Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ne znam se zrihtat!!!

ne znam se zrihtat!!!

srčece drago, samo da boš vedel, da se ne boš še naprej smešil – se ti vidi, da v življenju še nisi prevajal – vsaj nič resnega in poglobljenega ne – , ker potem bi vedel, da prevod niti pod razno ni ‘copycat’, sploh strokoven ne. samo je treba pač malo poznat zadeve, sicer pač streljaš kozle kot povprečna omejena in nerazgledana neznalica.

in brez skrbi, člankov sem napisala že dovolj. sicer ne takih, ki bi bili v tvojem dometu.

no, sicer pa ne, da bi tvoje mnenje štelo – vidim pa, da znaš o cunjah svetovat. ti priporočam, da se tega okvira držiš.

pa lp, zdaj je pa res odzvonilo in je treba zapustiti tale nedorasel vrtec.[/quote]

oh dej no, še marsikdo drug prevaja marsikaj zahtevnega pa zato niti pol toliko ni nadut kot ti. Pojdi no že delat in pusti, da se ljudje konstruktivno zmenijo, v čem je problem in kako ga rešiti, ne da bi jim vmes kdo nonstop nabijal slabo vest.

no jaz mela tud težave s tem da ríhtat se ne znam. Pa je prišla vzpodbuda v sluzbi,pa osebna želja in zavedanje,da pr 25 ne morem hodt slabš kt moja mami.V trgovino sm povabila prijateljico, ji naročila naj me sprav v kabino in če bo kriza me okara tko da vsaj probam kar bo nanesla v garderobo. Seveda je najprej prodajalka komplicirala s pravilom 5 kosov,vendar je potem odneiala ker je dojela da sem poštena in da imam namen veliko kupit. Še sama je dala kak predlog. Ker res nisem ničesar imela,sem z bundo,plaščem in kupom oblekc,puloverji,majčke,srajčke,hlače, plačala nekaj čez 700€. Velik se sliš,ampak tud velik vsega. Nikol si nism nč prvošla,potem pa tkole. S kupljenim zadovoljna,nosim še vedno. Če neb mela prijateljice sabo neb nč kupla. No takrat sem spoznala nov delček sebe in se naučila šopingirat. Zdej sama vem kako moram zadeve gledat in tud kdaj glede na sezono it v trgovine da je pvnudba,izbira in št. ok. Na razprodajah pa žal nimam več kaj delat,ne sam da je izbira slaba,tud številke moje ni več. Če si prpravlena ti bo ratal. S tem da jaz še zmer ne prenesem večurnega šopingiranja. Ura do dve max kar mi je za zdržat.

srčece drago, samo da boš vedel, da se ne boš še naprej smešil – se ti vidi, da v življenju še nisi prevajal – vsaj nič resnega in poglobljenega ne – , ker potem bi vedel, da prevod niti pod razno ni ‘copycat’, sploh strokoven ne. samo je treba pač malo poznat zadeve, sicer pač streljaš kozle kot povprečna omejena in nerazgledana neznalica.

in brez skrbi, člankov sem napisala že dovolj. sicer ne takih, ki bi bili v tvojem dometu.

no, sicer pa ne, da bi tvoje mnenje štelo – vidim pa, da znaš o cunjah svetovat. ti priporočam, da se tega okvira držiš.

pa lp, zdaj je pa res odzvonilo in je treba zapustiti tale nedorasel vrtec.[/quote] Uf tole te je pa zabolelo. Zgleda res poznas vse svoje podrocje vkljucno s psihologijo. Taki ste najboljsi strokovnjaki in vas vrze s tira ze navadna provokacija. In pol se hitro domislite kako ugriznit nazaj. Vrtec to bo to pa skatla v katero spravis nekoga. Aha pa trik s ponizanjem nekoga, ki ga ne poznas. Vdam se prevec si pametna … Baje. Sam mene to ne gane. Ker mi je vseeno kaj tipkas. Ni cudno, da rajsi berem originale, sicer pa slovenskih prevodov tu ni. Sicer pa si specificne knjige s psihologije narocim s county-ja ,ce jih tu ni. Poskusi dobit kaj o anger and how to manage it, feelings not in control of me. Etc. Uzivi! 😉

pa lp, zdaj je pa res odzvonilo in je treba zapustiti tale nedorasel vrtec.[/quote]

oh dej no, še marsikdo drug prevaja marsikaj zahtevnega pa zato niti pol toliko ni nadut kot ti. Pojdi no že delat in pusti, da se ljudje konstruktivno zmenijo, v čem je problem in kako ga rešiti, ne da bi jim vmes kdo nonstop nabijal slabo vest.[/quote] jup najboljs se je sam hvalit, ce te ze drugi ne.

Tudi za mano je približno takšna zgodbica kot za nekočtaka., le da sem začela sama malo pregledovat strani, povezane z modo. Najprej sem šla po tiste “must have” stvari, ki jih zdaj nadgrajujem s kakšnimi bolj pogumnimi zadevicami in dodatki (pasovi, telovniki, šali, nakit…). Kavbojke sem črtala, saj do zdaj še nisem našla modela, ki bi mi zares pristajal, zato pa toliko raje posežem po klasičnih črnih ali sivih hlačah in krilih. Pozimi prisegam na kratek plašček, visoke škornje, legice in daljši pulover. In na petke, ker sem bolj kratkih nog 🙂

Če bo kateri kaj pomagalo: KLIK

Meni so tu gor kar lepe kombinacije, vprašanje pa je, kako bi ti kaj stalo glede na tvojo postavo.
http://www.zurnal24.si/kombinacija-dneva (vsak dan nova).
Verjetno pa si samo ne vzameš dovolj časa za oblačenje in se – kot jaz – kar nekaj na hitro oblečeš. Srečno!

hja, predvsem je treba vedeti nekaj – v šoping je treba it urejena 🙂 Si predstavljaš, da greš v kabino in pomerjaš krilo, spodaj imaš pa obute pa neke “udobne” superge? To ne gre, treba si je bit všeč, od gor do dol, vključno s frizuro. Naslednje pravilo je, če si kupuješ krilo, si pred tem obuj hlačne nogavice – še sploh pozimi, ko so noge bele in se sem in tja pokažejo kakšni “hribčki” – saj ne, da bi imele celulit, to je itak od katastrofalne svetlobe v kabinah 🙂 Če si kupuješ kavbojke, se splača dati nekaj več denarja. Z belo bluzo ne zgrešiš nikoli, priporočam nakup v NC. Rutka, šal, pas, nakit, vsega tega imaš povsod veliko. Pri čevljih je tako – če greš v trgovino po ene “odbite” čevlje, glej odbite čevlje. Naj te ne premamijo spet eni čevlji, ki so “udobni, praktični” in ne vem kaj še vse – kupi si kaj pisanega, kaj barvitega, lahko tudi v črnem, ampak glej, da bodo kaj posebnega.

Problem ni v oblačilih, problem, moje dame je pri vas v tem, da s seboj niste zadovoljne, ne z oblačili. S seboj ! In samozavest in pozitivno samopodobo človek dobi doma ali v svojem okolju ne v trgovini z oblačili in nič ne pomaga še tako dobro izbrana obleka, če jo nosi nesamozavestna ženska, ki ves čas misli le nato, da ima prevelike boke, pa premajhne prsi, pa preveliko der…, pa … /vpiši po želji/.

japajade, sama imam pozitivnega odnosa do sebe za izvoz, pa mi za cunje vseeno dol visi.

Če sklepam po sebi, bi rekla, da je pri vas ključni problem v tem, da so vam sicer oblačila na drugih zelo všeč, da pa same raje vztrajate pri oblačilih za katere veste, da so v všaem stilu. Vem namreč, da je blazno težko začet nosit nekaj, kar nisi vajen, recimo krilo, če celo življenje nosiš samo kavbojke. Čudno se počutiš že v garderobi, kjer probavaš, potem pa kar nekaj časa traja, da nimaš občutka, da te na ulici vsi gledajo.
Jaz predlagam, da si za začetek kupite eno mogoče mal lepšo majčko, pa kakšen dodatek kot je ogrlica ali šal, ki jih prodajajo v isti trgovini in se takoj vidi, če gre zraven, pa potem postopno spreminjajte stil. Korak za korakom, ne takoj na silo komplet menjave cele garderobe, pa bo šlo.
Tale forum je pa mogoče za pokukat, tam v delu kjer je moda, ker punce objavljajo različne fotografije in si svetujejo, pa vam mogoče klikne kakšna ideja:
http://www.planet-lepote.com/forum/[/url]

ko boš uredila psiho, so boš znala tud na zunaj zrihtat

m@sha, kontaktiraj tole punco na stylistalj@gmail.com, meni in mojim sodelavkam je bila v veliko pomoč

Jaz mislim, da večinoma gledamo ženske, ki so mogoče tisti dan ful lepo oblečene in rečemo: kako so lepo urejene …

Če bi vsak dan gledala ene in iste ženske kako so oblečene, bi ugotovila da je malo žensk, ki imajo res takšen stil, da so vsak dan res ful dobro oblečene …

Sicer pa kaj se obremenjuješ … najbojša obleka je nasmeh in prijaznost. ..

Meni osebno niti ni tako hudo pomembna zadnja moda, dovolj mi je, da imam vedno sveže oprane, bleščeče lase in urejeno pričesko, malo make upa, visoke petke in kak mini modni detajl.

Zato je popolnoma okej, tudi recimo kombinacija skiny temno modre kavbojke, gležnarji, navadna majčka in ozek pas čez majčko. Fajn frizurca, malo make upa, recimo dovolj je čisto malo maskare, bleščečega glosa na ustnicah: mogoče kak modni dodatek, recimo tigrasta rutka – šal.

In to je to!

Najprej je najbolj pomembno pri urejenosti, urejenost ženske. Umiti lasje, postrižene konice, brez narastka, urejene obrvi, urejene nohti, čista koža,… Potem šele pride na vrsto oblekla.

Nič ni narobe, če imaš rada adidas superge. Pojdi v Emporium imajo tako dobre Adidas superge, da ni res! Potem si kupi kakšne kavbojke, boyfriend stil. Če čez to oblečeš črn puli boš zadela na polno. Čezenj pa bunda. Če imaš luštno ritko, obleči kratko,kakšna DEHA ima dobre ali pa NIKE, Stell za Adidas zna tud kaj dobrega narediti. Evo pa imaš en look,ki je za po mestu laufat idealen. Pa da pelješ otroke na dejavnosti, trgovina. Bunda naj bo pa v kakšni barvi,ki ni črna ali bela,ker tega je kot listja in postaja nezanimivo.
Lahko namesto super obuješ uggice, ki so tople in udobne.
Ob črnem puliju lahko zraven dodaš dober šal,ki ga zanimivo zavžeš.Zraven naušnike od ugga, lahko kapa od Savoya,…

Za službo, pa lahko ZARA kar nekaj ponudi. Dobro krojene hlače, potem puli, zraven lahko kakšno jopo s kratkimi rokavi. Barve pa katere so ti všeč. Siva, črna, vijolična,kakšne zanimive čevlje iz TRANPORT-a pa si!
Max Mara weekend ob razprodaji ponuja zelo lepe, mladostne bunde,ki se krasno nosijo za v službo.

Če nimaš veliko evrov je to dober začetek in krasno boš oblečena.

A se ti hecaš? Tole, kar si ji svetovala, pomeni, da bo oblečena približno tako, kot zdaj, le da bo za to zmetala ohoho denarja. Max Mara, Ugg … če nimaš veliko evrov … Ma, kaj naj si človek misli?

Meni vedno pravijo, da sem tako atraktivno in lepo oblečena. Pa večinoma nosim kavbojke – raven kroj, ne kakšne pretirano ozke. Včasih kakšne črne hlače. Zgornji deli so vedno enobarvni, ne preozki, temnejše in svetle (nikoli roza ali svetlo modro). Srajčke in lahki suknjiči ali jopice
Ampak vedno pa imam kakšen odštekan šal ali ruto živih barv ali zanimiv nakit. Čevlji – klasika.
Stara več kot 40, visoka 178 in imam 69 kg (v resnici 71:-))))

Kakšen dodatek zelo spremeni celoten videz. Ne morem si zamisliti, da oblečem minico, visoke pete in razgalim dekolte. Popolnoma neokusno.

Bodite si všeč!

najprej si kupi eno oprijeto belo bluzo, čisto klasično in jo nosi h kavbojkam.
Okrog vratu bele klasične umetne bisere.
Za začetek.
Majhen korak, velika sprememba.
Potem dodajaj posamezne kose.
Vedno, ko kupuješ, kupuj tako da paše k vsaj 2 kosoma, ki jih že imaš.
Barve: naenkrat nosi dve barvi, tretja je običajno že preveč.
Lahko nosiš oblačila v eni barvi, dodatek naj bo ekstravaganten, da poživi.
Kupuj manj, a premišljeno.
Izogibaj se širokih oblačil. In upoštevaj pravilo tretjin.
Najprej pa pospravi omaro in oddaj vse, kar ni res v redu.
Čevlji dajo piko na i. Četudi si v kavbojkah, dajo čevlji ton celemu izgledu.

če nimaš veliko evrov pride v poštev samo NIKE, DEHA, MAX MARA, UGG,Adidas, Transport….

če pa imaš kaj pod palcem, pa si privošči C&A, H&M, Orsay…..

men se zdi, da je čist odvisno kako se ti v oblačilih počutiš in kako jih nosiš, pa mogoče kakšno postavo imaš…
jaz imam dobro postavo, sem visoka, pa se (vsaj po mojm) ne oblačim ne vem kaj, ampak so vedno vsi navdušeni, večinoma nosim hlače, imam veliko dobrih majčk, tudi poletnih s kratkimi rokavi, ki jih nosim tudio pozimi, čez pa najrazličnejše jopce, blazerje…in pa dobri čevlji…v glavnem nič posebnega, pa baje super izgleda…

Tudi jaz bi se lahko našla v teh zgornjih opisih. Moj stil je pač bolj športen, ker mi je to najudobnejše, tako pri delu kot v prostem času. Obutev je standardno superge, nujne so mi kavbojke, potem pa klasične majice, puliji, jopice in puloverji…pogosto tudi zgornji deli trenerk. Pa mi nihče ne očita, da nisem urejena. Sama sem pa tudi zadovoljna s tem, ker se dobro počutim. Urejenost je bolj v nas samih. Meni je važno, da sem čista itd. in se že dobro počutim. Moram pa občasno nosit bolj elegantne stvari in priznam, da mi jih je težko kupit tudi zato, ker jih nisem vajena in sama sebi izgledam ”čudno”. Sem se pa že navadila tudi na tak slog (samo ne za vsak dan), takoj ko sem dobila par dobrih pozitivnih komentarjev (točno tisto, kar mi je manjkalo). Drage punce, dekleta, žene…urejenost je predvsem v nas samih!

Povprašajte za nasvet tudi na tem forumu ali preko spletnega obrazca na Fashionista.si

http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro

Nekaj nasvetov puncam, ki so nam že poslale svoja vprašanja:

http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/outfiti-nasih-obiskovalk/Kako-skombinirati-sivi-suknjic.html

http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/outfiti-nasih-obiskovalk/Kaj-obleci-v-novoletno-Budimpesto.html

http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/outfiti-nasih-obiskovalk/Kako-nositi-ponco.html

http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/outfiti-nasih-obiskovalk/Manjino-sivo-krilo.html

Pa še nekaj toplo polagam na srce 😉

– poskusite stvari, tudi če na obešalnikih ne izgledajo ne vem kaj,
– ne bojte se spremeniti stila,
– ne bojte se trendovskih kosov, pogosto se dajo prav lepo in elegantno skombinirati
– pazljivo z besedami to ni zame, povečini jih uporabljamo čisto prevečkrat in pri napačnih oblačilih,
– samozavest, samozavest, samozavest!

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close