NEBO NAD BRNIKOM
Točno to! Mislila sem na band, pa še zmeraj mislim, da vam je ravno to padlo z neba, he,he.
A,da ne veš nič o tem? Se mi je zdelo, da ste počeli vse kaj drugega, kot pa se pogovarjali, sicer bi mi na moje vprašanje lahko odgovoril. Hmm, zdi se mi Saško, da si spet zabredel v ene vrste godljo, pa reci kar hočeš. Sem hotela ti še kaj napisat, dalje v tej smeri, pa sem se premislila, he,heh
Dan Sašo! Ma, alora, če bi vedela, da boš prišel na Brnik, bi pa tudi jaz prišla. Sem čez dan vsak dan tukaj, ker sem pač tu v službi. Škoda. Sedaj mi je pa žal…baje je bilo 15.000 prijateljev nogometa, navijačev in ljudi, ki imajo radi naše fante…mi je žal, da nisem prišla. Škoda!
Lep dan Sašo, veliko sončka in vsega lepega!
Angel*
Ne, to s temi pupkami mi je pa tako lepa novica, da je kaj. Kdo ti danes tako sredi noči ustavi in ponudi pomoč……verjetno kakšnih 0,0000004{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mimoidočih. Saj v nasprotnem primeru je nekoliko boljše, če tako punce ostanejo nemočne na cesti, ampak tako ena klapa bejbik, pa še z enim bogim švoh avtkom.
Jaz včasih poberem avtoštoparje – fante. Da ne bo kdo pomislil, pohotnica. Vzamem enakovredno oba spola, gledam samo smer, ki jo imajo napisano na kartončku. En petek sem tako pobasala tri prav dobre mačote zemljake in so se jeli čuditi, kako da si upam ustavljati fantom, da to ni preveč običajno. Sem rekla, dečki, vidim jaz v 1 sek. al ste pravi al ne.
Sicer pa, v krizi, vsakega malo pičim, pa je stvar rešena.
Forum je zaprt za komentiranje.