ne vem kaj naj
živjo
dva meseca nazaj sem spoznala fanta in se vanj po prvem zmenku zaljubila, saj je imel res super pristop. na prvi pogled mi ni bil kaj posebnega, a me je popolnoma očaral po pogovoru. tudi on se je zelo navdušil in mi na začetku non stop pošiljal smse itd. govoril mi je tudi same lepe stvari in izgledalo je da misli resno….smsi in klici so se kasneje sicer zredčili, a ko se vidiva imam še vedno občutek da bi rad bil z mano, sprašuje če sem njegova itd…a ko ga ni me obdajajo dvomi in to me skrbi. danes je že en izmed takih dni. prej sem mu poslala sms pa ni nobenega odgovora. takoj me zagrabi panika kaj počne, s kom je in ali me je pustil. ne vem kaj naj storim, ker bi res še rada bila z njim a me to da se občasno ne oglaša zelo muči..
ko se vidiva ga vedno vprašam v čem je razlog pa pravi, da ima trenutno zelo veliko dela (kar mislim da je res) oz. me vedno uspe prepričat da je vse ok in da me on že ne bo pustil…, a ko se stvar ponovi mi gre na jok..
veliko poštenih fantov se je zanimalo zame v zadnjem času, a se v nikogar nisem zaljubila, sedaj pa sem v tega se in ko se vidiva mi je res lepo z njim…, veliko je bilo tudi že obljub z njegove strani, a zaenkrat dosti napredka še ni bilo.., ne vem kaj naj naredim, a počakam če mogoče ta mesec pa da vidim če bo kaj bolje.. hvala
To, kar čutiš (strah, ko ga ni), še nič ne pove o tem fantu. Mogoče je on povsem pošten, pa imaš ti morda prevelik strah v sebi, zaradi kake izkušnje v preteklosti (zapustil te je fant, oče ni bil prisoten ipd.). Ti se moraš le odločiti ali ti on ustreza ali ne, o nadaljnjih željah pa se bosta itak morala pogovoriti, da ugotovita, če sploh imata podobne oziroma enake želje. Sicer bi bilo dobro vedeti, koliko sta stara. S strahom pa se boš (žal) morala soočiti sama, saj si že (verjetno) velika punca. 🙂
Fiši jst nisem ne 15, ne 16 pa me je bilo na smrt strah k te dones ni bilo nič tu, da si nisi kaj naredila…. :))[/quote]
Itak ja:). Saj si že velik fant in tebe ni nikoli strah, na smrt pa buh ne dej:)). Ne bo me več toliko gor, preveč oboževalcev sem že dobila, ne sfolgam:)).[/quote]
Velike fante je še bolj strah, ker se bolj zavedajo, kaj lahko izgubijo. Vendar se tudi bolje soočajo z njim. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.