Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne vem več

ne vem več

Kaj pa to pomeni počutili opeharjeni resnice? :/[/quote]
Verjetno, da jih je pekla vest, da jih ni “revež” nategnil. Danes že povsod izkoristijo človeško “naivnost” oziroma dobrodušnost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa to pomeni počutili opeharjeni resnice? :/[/quote]
Verjetno, da jih je pekla vest, da jih ni “revež” nategnil. Danes že povsod izkoristijo človeško “naivnost” oziroma dobrodušnost.[/quote]

opeharjeni resnice = če nekomu posvetiš svoj čas, nameniš svojo pozornost, denar…ker mu želiš pomagati potem nekako upravičeno pričakuješ, da bo oseba, ki te je prosila za pomoč s teboj iskrena. V nasprotnem se lahko počutiš opeharjenega.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Verjetno, da jih je pekla vest, da jih ni “revež” nategnil. Danes že povsod izkoristijo človeško “naivnost” oziroma dobrodušnost.[/quote]opeharjeni resnice = če nekomu posvetiš svoj čas, nameniš svojo pozornost, denar…ker mu želiš pomagati potem nekako upravičeno pričakuješ, da bo oseba, ki te je prosila za pomoč s teboj iskrena. V nasprotnem se lahko počutiš opeharjenega.[/quote]Ok
Samo to je pa forum, kjer si lahko vsak izmišljuje svojo resnico in mi “sodimo” le tisto kar kdo napiše, če se je “zlagal” je posledično tudi “sodba” zlagana.
Vsaj jaz si ne domišljam, da bi nekdo moral bit z mano iskren, da me ne bi opeharil….
Kaj pa vem, mogoče samo zato ker od te pisarije, ki se je grem tu, ne pričakujem ničesar, niti iskrenosti ne, vsaj ne v napisanem (oz jemljem vse z neko rezervo), lahko pa včasih kaj preberem med vrsticami…. 😉
Samo tisto je pa “moja” resnica 🙂

Margot, ti si bila z nami iskrena, ko si nas (moške) prosila za pomoč ali si nas želela le opeharit? :)))

Verjetno, da jih je pekla vest, da jih ni “revež” nategnil. Danes že povsod izkoristijo človeško “naivnost” oziroma dobrodušnost.[/quote]

opeharjeni resnice = če nekomu posvetiš svoj čas, nameniš svojo pozornost, denar…ker mu želiš pomagati potem nekako upravičeno pričakuješ, da bo oseba, ki te je prosila za pomoč s teboj iskrena. V nasprotnem se lahko počutiš opeharjenega.[/quote]
Res se lahko tako počutiš. Vse je odvisno od tega, iz kakšnega razloga nekaj daš.
Če pa daš nek drobiš le zato, ker pač nekomu daš in v ozadju nimaš pričakovanj, potem pa se ne boš počutil opeharjenega.

Zelo iskrena. Ker sem resnično večkrat razmišljala o tem in sem zastavila vprašanje, ker se je nekako navezovalo na “odsotnost čustev”. Zanimala so me vaša razmišljanja. Namreč to, da greš z nekom v posteljo (iz razloga potešitve) se mi ne zdi, da moraš biti čustven siromak, medtem ko pa v primeru darovalcev pa nekako….ja. S tem seveda ne mislim, da je kaj narobe z njimi, samo jaz pač ne bi mogla biti darovalka. Še posebej mi je bilo pa zanimivo, da ste na prvi primer moški gledali zelo neodobravajoče, v drugem primeru, če se ne motim, pa niste videli kakšnih posebnih ovir. Ampak, tako kot sem že rekla, mogoče jaz gledam na to stvar kot mati, biološko programirana, da ima svoje otroke pod svojo kiklo.

In ne, nisem vas hotela opehariti za semena. Mi smo doma vsa tista, ki smo jih nameravali uporabiti uporabili in prav vsa semena imajo že imena 😀

Zanimivo ti je, ker oba primera nimata veliko skupnega.
Ne vem, zakaj bi naj bil moški čustven siromak, če daruje seme ?
Ker nismo moški (čustveno) navezani na svoja semena…? :))))

Če daruješ seme, še to ne pomeni, da otrok živi brez staršev.

kavica uspela sedaj bomo pa videl kaj in kako se bo razpletlo 🙂 vsem se zahvaljujem za moralno podporo in nasvete, osebi iz prejšnjega posta pa sporočam, če te že slučajno zanimajo moja leta in moji dosežki na poslovnem področju ti rade volje dam svoje kontaktne podatke da jih “pogooglaš” 🙂 sumiš pa seveda lahko na isto osebo ker sem jaz napisal oba posta :)še enkrat hvala vsem

Če daruješ seme, še to ne pomeni, da otrok živi brez staršev.[/quote]

Najbrž sva se narobe razumela, kajti mene ni zanimalo kako živi otrok brez (biološkega) očeta temveč kako živi (biološki) oče brez otroka.

Če daruješ seme, še to ne pomeni, da otrok živi brez staršev.[/quote]Najbrž sva se narobe razumela, kajti mene ni zanimalo kako živi otrok brez (biološkega) očeta temveč kako živi (biološki) oče brez otroka.[/quote]Aha, tu se je šlo za otroke. 🙂
Jaz sem pa mislil, da ti rabiš to reč za kake kreme delat ali pa za razkužilo za vneto grlo ali kaj podobnega…. :)))

Samo zanima me kako ste našli toliko imen za vsa semena? Veš teh semen je na milijone že v eni “dozi” tako, da tu ste se najbrž malo ušteli 😉
Kaj ste pa z onimi, ki jih niste nameravali uporabit? Partner sedaj čustveno trpi zaradi….. izgube, ker niso padla na “plodna tla”? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če daruješ seme, še to ne pomeni, da otrok živi brez staršev.[/quote]

Najbrž sva se narobe razumela, kajti mene ni zanimalo kako živi otrok brez (biološkega) očeta temveč kako živi (biološki) oče brez otroka.[/quote]
Če seme daruješ, potem tistega otroka nikoli ne vidiš. In nisi na njega navezan. Razen, če bi bil navezan na svoja semena. 🙂

Na seme seveda nisi navezan, verjetno pa bi se potem čez čas vseeno kaj spraševal, kje je to dete, kako zgleda, kako živi. Morda, morda pa tudi ne. Saj vemo, da eni prav dobro poznajo te odgovore, pa jih prav tako ni blizu. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close