Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Necepljeni brez bolniškega nadomestila

Necepljeni brez bolniškega nadomestila

Evo, Nemci od 11. oktobra ne bodo dobili nadomestila v času karantene če ne bodo cepljeni. Najprej so samo tri zvezne dežele napovedale to, sedaj bodo to prakticirale vse:

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/laender-beschliessen-kein-krankengeld-mehr-fuer-ungeimpfte-bei-quarantaene-77742610.bild.html

Samo vprašanje časa kdaj bodo to kopirali tudi pri nas.

Odgovor na objavo uporabnika
Etina710, 21.09.2021 ob 21:54

Evo, Nemci od 11. oktobra ne bodo dobili nadomestila v času karantene če ne bodo cepljeni. Najprej so samo tri zvezne dežele napovedale to, sedaj bodo to prakticirale vse:

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/laender-beschliessen-kein-krankengeld-mehr-fuer-ungeimpfte-bei-quarantaene-77742610.bild.html

Samo vprašanje časa kdaj bodo to kopirali tudi pri nas.

Podpiram!

Se ne čudim, pač nacistični kompleks.

In kdor se z nacisti strinja, je…??

Edina bolezen corona.

Edino pravilno, 21.09.2021 ob 21:56

Podpiram!

Kaj podpiras?

Tele eno zaostali, tudi ti prides na vrsto, nic bat!

Ni to nacisticni kompleks. Pac ja… Gredo se malo skrajnosti na visjem nivoju…

Stari… glede nacizma in rasizma… Jaz mislim da mora bit. Kaksno rasno mesanje? Halo? Nema ista od toga.

Vidis… A ni smesno ko hocete biti kot nemci pa avstrijci… Pac ko se k njim stulite… Jim skusate biti podobni… Veste… Oni so narodno in genetsko zavestni. Ozavesceni. Kaj pa vi? Pac ne da vas spuscam. Pa kje no. Se veliko velikooo morate narediti na sebi.

Letos spet ne bo možno zboleti zaradi gripe in iti v bolniško. Gripa ne obstaja več, pljučnica tudi ne, prehlad, viroze tudi ne…vse to smo izkoreninili. Samo še corona.

nwo, 21.09.2021 ob 22:26

Edina bolezen corona.

kaj podpiraš? Če si se cepil, je tvoja stvar, da pa se preganja tiste, ki se ne želijo in ne bodo cepili? A ti ni jasno, da to nima nobene veze več z boleznijo in da je nekaj drugega zadaj? Sploh pa, ti ni jasno, da ti in vsi ostali, ki imate vaše “oh in sploh službe” in si mislite, da ste carji, ste za državo nič tako kot vsi ostali, ki imajo minimalca? Skratka, če je nekaj, kar nam je vsa ta gonja cepljen-necepljen sporočila je to, da ne glede na delo, plačo in status smo v očeh naših politikov (in ti so eni in isti, ni nekih novih ljudi, so le podmladki istih ljudi) vsi smeti. Cepljenje ni ok, cepil si se z nečim, kar ti ni jasno je not. Necepljeni so poskrbeli za svoje zdravje, tudi to ni ok. Skratka, vsi cepljeni in necepljeni smo kratko malo v D…u, vsi smo smeti in se naše pravice kršijo. Otroci preboleli in cepljeni v šoli, drugi doma; odrasli delat, drugi doma; brez maske, drugi z masko. Vse je en shit – prvi so izolirani in izpostavljeni zaradi ceplenosti, drugi so umaknjeni zaradi NE; prvi morajo delat namesto drugih, drugi umaknjeni ker NISO; prvi, če že kaj obstaja, nimajo več varnosti in skrbi zanje, drugi pa so središče vsega. Ni več ok ne za cepljene ne za necepljene. Premislite malo če je res pravilno vse to, kar se počne. ČE je sedaj tako za necepljene, kaj bodo naredili cepljenim?

Ja, načelom kar podpiram.

Zdaj imamo tak primer, jaz sem cepljena, hčerka najstnica doma okužena, druga hčerka 6r pa v karanteni. Jaz moram hodit v službo in se testirat s HAGT(ne samotestirat) na 48 ur. Ni prijetno, s tem da moram popoldne še naloge predelat z mlajšim otrokom., ker mi logično ne pripada višja sila.

Sodelavka, necepljena, z rizičnim stikom, ostane doma in uživa lepo jesensko vreme 10 dni, plačana karantena. Jaz delam pa še namesto nje.

Kot necepljena bi lepo imela 10 dni počitnic, plačanih.

Počakajte, da začnejo dobivati ideje o obveznem cepljenju proti gripi. Če ne ti bolniška ne pripada itd.

Saj veste kaj je rekel JaJa, da bo žabe počasi kuhal.

Anonimno 2069, 22.09.2021 ob 06:05

Ja, načelom kar podpiram.

Zdaj imamo tak primer, jaz sem cepljena, hčerka najstnica doma okužena, druga hčerka 6r pa v karanteni. Jaz moram hodit v službo in se testirat s HAGT(ne samotestirat) na 48 ur. Ni prijetno, s tem da moram popoldne še naloge predelat z mlajšim otrokom., ker mi logično ne pripada višja sila.

Sodelavka, necepljena, z rizičnim stikom, ostane doma in uživa lepo jesensko vreme 10 dni, plačana karantena. Jaz delam pa še namesto nje.

Kot necepljena bi lepo imela 10 dni počitnic, plačanih.

Če imaš samoizilacijo, je bolniška. Karantena med zaprtimi stenami niso počitnice ?. V slednjem se lahko dela od doma.

Katera panoga si, da se moraš testirati kot cepljena?

Hahahaha.

Seveda, nova pot nacistične Nemčije, ki ne more iz svoje kože.

Zgodovina se ponavlja.

Bimbo829, 22.09.2021 ob 06:35

Hahahaha.

Seveda, nova pot nacistične Nemčije, ki ne more iz svoje kože.

Zgodovina se ponavlja.

Samo hocejo uvest. Niso se. Malo hujsa metoda prisile. Hocejo da se cepis.

Kaksena nova pot nacisticne nemcije? A pise samo za necepljene temnopolte?

Janez337, 22.09.2021 ob 06:56

Samo hocejo uvest. Niso se. Malo hujsa metoda prisile. Hocejo da se cepis.

Kaksena nova pot nacisticne nemcije? A pise samo za necepljene temnopolte?

Ti pa ne poznaš dobro zgodovine.

Kaj pa, do dela Li z mladimi Hitlerju geni, če so se uprli?

Mona neuka.

Klopotec994, 22.09.2021 ob 07:01

Ti pa ne poznaš dobro zgodovine.

Kaj pa, do dela Li z mladimi Hitlerju geni, če so se uprli?

Mona neuka.

Rad te mam.

Janez337, 22.09.2021 ob 07:09

Rad te mam.

Tudi jaz mam tebe rada.

kaj pa podpiras, 21.09.2021 ob 22:40

Kaj podpiras?

Tele eno zaostali, tudi ti prides na vrsto, nic bat!

Namesto da bi se zgledovali po razvitih Evropskih državah, se mi seveda obnašamo kot balkanci z svojo mentaliteto in anticepilskim razmišljanjem.

Drugače kot z zaostritvijo pogojev pač pri nas ne gre.

Bodite odgovorni, 22.09.2021 ob 07:34

Namesto da bi se zgledovali po razvitih Evropskih državah, se mi seveda obnašamo kot balkanci z svojo mentaliteto in anticepilskim razmišljanjem.

Drugače kot z zaostritvijo pogojev pač pri nas ne gre.

Poiščite na netu izjave in videe bivšega podpredsednika in znanstvenika Mike Yeadon-a o cepivih in covidu…

za uporabinka edino pravilno…

A tega misliš?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Michael_Yeadon

Yeadon falsely claimed that the COVID-19 pandemic in the United Kingdom was “effectively over” in October 2020,[12][13] that there would be no “second wave” of infections,[1][14] and that healthy people could not spread the SARS-CoV-2 virus.[15][16]

Se strinjam pod pogojem, da ne bo bolniške za cepljene – če je cepivo 80% učinkovito, jih 80% fejka bolezen.

Klopotec293, 22.09.2021 ob 07:15

Tudi jaz mam tebe rada.

??? Tkle pa polepšata dan?

sdgdfs, 22.09.2021 ob 09:40

Se strinjam pod pogojem, da ne bo bolniške za cepljene – če je cepivo 80% učinkovito, jih 80% fejka bolezen.

Kolega direktor ima zdele dva (cepljena s fajzerjem 2x) v bolniški, sicer jima ni nč hudo, šetata okoli.. srečujem ju na sprehodu(pč pcr pozitivn). Eto po 10dneh jima bolniško daljšajo, kr tk – prek fona, strošek pa bo zdaj za oba na direktorju, kolegu. Logično???

A so te s pištolo za vratom prisilili, da se cepiš??

Drugače pa tole s karantenami ca cepljene in necepljene je itak ena bedarija..

Recimi v avstriji, pri moji sestri je tako, v šoli je doma samo učenec/i, ki sedi neposredno zraven okuženega, ne pa kar cel razred..Ker ponavadi kasneje itak noben učenec ne zboli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close