Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Necepljeni smo krivi

Necepljeni smo krivi

Sedaj smo zdravi necepljeni krivi, da je stanje v državi takšno kot je. Po besedah JANSHE, smo sebični in povzročamo pandemijo v državi?

Naj si raje prizna, da so zajebali svojo politiko o netestiranju cepljenih in prebolevnikov, ki ravno tako prenašajo viruse naokrog brez nikakršne kontrole.

Jaz se ne čutim krivo za okužbe. Vsak se ima priložnost cepit. Če se kdo ni, pač nosi svoj rizik kot jaz svojega. Kaj koga briga, če se antivakseji okužimo med sabo? To je naš problem.

Če bi to priznal, bi sprejel odgovornost za razsutje ekonomije in tisoče revežev. Tega pa od nekoga ki v življenju še sprejel odgovornosti, ne moreš pričakovat. On priznava samo tujo krivdo.

Bem mu… 15 mam en termin… Pa kontam a bom rabu pcr al bo sam hitri dost… ZaJ…

Ako bude zatvaro… Hebem li mu ako me zatvori posle 10… E onda…. Replika imas dozvolu. Pisi sta ti pase! Ne rabu biti veJice na mjestu!

Pa kdo še verjame temu lažnivemu psihopatu ?

Naj raje pove po resnici, da je državljane prodal fašističnim korporacijam kot poskusne podgane, zdaj pa izvaja teror ter krši ustavo in vse zakone, da bi ljudi prisilil v uporabo strupenega zvarka.

Upam, da se narod čim prej množično upre in uničimo genocidnike.

Odgovor na objavo uporabnika
Neko, 08.09.2021 ob 09:11

Bem mu… 15 mam en termin… Pa kontam a bom rabu pcr al bo sam hitri dost… ZaJ…

Ako bude zatvaro… Hebem li mu ako me zatvori posle 10… E onda…. Replika imas dozvolu. Pisi sta ti pase! Ne rabu biti veJice na mjestu!

Verjetno imaš termin pri psihiatru?????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close