Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek neckerman, otto

neckerman, otto

Ali je katera izmed vas že kdaj naročila kakšen hlačni kostim od omenjenih kataloških prodaj?
Zdi se mi, da so cene kar malo nižje kot pri nas v trgovinah, jaz pa trenutno rabim nekaj kostimčkov oz. “lepših” oblačil za službo. Kakšni so kaj kroji in kako ste zadovoljne ?
Hvala in lep pozdrav

Jaz jaz redno kupujem kostime v neckermanu no kvaliteta ni kako visoka , a ga kar dolgo nosim če ga pravilno vzdržuješ, kroji so po od kostima do kostima različni.
Poglej slike na internetu ali pa naroči in reskiraj če ti ni všeč še vedno lahko v 14 dneh vrneš, jaz včasih naročim en kostim različnih velikosti če mi je dolžina in kroj všeč zadrzim tistega ki mi ustraza, drugače pa vrnem.
Sem pa že zasledila, da v trgovini Kalifornija shop prodajajo prav izdelke iz nekermanovega kataloga preteklih sezon, mogoče pojdi pogledat tja če imajo kakšen kostim.

Kje pa je ta trgovina Kalifornija shop?

V Mariboru pri OBI-ju

Jaz sem enkrat narocila pri Neckermannu, pa nisem bila zadovoljna. Narocila sem neko temno rdeco jopico, dobila sem zivo rdeco in precej vecjo. Ker ni bila ne vem kako draga (cca 3000 sit), je nisem vrnila in jo sedaj uporabljam za doma.

Kostimčki so kar kvalitetni, pa itak je klasika, tko da nimaš kaj falit!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close