Ne vem kaj naj si o vsem tem mislim???
Chau usem!
Imam eno tezavo! Imam fanta s katerim sva ze 4 leta skupaj. Imava se full rada in sva tudi ze zarocena in delava si bajto, drugo leto bova verjetno ze v novi hisi. Stara sem 23 let on pa 28. Moja tezava je namrec pri njegovem bratu! On me skoz nadleguje oz. ne vem ali se samo zajebava al kaj. zato tud pisem d mi poveste kaj naj si mislm o vsem tem! Vedno ko gremo kam zurat in ga malo pijemo se me on (brat) vedno dotika, me objema, lupcka na licka slata za rit (in to pred mojim fantom in celo druzbo) jaz se branim, sam ne zaleze in drugi se sam smejijo, edni moj fant mu kej bl zatezi, vendar ne zaleze. veckrt ko je bil pijan, pa d ni blo nobenga zravn in d sva bla na samem in je stopil mimo mene me je na hitr prjel za prsi! Pa kaj mu je. Pa on ma svojo puco, sicer ne dolgo 1 leto, to pa se dogaja od 1 leta ko sva midva zacela hodit pa do sedaj. Res d je zdaj mal bolse, vendar ni cisto odnehal s tem. Tud ko ni pijan me kako po riti udar pa kr neki se preriva z mano, kot en otrok! Star je 24 let! Ucasih pa rece, kaksna pa si (ces kako si pa oblecena-grdo) in kaksno debelo rit mam! vedno me pa slata za rit pa pred mojim fantom?!! to men ni nc jasn? kja mu je? nej mi kdo pove a je to res sam zajebancija, kej vec in kaj nej nardim d bo nehal to delat!
Teja
Daj mu jasno vedeti,da po tebi nima kaj šariti in raziskovati.Zamera gor ali dol,dotika naj se kar svojega dekleta.Za to dotikanje in poljubljanje povej bratu, ti pa mu moraš ostro dati vedeti,da tega ne sme početi in se tudi nespodobi.Če je tvojemu fantu kaj do tebe se bo postavil tebi v bran in mu tudi svoje napovedal.Ukrepaj takoj.
Tejchy 3, po moje si še preveč otročja za poroko, hišo in drugo, kar kao paše zraven. Sori, to je samo moje mnenje, to pa kar veje iz tvojega pisanja. Če pa si zrela ženska, potem se boš temu valjda uprla – če ti to slučajno ne paše. Poleg tebe pa naj po mizi udari predvsem tvoj zaročenec, če ga je kaj v hlačah.
Ne meni to nikakor ne ugaja in vedno se razpizdim nanjga nazaj in tud udarla sm ga ze veckrat! tud moj fant mu je ze povedal nej neha s tem. Ostali prjatli pravjo, d je to sam zajebancija! pa on se vedno sam smeji, c mu kdo kej rece naj neha itd. Tincula glede poroke pa to d sm preotrocja pa ti zal ne mores tega vedeti, ker me niti ne poznas! S fantom sva ze 4 leta skupaj cisto resno in se dobro razumva. Bratu sem se uprla pa ne pomaga. tud njuna mami vedno govori d me brat prevec nadleguje in za mano hodi! pa kaj nej, c se on sam smeji! Ne vem prosim tuki za nasvet pol mi pa zenske napisete, d mi to ugaja in d sm preotrocja… edino moski Žan mi res dobro svetuje, pa Lana tud ni glih mene pluvala! Vidm d morm it za to zadevo na moški cvek, k bom verjetn dobila vec nasvetov kako se naj znebim tega zatezenga brata! Hvala vseeno za turd in fovšarijo al kako bi temu lahko rekli! ugaja ja! ta j pa dobra!
fajn ste no!
ojla Žan!!! si me pogrešil? :))) Lep občutek! ja, me ni bilo dolgo in tudi danes sem boj na kratko. saj veš… divji december. malo me že evforija daje od vsega silnega dela in predolgih ur v službi. odštevam dni do konca meseca. silvestrovanja sicer ne bo, bom pa 2. januarja zažurala po svoje. verjetno se bomo večkrat brali po tem :))
kako gre tebi?
Hojla tudi tebi.Lepo to,da si vesela,da sem te pogrešal.Veš drugače sem kar v redu.Nekateri me včasih nesramno kritizirajo,da vsako punco napadem z vprašanjem,če kaj sexa(77).To seveda ne drži in tudi moški me napadajo,sem pa vesel tvoje pohvale in pozitivnega mnenja o meni.Nikomur pač na želim slabo,na neumnosti odgovarjam zbadljivo,rad debatiram o sexu,včasih se malo s kom pošalim,če pa je stvar resna sem resen in skušam z nasveti pomagati.Drugače pa pogrešam kar nekaj deklet,ki so poleti in jeseni kraljevale na forumu.Ti si mi ostala v zelo dobrem spominu,ker sva prijetno in sproščeno klepetala o sexu .Javi se še kaj,LP.Žan.
Hvala ti in še nekaj:prvo naj mu tvoj fant ostro napove in po možnosti ostro zagrozi,da naj se te ne dotika več in da nisi “skupna last” in nikakor ne ena manjvredna ženska,katere bi se lahko vsak dotikal.Sebe moraš zaščititi.Reagirati moraš odločno,tvoj fant pa mu mora jasno dati vedeti,da njegove roke nimajo kaj iskati na tebi.Oba se morata skupaj temu upreti,četudi je za nekatere samo”zajebancija”.Četudi za ceno bratovega in še ne vem katerega prijateljstva.Če te tvoj fant res ljubi,bo to on uredil in se zavzel zate,ne pa govoril,da so bratovi poljubi in dotiki po tebi zajebancija.Pa kje ima kaj spoštovanja in kanček vestne morale do tebe?
lej Tjchy 3 –
meni se samo zdi totalno nemogoče, da bi nekdo toliko let vztrajal pri svojem neželenem početju, če mu daš jasno vedet, da ti pač to ni všeč. to počnejo osnovnošolarčki, ker jih pač vsak negativen odziv še bolj spodbudi k temu, kar počnejo. če sta s tvojim dragim res tako jasno dala vedeti tipu, da je nagravžen, potem verjetno sodi med nedozorele infantilne bebčke. če je tako, se mi smiliš. drugače pa mu prilimaj še kakšno in ga stuširaj z ledenim curkom vode, naslednjič ko ga bo zamikala tvoja ritka!
Jaz mislim, da je ze prepozno, kar govoris se ze precej casa dogaja in ukrepat bi morala ob prvem slatanju … brat je ugotovil, da to lahko pocne brez posledic. Druzba mu se pritrjuje, ces da je zajebancija – zacaran krog.
Jaz vidim edino resitev, da ste fizicno loceni za nekaj casa – mesecev (ti in njegov brat)…
se strinjam z ostalimi- če ti ne paše si tega ne pusti! če bi se to meni dogajalo bi se le enkrat ker bi tak cirkus naredla ! pa še svojega dragega bi napadla, če bi trebalo bi celo familijo gonila nekam!
torej če ti ne paše si tega ne pusti, meni to ziher ne bi delal, pa marsikateri drugi tudi ne! če ne bi šlo drugače bi jasno in glasno rekla, da ne grem nikamor kamor gre brat, to bi tudi njegovim povedala!
če ne bi želela da se to dogaja, se ne bi dogajalo in pika
Tudi moj ima brata in bi znorela, če bi se kdaj to zgodilo. Sicer pa imamo zelo dobre odnose in tudi vsi poštimano v glavi.
Če ti to ni všeč, mu moraš to jasno povedat. Mogoče bi tudi klofuta pomagala. Mislim, da bi ti pri tem moral pomagati tudi tvoj fant oz. tudi tvoja bodoča tašča, če to vidita, pa samo nekaj govorita, ukrepata pa ne. Tvoj naj povemu svojemu bratcu, jasno in glasno, kar mu gre. In strinjam se s tistimi, ki ti svetujejo, da se ga izogibaj. če je tam kot vidva, enostavno odidi. Če te ima tvoj rad, bo šel za tabo …
Sicer pa: to je nadlegovanje.
LP
Rešitev je dosti enostavna:
1. ena močna-dobra klofuta po licu. Takšna, klasična. Da ti jo ne vrne, naj bo fant v bližini.
2. striktno izogibanje fantovemu bratu. Najbolje je priti na kakšno praznovanje, kjer se zbere vsa družina (posebno njegova punca) in naglas rečeš, da nočeš biti prisotna, ker te bo zopet nadlegoval in odideš.
Ponavljaj, dokler ne bo bolje.
In ne deluj kot kokoš, ki beži pred petelinom, a gleda, da ne teče prehitro.
Ti lahko resno misliš, a če nisi odločna, ne deluje resno.
Eh, jaz pa mislim, da vse tak, kot si napisala. Če ti to res ne bi pasalo, bi temu že zdavnaj nardila konec. Če pa za to ve še tvoj fant, pa še toliko prej. Mi je pa zanimivo, da je družba na njegovi strani in ne na tvoji, kamor so se tu na forumu vsi postavili. Ni to zanimivo?
Forum je zaprt za komentiranje.