Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Neckermann Turčija

Neckermann Turčija

Ojoj, šele danes sem tole videla, hahahha kakšen zaključek je naredila.

Gospa, opravičujem se, ker sem vas tikala. Za agresijo se ne bom opravičila, ker je ne vidim. Ne delam v agenciji, čeprav ne bi imela nič proti. Sem samo ena izmed oseb, ki si na tem forumu izmenjujejo svoja mnenja, se pogovarjajo, se tikajo in si življenje ne otežujejo z malenkostmi.

ne potujte z Nikal iz Maribora! vse skupaj,sploh ne bi bilo slabo,ce ne bi bili vec kot ocitno nategnjeni!!
vse skupaj je masovni nateg in zasoljene provizije,ki jih na naš racun pobirajo vodici! zivljenski nakupi,kot jih predstavljajo pri preprogah,zlatu in usnju so vse kaj drugega kot ugodni!! agentom se gre,saj pobirajo prekrasne honorarje na nas racun! peljejo nas v trgovine kjer nas z zapestnicami žigosajo ,da lahko pobirajo ponovno provizije! vse skupaj je na koncu le grenak priokus!! povprecne place so baje 200-300€.. cene pa zelo visoke! seveda nas vozijo samo na lokacije,kjer so predhodno dogovorjeni,da nas oberejo do konca!! na koncu ugotovis,da je Turcija drazja od Slovenije!
zelo nezadovoljni in razocarani,da kaj takega se sploh dopuscajo!!

Vsako zelo ugodno ponudbo je treba pač preverit, zakaj je tako zelo ugodna.
O agenciji Nikal in izletih v Turčijo se že nekaj let piše na raznih forumih, tako da res ni težko najt kake informacije. Konec koncev pa tudi v programu potovanja omenjajo nakupe preprog, nakita, usnja… Tako pač služijo. Poznam 3 pare, ki so pred časom šli z Nikalom v Turčijo. En par je bil nezadovoljen zaradi bivanja v hotelih “sredi ničesar”, ker zvečer nisi imel it kam drugam kot čepet v hotelu. Enim je bilo ok, ker jim je večinoma zmeraj vse ok. Ena prijateljica si je pa celo kupila krasen usnjen plašč in še neko zlatnino, za krepke denarje, ker si to pač lahko privošči, ampak menda je bila cena kljub temu ugodna. Ugodno pa seveda ni nujno tudi poceni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close