Neckerman ali Otto?
Dober dan!
Ali kdaj kupujete preko Neckermana ali Otta? Jaz sem nekaj stvari že kupila preko Neckermana, pa sem bila kar zadovoljna. Preko Otta še nisem nič naročila, so pa cene precej višje. Ne vem pa, ali so zato tudi stvari kaj bolj kakovostne.
Skratka zanima me, ali se poslužujete tovrstne prodaje in kako ste kaj zadovoljne.
Pozdrav vsem!
Jaz večinoma naročam pri Neckermannu, občasno pa tudi pri Modi Plus in sem z vsemi izdelki zelo, zelo zadovoljna. Do zdaj se še ni zgodilo, da mi kaj ne bi bilo všeč, pa naročam vsaj 1x na mesec, tako da imam skoraj vsa oblačila iz Neckermanna. Kupujem pa večinoma puloverje in spodnje perilo, pa kakšno jakno sem tudi že tam naročila. Skratka, jaz sem z Neckermannom ful zadovoljna in če sem že kdaj kaj poslala nazaj, je bilo to zato, ker mi je bilo premajhno oz. preveliko, nikoli pa zato, ker mi ne bi bilo všeč. Tudi kvaliteta je zame super, glede na cene.
Otto se tudi meni zdi predrag, zato pri njem ne naročam.
Jaz iz Otto nisem še nič kupila, smo pa že kupovali iz Neckermanna. Paziti moraš, kaj naročaš, pa je vse okej. Neke hude kvalitete itak ne moreš pričakovati. Smo pa enkrat naročali tudi iz Mode Plus, pa nikoli več. Dobili smo tako brisačo, da si še rok nisi mogel vanjo obrisati. Frotir se je videl na vsakih 5 cm v malih zaplatah. Smo poslali nazaj in se z njimi ne ukvarjamo več.
Jst okdaj pa kdaj kupim kaj iz Neckermanna ali Quelleta…ponavadi kakšno pižamico …ne maram kupovat prek kataloga, ker moram stvari najprej probat 🙂 Načeloma so mi oboji še kar, nič posebn ega…Mogoče ima Quelle za spoznanje lepše stvari.
Moda Plus je tudi meni obupna. Samo enkrat sem naročila eno poletno oblekco, pa sem št. 36, pa je blo vse skupaj fuul preveliko in material slab. Načeloma mi pa tut tam ni nič všeč, zato nikoli nič ne kupim od njih.
Otto ima pa vsaj kolikor sem vidla ful lepe stvari, tudi kvalitetne, samo je kar precej drag…Nisem pa še nič naročila.
Forum je zaprt za komentiranje.