Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ne zanima me politika, vem pa nekaj

ne zanima me politika, vem pa nekaj

Ne zanima me politika, vem pa kako bi Janez zmagal na teh volitvah?

Kaj pa vi mislite s čim si lahko ponovno prilasti stolček?

Da ga volimo??

Odgovor na objavo uporabnika
Somebody1107, 22.01.2022 ob 13:10

Da ga volimo??

Ja, da ga volimo. Samo kaj mora on naredit za to, da ga večina tistih voli, ki ga nima namena volit?

Z legalizacijo konoplje?

Samo s prevaro volivcev, tako kot je to bilo pred slabimi dvemi leti nesrečnega petka 13.3. Gosodovega leta 2022..

Da obljubi, da se bo takoj po volitvah vrgel z desetega nadstropja.

Saj vedno laže in obljublja, pa potem obljubo požre. Najbolje je, da ga kar mi pošljemo v greznico zgodovine, pa naj tam zgnije.

Jaz mislim, da bi mu uspelo prepričat večina volilcev, če bi kovid ukrepe  spremenil v priporočila in če bi se zavzel proti obveznemu cepljenju. S tem bi rešil dve muhi na en mah-tisti, ki se počutijo ogrožene, bi še lahko naprej nosili maske in se cepili, ostali pa bi normalno zadihali. S tem bi dokazal svojo veličino, da ne sledi sosedom (Avstriji, Italiji in ostali podkupljivi mafiji), ampak si upa v svoji državi postaviti pravila za dobrobit ljudi in ne za dobrobit lastnega žepa.Seveda bi izgubil tistih 10% sedanjih oboževalcev in še ostalih 20%, ki mu nikakor ne bo oprostilo zapiranja v občine, policijske ure, nestrpnosti/neposlušnosti in predalčkanje drugače mislečih.

dol mi visi za njega in politiko. 

zmaga960, 23.01.2022 ob 18:53

Jaz mislim, da bi mu uspelo prepričat večina volilcev, če bi kovid ukrepe  spremenil v priporočila in če bi se zavzel proti obveznemu cepljenju. S tem bi rešil dve muhi na en mah-tisti, ki se počutijo ogrožene, bi še lahko naprej nosili maske in se cepili, ostali pa bi normalno zadihali. S tem bi dokazal svojo veličino, da ne sledi sosedom (Avstriji, Italiji in ostali podkupljivi mafiji), ampak si upa v svoji državi postaviti pravila za dobrobit ljudi in ne za dobrobit lastnega žepa.Seveda bi izgubil tistih 10% sedanjih oboževalcev in še ostalih 20%, ki mu nikakor ne bo oprostilo zapiranja v občine, policijske ure, nestrpnosti/neposlušnosti in predalčkanje drugače mislečih.

Couldn’t care less. Moji očitki Janši so čisto drugje.

Točno tako kot pravi zgoraj Campari, boli me k…..za jj in politiko.

če veš mona, zakaj potem ne poveš?

božeBožee, 23.01.2022 ob 20:04

Točno tako kot pravi zgoraj Campari, boli me k…..za jj in politiko.

Taki ste prav smešni 🙂

A niste v teh dveh letih dovolj dobro vidli, kaj pomeni politika? Kakšno moč ima in kako nam lahko greni življenje v čist nepolitičnih temah in povsem vsakdanjih sferah?

Janša bo v vsakem primeru zmagal na teh volitvah. Ne vidim ene stranke, ki bi lahko pobrala več glasov od njegove. Koalicijo sestavit je pa potem druga zgodba. Odvisno kolk glasov bodo dobili njegovi sateliti.

tekma bo janezek vs robert, vse do konca svojih dni

Jah, folk bo tehtal kdo izmed njiju bo več dal… Glede na to, da Golob dokazano  zna trpat v svoj žep (40k plače pri omembe nevrednem dobičku podjetja), ima JJ kljub neumnstim, ki jih počne (socialdemokratsko razmetavanje denarja, sumi glede nabav mask in ventilatorjev, afera Taiwan…) še vedno več možnosti.

BTDT nepr., 24.01.2022 ob 13:52

Jah, folk bo tehtal kdo izmed njiju bo več dal… Glede na to, da Golob dokazano  zna trpat v svoj žep (40k plače pri omembe nevrednem dobičku podjetja), ima JJ kljub neumnstim, ki jih počne (socialdemokratsko razmetavanje denarja, sumi glede nabav mask in ventilatorjev, afera Taiwan…) še vedno več možnosti.

Hahahahahah, tri milijarde prihodkov, 60 milijonov dobička – ni vredno omembe. Ja, verjamem, da je za desne, ki strpajo v žep še bistveno več, to drobiž.

Jajo bo vladal, dokler bodo ostali še bolj trapasti kot je on. Pri bedakih je povprečnež kralj.

Morda je pa Golob zmenjen z Janšo, kot je bil Erjavec – in je KUL popušil.

Jah, folk bo tehtal kdo izmed njiju bo več dal… Glede na to, da Golob dokazano  zna trpat v svoj žep (40k plače pri omembe nevrednem dobičku podjetja)

Če bo folk gledal, kateri bo več dal, jih en kurc briga, koliko je bil dobiček podjetja, ampak bodo gledali potem, kdo jim je dal najcenejo elektriko na trgu. In to kljub visoki plači – poleg radodarnosti še znak sposobnosti.

Če se ekonomski veleum BTDT malo okoli sebe ozre, si lahko pogleda, kaj se da naredit s počasno rastjo in malim dobičkom na dolgi rok – npr. Amazon, ki ne vem koliko let zapored ni imel nobenega dobička in kje je zdaj. Isto Tesla. Treba si je pač zgradit krog strank mamljivimi cenami ali velikimi vložki v razvoj, potem pridejo razni vzvodi za višanje dobička. Dolgoročna strategija, to je nekaterim tuje.

Nekdo objavil:

KRATKA ZGODOVINA NOVIH OBRAZOV:

Je prišla Katarinca, je po celi deželi završalo: NLP – nedolžna, lepa, pametna,….To bo prenova LDS a, to je tisto ta pravo, to je to, so vzklikali podalpski podaniki…..do prvih afer, pedranja bulmastifov in vsega ostalega….pa je bilo pravljice kar hitro konec, ..(vmes, ali pred tem, je bil še nek Zares ali Zahec, ne spomnim se najbolje)……….pa je prišel najbolji menedžer na balkanu, pa i šire, čudodelnik iz Merkatorja,….to je to, so vzklikali podalpski podaniki, to bo rešilo Slovenijo, to je človek dejanj in uspehov, prvi, ki nekaj zna in dela v realnem svetu……Pa nekako ni znal šteti do 46, zato so se vse afere in vse ostale nečednosti z njim vred preselile na lokalno raven v prestolnico…..Je prišla mojškra, se je v podalpskih srcih spet oglasili ognji upanja, saj ta pa bo, saj ta pa zna, saj je magistra, pa še šivilja povrhu, ekspertinja za angleški jezik, ……no potem smo doživeli svetovni intervju na CNN in svetovno uspešno predstavitev za komisarko EU, pa je upanje nekako spet ugasnilo…V tem času je zasijala še ena zvezda upanja, še en nov obraz, ki je ogrel srca premnogih volilcev, da so goreče glasovali zanj, sam Kardeljev vnuk, in njegova stranka Verjamem, ki pa ji je uspel velik met na EU volitvah, zato je Kardeljev vnuk pozabil na stranko in se usedel na dobro plačano mesto EU poslanca in se tam boril za narodov blagor (in svojo denarnico),.. ..No, na srečo je modri narod kasneje izvolil visokega svečenika etike in morale, nad-uglednega pravnika, in podalpski podaniki so planili v trans in veselje, saj sedaj pa bo, to smo čakali desetletja, končno se bo premaknilo na bolje, ..ankete so poletele v nebo in upi narodovih src z njimi……pa se je spet drugače zasukalo, spet afera do afere  (nora Milojka) in podobno…..Pa narodova nesreča na srečo ni trajala dolgo, saj se je pojavil sam Luka Dončič slovenske politike, novi Drnovšek, in dobili so novega mesijo, novo upanje, nov smisel, igralca politika, oziroma politika igralca…..ankete še nikoli niso bile tako visoko, število afer in odstopov v prvih mesecih vladanja pa tudi ne…Pa je slovenski politični Dončič nenadoma zabrisal puško v koruzo in zbežal, in na Slovenijo se je menda zgrnila strašna tema, saj je oblast prevzela desna stran z Janšo na čelu, čeprav vsi vemo, da imamo danes v Sloveniji demokracijo, zato je baje na oblasti lahko samo levica.. In ko se že zdi, da desne more, gradnje cest, vrtcev, šol, bolnišnic in talanja denarja ljudem, nikakor ne bo konec, je v nebo poletel golob, novo upanje, nova svetloba, nov obraz,…..Človek, ki ga kot Jezusa žene energija pravičnosti zaradi krivice, ker mu niso podaljšali astronomsko plačanega direktorskega stolčka državnega podjetja, ki mu pripada pravzaprav do smrti,……ja, sedaj pa je tisto pravo, sedaj bo res, …to je čakala Slovenija desetletja, sedaj smo mirni,……….ali pa tudi ne,…….pa nič zato, …..bo prišel pa spet novi novi obraz,…..recimo Jure Knez…..itn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close