Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nedolžnost pri moškem

Nedolžnost pri moškem

Kaj si se naveličal dule?Pa menda ne sexa?
A se tega tud kdaj navelčaš?
Ja kaj morš nekateri bi radi pa ne najdemo prave,drugi imajo pravo oz.pravega in uživajo ,eni so se pa že naveličali.
Zanimiv svet nimaš kaj. :)))

Res je zanimiv. Eni bi pa ne dobijo, eni dobijo pa ne morejo, enim se ne da, itd..
Drži se.

Nedolžen, če hočeš vsaj malo čustev zraven, se takele internetne zveze na hitro verjetno ne kvalificirajo. Saj sem napisala, vsaj poveš nam lahko, da je srečno mimo in to…
Sicer pa: poročena, dva majhna otroka, tretji na poti… Ne bi bila ravno neka sanjska učiteljica.

Ne, seks naj ne bo samo seks, brez vsaj malo čustev! Sploh, če tudi sam tako čutiš! Dejte mi no povedat, zakaj bi moral nujno nekaj na silo,a samo zato da ne bo več nedolžen? Pa kaj je to takega, če je nedolžen, ali bi vsi morali seksati že pred dvajsetimi, ne vem no! In ko boš dobil punco, ji lahko poveš, da si še nedolžen!

Nedolžen, men se zdi tud problem mal širši. očitno si malo zavrt oz. imaš neke druge probleme, mogoče nezavedne, pa si sam ne pustiš naprej. praviš, da želiš čim prej seksati. kaj pa narediš za to? res me zanima, kaj delaš za to. kot pravi dule: bodi manj tukaj gor, pa več kje druge, kjer imaš veliko priložnosti, ki te lahko pripeljejo do cilja. pa srečno!

Imaš prav Dura neka zveza na hitro prek interneta ni zame.
Srečne družine pa tud ne bi razbijal.Da ne bi bla sanjska učiteljica
pa vseeno najbrž ne drži.Očitno imaš malo več izkušenj kot jaz.
Vso srečo z otroci in družino.Pa srečno,zdravo nosečnost in lahek porod ti želim.

Hvala Arianna me veseli da obstajajo ženske,ki mislijo podobno kot jaz.
Škoda samo da jih nikjer ne srečam.

Lep pozdrav

Tanita očitno nisi prebrala mojega vprašanja.
Mene zanima žensko mnenje o tem.Mislim pa da nisem rekel da bi rad čimprej sexsal.Sicer ne bi imel nič proti samo ne iščem nekaj na silo.
Iščem pa že kar nekaj časa(pa ne samo sex-ampak kako resno zvezo) samo žal zaenkrat neuspešno.
Imaš pa malo tud prav,ker sem bolj “tih”v ženski družbi in mogoč je to moj problem.?

Gotovo, glasni so bolj opazni, ampak zati nič “boljši”… mene pa so nasprotno vedno bolj privlačili bolj mirni, tihi, sramežljivi tipi… sori, če sem zašla s teme.

Ja Tanita pol sem pa očitno jaz idealen tip za tebe.
Jaz sem pa mislu da imajo ženske rade bolj glasne “pogumne”tipe.
Škoda samo da nikjer ne srečam takšne ženske (razen na internetu)

LP

Kaj pa je narobe s tistimi iz neta?! Pac spoznas jih tle gor, malo se spozavas in ce ti je kul, jih spozas v zivo. Ce so ti vsec se pol, kul. Ce ne pa nic.. se konca tam.
Na tak nacin sem spoznala veliko frendov, pa se dragega, ki sva skupaj ze 2 leti in se imava prav fajn.

Ne, nima šans, ta tip je totalno zafrustriran in najbrž mamin sinek.

Uh, Natalija, ti pa si poznavalka karakterjev. Če lahko po nekaj postih razbereš, kakšen je, daj oglas, boš sigurno veliko zaslužila s takšnim vedeževanjem.

ja, lahko bi bil idelen zame. ampak jaz žal ne iščem fanta….. lp!

Ja Natalija maš kr prav.A se mogoč poznava da tolko veš o meni. :)))
Kot otrok in mladostnik sem veliko izostal iz šole in s tem tudi iz družbe,ker sem bil nonstop bolan (astma),zaradi vsega tega in finančnih težav v družini tud nisem mel kakih možnosti za študij.Zaradi tega pol tud razne slabo plačane službe itd.,in spet izostanek iz družbe zaradi pomanjkanja financ.Nekaterim pač ni zmeraj z rožicami postlano in se morajo za vse uspehe v življenju sami močno potruditi.Če sem zaradi tega zafrustriran mamin sinek pol si kar zadela.Jaz sicer o sebi ne mislim tako sem pa vesel tud vsake kritike in drugačnega mnenja.
Res pa je da mam rajš pogovor ob kavi s kolegi kot pa pijančevanje,rajš imam zabavo v manjši družbi kot pa v polnem lokalu.Mogoč pa to res pomeni da sem zafrustriran mamin sinek.
Fajn se mej Natalija

Škoda Tanita,da ne iščeš.Najbrž si že najdla svojega dragega.
Uživajta skupaj.

Lep pozdrav

Dura hvala za podporo.

Se opravičujem če sem koga prizadela. Po mojih opazovanjih sveta, je ponavadi vedno tako, da so to mamini sinki. In veeedno se je izkazalo za pravilno. Si imel očeta ob odraščanju, če si ga – je imel glavno besedo pri hiši? Ali je bila bolj mama tista, ki je nosila hlače?

Tale Dura je bila v rosnih letih zaljubljena v enega takšnega tička, ki mu ni čisto nič, ampak res nič manjkalo, samo malo drugačen je bil pač od vrstnikov. Ima lepe oči, mil pogled, da ti je takoj jasno, da mu lahko brezpogojno zaupaš, pošten, pameten, odkrit…, bivši vrhunski športnik, še vedno ima ! A postavico. Ampak je pa vrsta tipa, ki če ne dobi resne punce že v srednji šoli ali najkasneje na faksu (pa je žal hodil na bolj “moškega”), mu slaba prede, ker ne mara hoditi ven žurirat in ni glasen. Tako je, kolikor vem, imel eno samo punco, ki ga je čez nekaj let pustila (midva sva bila pa samo prijatelja in sva še vedno kolega), zdaj je star že 40 in mu grozi, da bo “star stric”. Edino, kar je narobe z njim, je to, da se pač ne zna “ven metat”. En drugi, njemu podoben tiček, je imel pa srečo, da je prvo in edino punco, sedanjo ženo, spoznal že v srednji šoli, ampak je bila ona zelo zelo vztrajna. Veljal je za čudaka, ko je pa začel hoditi z njo, se je kmalu zelo spremenil, na bolje, tako da tisti, ki ga ne poznajo od prej, ne morejo verjeti, da je bil res čudak (ampak je bil res čudak, ne samo tih in miren). Tudi moja dobra prijateljica je poročena z enim takšnim “nedolžnim”, pa tipu res čisto nič ne fali. Žal je pač tako, da včasih dobri fantje nekako ne morejo najti prave punce, pa bi bil marsikateri verjetno všeč, če bi le vedela zanj…

Veš kaj, po mojih izkušnjah je tako. Ko intenzivno iščeš zvezo, se noče in noče nič zgoditi. Zgodi pa se, kar nenkrat, brez vsakega truda in kar veš, da je prav. Le odpreti se moraš in dati možnost življenju, da ti prinese dobre stvari.
Pojdi ven, spoznavaj ljudi in ne sili v resno zvezo. Ko se bo našla tista prava, boš vedel!

nedolžen, ni ravno tako, kot misliš. Tudi jaz bi si želela, da bi bilo tako, pa ni… srečno!

Saj me nisi kaj prizadela Natalija,si pač povedala svoje mnenje.Saj sem pripravljen tud na kako kritiko.Saj ima tud veliko tistih,ki me samo bežno pozna razna mnenja o meni.Tako pač je če je moški v mojih letih samski.
Tisti,ki me dobro poznajo imajo malo bolj realno predstavo o vsem skupaj in tud drugačno mnenje o meni.Kar se pa tiče moje družine:oba starša še živita in nikol ni blo kakih problemov v družini.Nobeden ni mel glavne besede,smo se zmerom kar v redu zastopli in se še zdaj.

Ja Dura spet maš prav.Me veseli da so na tem svetu še ženske,ki zastopijo tud tiste bolj mirne tipe.Samo žal so zgleda že vse oddane,al pa se zelo dobro skrivajo,da jaz nobene ne najdem. :))

Al saj jaz zaenkrat niti ne iščem intenzivno.Zadnje leto sem se malo bolj potrudil,spoznal sem nekaj novih žensk pa zgleda za nobeno nisem bil dovolj dober.Tako da zdaj malo pavziram in čakam kaj mi bo prineslo življenje.Bomo vidli zaenkrat sem še optimist.

Lep vikend želim vsem skup

Tanita kaj ni tako kot mislim?Kaj si želiš?
A imaš kake težave?
LP

Ej, nedolžen, jest te pa čist štekam, da te vse skupaj žre. In čist upravičeno te grabi panika, ker je nedolžnost pri 32 letih res malo nenavadna, kar pa ne pomeni, da je sramotna ali moteča za žensko. Pove pa tudi nekaj o tebi. Da si nesamozavesten, da imaš določene komplekse, zavore, skratka, da imaš probleme, ki jih morda tlačiš pod preprogo in se vrtiš v začaranem krogu nezadovoljstva, občutka neuspeha, tudi žalosti, želje po ljubezni….
Tudi jaz imam težave, ker ne morem zanositi. Vsa ta leta poskušanja, umetne oploditve in še vedno ni uspeha… vse to me je lani pripeljalo do faze, ko sem padla v krizo zaradi občutka neuspeha na vseh frontah. Mož mi je pomagal, vendar sem bila kljub temu žalostna, nisem hotela v družbo, ker sem se bala vprašanj v stilu ja, kdaj pa mislita vidva imeti otroke (jaz pa ravno po neuspelem postopku umetne oploditve…) in še in še. Zato dobro vem, kaj to pomeni, če nečesa ni takrat, ko si najbolj želiš.
Jaz sem si pomagala tako, da sem obiskala psihologinjo na kliniki za zdravljenje neplodnosti in ta me je popolnoma skulirala. Spet sem se zdela sama sebi uspešna, spet sem bila za v družbo, postalo mi je vseeno, kaj si mislijo drugi, malo bolj naglas si upam govoriti o najini težavi in na sploh se mi zdi, da je svet lepši in da se tudi ljudje drugače obnašajo do mene. Mogoče je to le filing, ampak jaz se dobro počutim in spet upam, da pa enkrat le bom postala mama.
Veš, kaj, tudi ti bi šel lahko na posvet k psihologu. Malo bosta pobrskala v otroštvo, mladostniško obdobje, skupaj bosta skozi pogovor odkrila možne vzroke (ki se jih lahko sploh ne zavedaš) za tvoje težave,… Ker dokler ne boš sam zadovoljen s seboj in dokler ne boš samozavesten, se bodo nate popale same čudaške ženske, o katerih si pisal zgoraj v enem od svojih posotov. Če je človek nesrečen in nezadovoljen, mu to piše na čelu in posledično tudi nase vleče podobne ljudi.

Nakladam že. Če povzamem vse skupaj…. poišči si pomoč, ki te bo osvobodila težav in zavor. Ko se boš popolnoma spremenil ti sam, bo tudi kakšna fejst punca padla. Pa tudi seksat boš znal, ne skrbi. Narava naredi ta svoje.

VELIKO SREČE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če ji bo zlomil nogo bo pa ja padla.
srečko

Hvala za nasvet Taja.Samo zaenkrat še ne razmišljam o obisku psihologa.
Ker mislim da moji problemi niso samo psihološke narave.
Kot sem že napisal bom malo počakal in videl kaj mi bo prineslo življenje.
Veliko sreče pri zanositvi ti želim.

Srečko:zanimiv predlog,a veš da to pa še nisem probal.A misliš da bom na tak način mel kaj sreče? :))

LP

Ooo, Lucky, lomilec ženskih kosti, kako je kej? Še vedno vztrajaš pri totalnem zlomu in urgenci ali si presedlal na delne zlome in ZD-je?

Sem probal tvoj nasvet, pa ni tako dober. Pri mojem bolj vpije, tako da dobim občutek da sem dober …. . Najbrž tudi sosedje mislijo tako. In to godi. Saj oni ne vedo da vpije zaradi bolečin, jaz se ravno tako pretvarjam, pa gre. Samo potem, čakanje, tisto pa ubija. Imaš kakšen nasvet, kaj naj počnem medtem ko čakam na urgenci?
Drži se

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close