Nebesa
Sirija je ena od držan iz seznama vlade zda v katerih je bilo treba zrušit oblast z namenon destabilizacije države in celotne regije.
A ti si pa videla kvaveče ženske obraze na tv, časopisu in netu in verjameš, da je to bistvo problema? :/[/quote]
sej me je že velikrat minil se s tabo pogovarjat, ker SPLOH ne prebereš, ampak kar klamfaš ke u tri dni…
Dej PROSIM preberi naslovno temo, da boš vedel, o čem se jest pogovarjam.
Zdel se m ije zanimiv pristop Kurdov, ki so izkoristili islam proti samemu sebi…čist kot zanimivost,
tud ne vem (ne morem vedet) če so tele “ženske enote” bolj propragandna zadeva, ali res delujejo.
In nč ne pišem o krvavečih ženskih obrazih….sploh.[/quote]Uf, zadnje čase mi pa res ne gre komunikacija z “nežnejšim spolom”….
Očitno sem preširoko zastavil temo, ki je bila mišljena precej drugače.
Če te ženska ubije jo očitno nisi imel dovolj pod kontrolo in te njihov bog kaznuje s tem, da te ne pusti v raj, ker on ti je zaupal to bitje nad katerim naj bi imel oblast….
Stavim, da si bodo izmislili kak obvod za ta spodrsljaj, ki se jim je pripetil, pač nekaj v smislu, da tisto velja za družinske razmere in ne za sveto vojno, vse z namenom da svojim svetim borcem povrnejo pogum….
Sem pa bral, da se okrutnost vojakinj, ko le te spustiš z vajeti, ne more primerjati z vojaki moškega spola tako, da imajo še en razlog več za strah.
sej me je že velikrat minil se s tabo pogovarjat, ker SPLOH ne prebereš, ampak kar klamfaš ke u tri dni…
Dej PROSIM preberi naslovno temo, da boš vedel, o čem se jest pogovarjam.
Zdel se m ije zanimiv pristop Kurdov, ki so izkoristili islam proti samemu sebi…čist kot zanimivost,
tud ne vem (ne morem vedet) če so tele “ženske enote” bolj propragandna zadeva, ali res delujejo.
In nč ne pišem o krvavečih ženskih obrazih….sploh.[/quote]Uf, zadnje čase mi pa res ne gre komunikacija z “nežnejšim spolom”….
Očitno sem preširoko zastavil temo, ki je bila mišljena precej drugače.
Če te ženska ubije jo očitno nisi imel dovolj pod kontrolo in te njihov bog kaznuje s tem, da te ne pusti v raj, ker on ti je zaupal to bitje nad katerim naj bi imel oblast….
Stavim, da si bodo izmislili kak obvod za ta spodrsljaj, ki se jim je pripetil, pač nekaj v smislu, da tisto velja za družinske razmere in ne za sveto vojno, vse z namenom da svojim svetim borcem povrnejo pogum….
Sem pa bral, da se okrutnost vojakinj, ko le te spustiš z vajeti, ne more primerjati z vojaki moškega spola tako, da imajo še en razlog več za strah.[/quote]
Lari fari.
Mogoče se samo toliko bolj zagrizeno borijo, ker vedo, da žive bolje da ne padejo v
sovražne roke…
Mogoče.
Drugače gre pa za razliko v razmišljanju med m in ž in posledično v načinu bojevanja.
Bom raje končal, da spet kam ne zaidem in se me ne loti kaka okrutna bojevnica spravljat nazaj na tir…. :))
Forum je zaprt za komentiranje.