Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nedelja :)

Nedelja :)

živjo v nedeljo! Kakšen lep sonček je zunej,čudovit dan! jaz belim in prenavljam stanovanje,pucam,malam.. Do jutri bomo fertik. Ampak je barve zmanjkalo-tko da jutri bomo dokončali.

te dni ne prodajam Kralje ulice-ker mamo s stanovanjem veliko dela. V torek grem spet 🙂 V sredo mamo pa že novo številko-septembrsko! 🙂

za kosilo bom pa danes imela kitajsko! Sladko kisla omaka z ananasom in zelenjavo od Uncle Bens s piščancem in rižek s koruzico zraven,njam. 🙂 Ta omaka je top,že dolg jo nisme jedla,sem čist pozabla na njo.

Vsem želim lep konec vikenda! 🙂

Sam vprasam. Katerega leta? 29.08.2020 ali 29.08.2021

Odgovor na objavo uporabnika
Momcilo, 29.08.2021 ob 11:07

Sam vprasam. Katerega leta? 29.08.2020 ali 29.08.2021

ne,to je pa kar današnja tema-nova 🙂 nedelja 29.8.2021

Redna nikol te ne vidim v Lj. Lahko bi medve šle kdaj na kakšno kavo. Ne vem, koliko let imaš? Da vem, če sva si blizu 🙂 Drugače pa lepo, da si se spet oglasila malo. 🙂

In lepo nedeljo tudi tebi …

Tudi tebi lepo nedeljo.

Jah no,po ljubljani glih ne lutam 🙂 imam 35 let,prihajam pa iz Bežigrada natančneje Ruski car.

Tudi vsem vam lep dan! 🙂

Kako kaj Felix? Fukaj kaj? Pa zakaj ne.

Vino na usnama, 29.08.2021 ob 12:51

Kako kaj Felix? Fukaj kaj? Pa zakaj ne.

???

. https://youtu.be/b4kF7JqzqRM

Je ja, prijetno soncna z jesenskim pridihom. Sonce toplo boza z zarki brez vrocine. Se mucke rade dremuckajo na soncku.

Danasnji dan zanalasc za kolesarjenje, sprehode. Vsak otrok ki je doma zaprt, ga je skoda da ni na zraku in se ne prediha.

Pri nas se je fajn ulilo in. Mi nascalo električni skiro.. Sranje.. Maja teb pa lep pozdrav od mene in Dezziya.. ❤️❤️ Aja na 123 te berem, gor pa ne znam priti.. Pozdravi bando tam.

Zrihtala kuhinjo?

Si peljala Felixa na rastavo mack, ki je te dni potekala v prestolnici.

Dobro jutro! 🙂

Ja,vem da je bila razstava. Ne,meni to ni ok. Tam po kletkah cel dan ležijo pa ljudje jih po rokah prčkajo. nisem pristaš tega. Danes še belimo,popoldne bomo fertik,je barve zmanjkalo smo mogli počakat da bo ponedeljek da se gre kupit.

Imas sreco. Namrec prihajajo toplejsi dnevi. Da se bodo lahko lepo susile stene.

Tajanstveni decko, 30.08.2021 ob 09:09

Imas sreco. Namrec prihajajo toplejsi dnevi. Da se bodo lahko lepo susile stene.

upam da bo danes sonce. Ampak to bo do 17h že vse suho. pol pa samo ta novo pohištvo dava notr. Bom dala slikco prej/potem pol zvečer!

Evo,mi smo zaključli po treh dneh. konec s prenavljanjem. Spalnico,pa dnevno smo pa že junija.
Zdaj pa do spomladi še detajli,vsak mesec nekaj.. kaj bom mogla tudi kupit.

Moja kuhinja prej,moja revšna od kuhne prej 🙂
https://i.postimg.cc/LXhdLr3N/prej.jpg

pa zdaj,evo 🙂 na to omarco v te prostorčke pridejo še košarce sive iz Ikeje (al pa JYSK odvisno kje jih bom najdla) pa zavese še. Drgač to je moj prostor kjer slikam,to je “košček” mojega ateljeja,tam na koncu mize pa imam za sedet ali jest ali če kdo pride na kavo. pa še platna ob strani pa barve pa vsi slikarski pripomočki.. Zavese morm pa še prej pobelit,oprat,pol jih bom pa obesla 🙂
https://i.postimg.cc/tT1qp1wq/zdaj.jpg

Tok sem utrujena,res. Tok enga pucanja,dela. Uff .. Vse je šenkano,oziroma po domače “sfehtano”-če je kdo podarjal. prenavljam stanovanje z 0,00 euri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close