Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Necujam – Solta

Necujam – Solta

Zivjo!
Zanimajo me vase izkusnje z apartmaji v Necujmu na Solti in ali so primerni za dopust z otrokom?
Za vase izkusnje – hvala.

novi apartmaji so lepi, veliki, klimatizirani, a težko dostopni – stopnice, stojijo v ZELO strmem hribu. Pozabite, da bi se otroci tam kaj dosti žogali, rolali, vozili s kolesom…

stari apartmaji so v bližini gozda, na ravnini, blizu plaže; kakšni so not, ne vem. menda da so obnovljeni in je ok, prej pa je bilo menda porazno.

LP

Hvala za odgovor!
Kako pa je kaj s plazo in ostalimi stvarmi, saj me ponudba v katalogu za poletje, kar vlece tja!
Lep pozdrav!

Hja, na Šolti v Nečujmu je tako, kot ti je že napisala bossa. Za moje pojme je tudi dokaj malo plaže, ki je primerna za majhne otroke. Ostala mesteca na Šolti in plaže so skalnate in brez čevljev za v vodo boste mrzli. Sicer je Šolta krasna, ampak za moje pojme ne za družine z majhnimi otroki.

Ne bi se popolnoma strinjala, odvisno je od tega, kako komot želite bit. mi smo s starši hodili na Šolto, ko je bil brat dojenček, pa vse do njegovega 14 leta … pa nismo nikoli imeli težav. Pa takrat Nečujma sploh še bilo ni oziroma si tja lahko prišel edinole s čolno, peš ali na oslu. Res pa je, da pravzaprav nikljer na Šolti ni urejenioh plaž – mika, pesek ipd. Še najbolj urejena je tista v Nečujmu, kjer so na nekaj deset metrih obale prodniki. Je pa cel Nečujam eno turistično naselje – meni osebno ne preveč všeč. (seveda je to le moje mneneje). Drugje (Stomorska, Maslinica) so majhni zalivčki, večinoma skale ali večji kamni, tako da morajo malo bolj občutljivi otroci s sandali v vodo. Sicer pa čistost vode meni odtehta urejenost plaž
ps: plaže – razen v nečujmu tudi nimajo tušev …
Kdor rad izbere svojo plažo, ima veliko možnosti. Romantični zalivčki, v katerih si ves ljubi dan sam, če se ti le da malo peš ali če s se s kakim domačinom dogovoriš za čoln.
LP
Petruška

Dodajam še, da je prodnata plaža brez sence (nekaj palm, ki so v gužvi hitro zasedene), tako da vzemite sončnik. Cca 50 m stran od plaže (v smeri starih apartmajev) je borov gozdiček.
Nihče še ni omenil, da imajo ob plaži tudi bazene.
Vsekakor se tam znajde veliko otrok.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close