Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nečista koža

nečista koža

Stara sem 34 let in že odkar pomnim imam nečisto kožo. Koža je po nosu in okoli njega suha, mozolji se pojavljajo predvsem na bradi in v predelu nosa, manj na čelu in licih. Pred pribl. 3 meseci sem začela po nasvetu farmacevtke uporabljati kozmetiko Vichy normaderm, vendar ni kaj dosti bolje. Premišljujem, da bi šla k vam na kakšno čiščenje kože – ne vem, kako se strokovno temu reče. Koliko to stane in koliko časa traja? Hvala in LP!

Dobro razmišljanje, nega-čiščenje, bi vam zelo koristilo, saj bi potem lažje delovala tudi krema!Nega obraza je postopek, ki traja eno uro, da se koža ogreje pod paro, očisti, raskuži, in na koncu pomiri z masko!
Cena nege je 8 800 sit!

vabljena!
LP!

Pozdravljeni
Ali imate salon v LJ. Mene čiščenje obraza tudi zanima. Kam se vam lahko naročim?

Jana živjo, imela sem podobne probleme, podobno sem stara in sem pred kratkim rešila problem z mozoljčki, ki jih je tudi bilo preveč za ta leta. Poskusila sem cel kup krem, kozmetičark, takšnih in drugačnih postopkov. Na koncu mi je kolegica svetovala kremo, ki jo dobiš pri zdravniku na recept (Differin). Meni je res pomagala, čeprav je bilo na začetku kar nekaj stranskih učinkov kot je srbenje kože, luščenje, ker sem jo uporabljala v prevelikih količinah in po zdravi koži. Poleg tega si obraz redno umivam z gelom za nečisto kožo (tistim, ki je lahko še maska obenem), ki ga dam na gobico (gobica pripomore, da je koža res gladka na otik), pozimi si kožo obvezno mažem z limono (zvečer kot tonik), saj deluje kot aha piling. Ker limona kožo nekoliko izsuši, si kožo nato namažem še s mastno kremo. Tudi limona, ki jo uporabljam že nekaj let mi je lepo posvetlila kožo. Uporabljam malo boljšo kozmetiko za nego kože. Seveda grem na 4 mesece tudi h kozmetičarki, da mi neguje kožo.
Končno sem zadovoljna s svojo kožo, čeprav še dobim kakšen mozolček.
Upam, da ti kakšen podatek pomaga do lepše kože.

Tudi jaz iščem nekaj takega, ali je kje kakšen salon v LJ, kjer uporabljajo proizvode, ki niso bili testirani na živalih.

Pozdravljena!

Salon se nahaja v Ljubljani, na Trubarjevi 42, naročite pa se lahko med delavnikom vsak dan od ponedeljka do petka od 10h do 18h na telefon 031 598 828!

LP!

Pozdravljena!

Menim, da ni več salonov, ki bi uporabljali proizvode testirane na živalih!
Tako, da se lahko mirno odpravite in si privoščite kakšno sprostitev!

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close