekarna/

100mater, 27.11.2021 ob 22:57

Sram naj jih bo! Sram!!! Od 15h do zdaj nikakor ne morem priklicat dežurno lekarno Lj pri UKC! Sram naj jih bo vse skupaj, kaj če človek nujno rabi samo  informacijo?? Ne stanujemo blizu ampak precej daleč, gre za tako enostavno vprašanje in kadarkoli jih kličeš, jih ne dobiš!! Monopol je pomebnejši od zdravja ljudi. Ena sama dežurna lekarna za celo Ljubljano! SRAMOTA za MOL, opankovića, ki je tudi kriv za te lekarne po Lj! In še to: imajo samo neko centralo kjer se javijo študenti in te vežejo, nikjer na netu ni navedenih njihovih direktnih številk, za niti eno lekarno po Lj. Kaj če je kaj nujnega in pač ne moreš mobilno do njih? Farmacevtska mafija! Sram naj vas bo!

Stanuješ daleč, pa moraš rint prav v ljubljano!?

Al’ je tvoj namen samo pljuvanje po Ljubljani!?

Al’ si tupo, leno gnilo, da se ti ne ljubi pogledat za dežurne lekarne!?

Dežurne lekarne v Sloveniji:

https://www.ezobozdravnik.si/dezurna-lekarna/

Verjetno si tupo, ker si bralno nepismeno. Kar sem napisala bo šlo pa v prijavo. Malo si tupavo poglej, kaj vse spada pod MOL. V soboto popoldan je daleč naokoli kjer živimo, dežurna ravno lekarna lj. Tupavo.

Obupana in jezna, 27.11.2021 ob 23:09

Verjetno si tupo, ker si bralno nepismeno. Kar sem napisala bo šlo pa v prijavo. Malo si tupavo poglej, kaj vse spada pod MOL. V soboto popoldan je daleč naokoli kjer živimo, dežurna ravno lekarna lj. Tupavo.

Tupavo bralno nepismeno. Malo poglej kaj vse spada pod MOL. Tam kjer smo, je v soboto popoldan in zvečer najbližje lekarna lj. Tupavo.

Z lekarnami nimam izkusenj, sem pa enkrat otroško dezurno na Metelkovi preko dneva klicala za ziher vsaj 200x, preden so mi ob osmih zvečer končno dvignili slušalko.

Preden kdo skoči, ni bilo nič življenjsko nujnega, sicer bi šli osebno tja, je pa pediater kljub moji skepsi vztrajal, da naj se gremo naslednji dan za vsak slučaj v dezurno pokazat. No, pa nam ni uspelo, ker je otrok takrat že spal.

Slovensko zdravstvo… Čisto ok, dokler ga ne potrebuješ.

Kdor na srcu je bolan

in si leka išče v sili,

naj z menoj gre v vinski hram,

tam izginejo bacili.

cela Evropa ima napis APOTEKA. Samo v Slovenistanu piše Lekarna.

Lekarna na Trški gori, 28.11.2021 ob 18:30

Kdor na srcu je bolan

in si leka išče v sili,

naj z menoj gre v vinski hram,

tam izginejo bacili.

Hahahaha ta je pa dobra, kolikor vem je cviček za tiček :)))))))

Obupana in jezna, 28.11.2021 ob 18:35

Hahahaha ta je pa dobra, kolikor vem je cviček za tiček :)))))))

imaš dobre informacije!

Vprašaj tukaj, mogoče mi vemo.

Jahno, 28.11.2021 ob 19:06

Vprašaj tukaj, mogoče mi vemo.

Hvala. Gre za kombiniranje zdravil. Bomo drugač uredili. Je pa to bedno kar delajo

mon mon, 28.11.2021 ob 18:31

cela Evropa ima napis APOTEKA. Samo v Slovenistanu piše Lekarna.

Budalo, tudi na Češkem in Slovaškem imajo LEKARNE.

Tu pa priznam, da sem v temo brcnil. Ceska in Slovenia imasta Lekarno.

In to zdravilo si dobila predpisano v soboto ob 15h, zdravnika, ki je predpisal, pa nisi vprašala. Niti nisi vprašala lekarne, kjer so ti v soboto popoldne zdravilo izdali.

Pa menda ne, da to zdravilo imate že par dni doma, ampak tebi je bilo prikladno vprašanje postaviti v soboto popoldne. In ne npr do 12h, ko imaš odprto skoraj vsako lekarno v Sloveniji….

Dežurna lekarna je za dežurno izdajo zdravil, ne za dežurno svetovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close