Ne znam se odločiti
S frizerko sva se pogovarjali o tem, kake frizure bi mi pristajale. Sama nimam ravno grifa za te stvari, mi je pa frizerka rekla, da bi mi glede na obliko glave pristajala tudi krajša frizura. Ogledali sva si precej frizur in zelo mi je bila všeč na eni punci (moje starosti). Frizerka pravi, da bi mi tudi ta lepo pristajala.
In kje je problem? Zdaj so moji lasje dolgi nekje do ramen oziroma še malce več. Za novo frizuro bo odstrigli vsaj 15 cm. In bolj, kot se bliža datum obiska pri njej, bolj me skrbi in najraje bi ji rekla, da se ne bom ostrigla.
Zamenjala bom tudi barvo (za nekaj odtenkov, ampak to mi ni problem, ker se itak spere).
Ah, te presnete spremembe, zakaj se jih tako bojimo.
Vem, da se moram na koncu odločiti sama, me pa vseeno zanima, kaj bi storili vi.
Jaz sem pred leti prišla k frizerki z mnogo daljšimi lasmi in rekla: čist na kratko! Kar verjet ni mogla, ker prej sem zmeraj tulila, samo špice!! Nardila mi je super frizurco, sama sebi sem se zdela kot nova. Od takrat je že kakih 15 let in razen enih dveh poskusov nikol več nisem imela dolgih las. Frizerka pa še skoz ista 🙂
Jaz pa vsake toliko poskusim s krajšo frizura in sem tisti čas, da las zraste fuuul nesrečna. Sedaj se spet kratka, pa komaj čakam, da mi zrastejo.
Poglej na splošno. Katere ženske so ti všeč? Dolgo ali kratkolaske. Meni ženska ni ženska, če nima dolgih ali pa vsaj las do ramen. Razen ekstremnih lepotic, ki jim vse paše.
:-)))
Jaz sem pred dolgimi leti prav tako šla iz las do sredine hrbta na dolžino cca 10 cm, pa po kakem mesecu na 2 cm.
Zdaj imam spet lase skoraj do pasu in se ne morem pripraviti do tega, da bi rekla kaj drugega kot pa “samo špice”.
Še najmanj dela z njimi je na tak način, ker imam zelo goste in trde lase in ni variante, da bi stali tako, kot bi jaz želela (če so kratki), razen če imam na njih 1/2 kg laka in gela.
Forum je zaprt za komentiranje.