Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nedolžna pri 28-ih

nedolžna pri 28-ih

[/quote][/quote]

kolk pa tebi koristijo Kegleve vaje . podvoji kolicino in qca

To je še kako tudi tvoja stvarnost, ki se ji ne upaš zazreti v obličje. Lažje ti je, če pravljičariš in samega sebe prepričuješ v iluzije.[/quote]

To boš pa moral mojo vprašati. ;)[/quote]

Ne rabim več nikogar nič spraševati. Jaz odgovore že dolgo poznam.

Ne, jaz samo razlagam, zakaj se mora večina dedcev tako patetično okoli bab trudit.

Ker se babam zdijo brezvezni. Nazadnje si taka že malo odcvetela ne več mladenka pač zračuna, ali se splača spečati z nekim capeljnom. To nima nobene veze z ljubeznijo, samo gola računica.

Vse je izračun, proračun in obračun. Samo fantički si tega ne bodo priznali, ker se nočejo videti v vlogi poceni ekonomskih subjektov. Življenje jim je znosnejše, če si domišljajo, da so nekaj več od govorečega orodja z večno trdimi tiči.

Jaz se vam samo še smejim…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tudi meni? Prav 😉

Tudi meni? Prav ;)[/quote]

Ne, zaenkrat samo “zen budistom” in emancipiranemu (osvobojenemu) delu forumskih tipov. Pa tako se trudijo (napenjajo)…
[img]http://3.bp.blogspot.com/-QXY7gBAjuoU/UqkJTW38q3I/AAAAAAAAFNk/rcQwEVWC450/s1600/Why_fb2e56_965146.gif[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ja sej. – odkar so ekrani na prste se noiena tudi na mince od tehnicnega svincnika ne nasadi
da o kaksnem korenju ne razpredam

Kaj narediti, če si pri 28-tih še nedolžna?
Začet migat, kaj pa. In to na veliko – začeti s tekom, si zadati, da se začneš čim več družiti z različnimi
ljudmi, se pogovarjati z njimi, klepetati kar tako, brez veze, pomagati komu, u nulo pospraviti tako
stanovanje, kot glavo, hoditi ven žurat, v hribe, na morje, povsod te mora biti polno.
Najprej se moraš pa prepričati, da ni čisto nič narobe s tabo, poglej bolj natančno okoli sebe kakšne vse
“krote” , ki res niso nič posebnega, na veliko uživajo v življenju, samo zato, ker jim ne manjka
samozavesti. Torej zunanjost ni vse, največ zaležejo odprtost, dobra volja, živahnost, ljubezen do
življenja….
Nedolžnost sama je pa danes res nepomembna. Ja, so še dežele, kjer ti lahko gre glava, ampak
na srečo pri nas ne. Pri nas je namreč ta podatek popolnoma nezanimiv. Ko pride do scene, kjer
gredo zadeve naprej od poljuba, pač lahko omeniš, da nisi najbolj izkušena, pa če je lahko malo bolj
nežen od začetka…ne vidim problema sploh.

predvsem bi rekel, da imaš veliko srečo….nedolžnost je namreč popolnoma ozdravljiva, kar za neumnost ne drži…

Zacuda se ni se noben javil in nedolzni 28-letnici ponudil, da jo odresi Kristusovih muk. 🙂

Jaz ji predlagam, da kar aukcijo izvede. Morebiti svoj problem se dobro vnovci. 🙂

Nedolžna sploh ne komentira vaših pametovanj,- je ženska ali moški? če je punca ji svetujem da se sama spravi ob deviškost in ne bo rabila razlagati nikomur o nedolžnosti.lahko tudi reče da je seksala z vsemi filozofi tukaj z foruma.

Nadine kot si verjetno opazila smo tukaj sami fejst deci. Če nimaš ravno 30 kil preveč se morda še jaz žrtvujem, da končno rešiva tvoj problem 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

poštimal.
junfer počen ☺

Problem odvečnih kilogramov je problem, če ga ti vidiš kot problem. To ti je Calypso zelo lepo povedala. Če se ti ne počutiš dobro v svoji koži, se to na neki energijski ravni vidi/čuti. Sebi nisi privlačna (imaš slabo samopodobo), drugim tudi ne. Šele ko bop imela takšno samopodobo, da boš sebi privlačna, boš tudi drugim.

Pri tem seveda pomaga, če imaš opravka z ljudmi, ki ti pomagajo to samopodobo krepiti. Celo z manekensko postavo se namreč najde dežurni idiot, ki ti da vedeti, da nisi dovolj “hot”. Lahko pa imaš 20 kg preveč in boš nekomu vseeno “hot”, če se sebi zdiš v privlačna in “hot” (posledično pa tudi samozavestna…).

Haha 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tudi posredno lahko to sama vidi kot problem, če ji ljudje ne naklonijo željene pozornosti. Lahko se sama sebi zdi privlačna, vendar bo to težko potrdila s tem, da je nihče ne mara.

Tudi meni? Prav ;)[/quote]

Ne, zaenkrat samo “zen budistom” in emancipiranemu (osvobojenemu) delu forumskih tipov. Pa tako se trudijo (napenjajo)…
[img]http://3.bp.blogspot.com/-QXY7gBAjuoU/UqkJTW38q3I/AAAAAAAAFNk/rcQwEVWC450/s1600/Why_fb2e56_965146.gif[/img][/quote]

Zen budisti? OMG :)))

Pa kaj potem? Saj ni sodni dan. Ves svet gre k vragu, recesija, vojne, bolezni, klimatske spremembe, tako da boš že nekako v udobju in izobilju preživela nedolžna ali izkušena, samo da ni hujšega problema na vidiku.

Rad bi se samo pogovarja, javi se na (zemlja08@gmail.com)

Rad bi se samo pogovarjal,javi se (zemlja08@gmail.com)

oreh, boš še naprej sanjaril o tej debeluški, ona nima želje za takšne stike,menda tudi njo nosi fantazija.

Če Hočeš zgubit nedolžnost to ni problem

Kronično nedolžne pa jaz spoštujem. In podpiram. Vsaj ne poneumljajo dedcev s spolnimi atributi, ne izsiljujejo z njimi in pustijo moški svet v glavnem pri miru. Čim več takih.

Nedolžne so nedolžne z razlogom. To nima veze, da v sebi ne bi imele težnje po poneumljanju dedcev (po tvoje).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close