Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ne vem kaj mi je!

Ne vem kaj mi je!

Vedno so me privlačili visoki moški. A kar naenkrat bum..

Model visok malo več kot 170 cm. Sicer ima ekstremno postavo taprave mišice in tista njegova trapezna postava. Temni lasje in njegova 3 dnevna brada. Joj kar raztrgala bi ga, da mu ne bi blo nič jasno.

Kaj naj? Je bila kdaj kera v takšni skušnjavi?

namesto v pličaku si šla končno malo v globljo vodo..

Meni višina ni bistvena, niti kake barve las ima, to bradno strnišče pa ni prijetno za mojo mehko kožo med poljubljanjem! No seveda mi mora biti všeč tako karakterno kot fizično.

In ti si visoka koliko? 185?

Saj ce je tip cokat, mocan, ti pa zelo vitka, potem kot par zgledata lahko super, ceprav si 5cm visja od njega.

Vprasanje pa je, si tudi ti njemu zmesala glavo kot on tebi?

Sem nekje njegove višine. Karakterno je full miren, vljuden. Ne vem, če sem mu všeč. Včasih me pogleda tko izpod obrvi. Takrat zmrznem.

Odgovor na objavo uporabnika
Zmedena685, 26.01.2022 ob 19:07

Sem nekje njegove višine. Karakterno je full miren, vljuden. Ne vem, če sem mu všeč. Včasih me pogleda tko izpod obrvi. Takrat zmrznem.

Tako pogleda, ko se režiš v prazno ali to pomeni, da ima obrvi kot Fredi Miler?

Človek bi rekel, da si napalila na Franka Bajca ?????

Konjarka, 27.01.2022 ob 12:19

Človek bi rekel, da si napalila na Franka Bajca ?????

Bolana

Si mogoče mojega moža opazila? On je okoli 170, ima 115 kg, ampak ni debel. Jaz sem 172 in če obujem visoke petke, kar ful obožuje, sem kar konkretno višja, ampak ker imam jaz 50 kg pri moji višini, izgledava kot par nenavadno, ampak vztrajava že 13 let v zakonu na 4 podlage. 😉

Ja ljuba duša uživaj vendar:) Če sta oba samska in sta si všeč…go for it in ga povabi na kavo:) Greje te s srcem in ne z višino;)

Sem bila v podobni situaciji in me je zelo motilo, prav sram me je bilo hodit v javnosti z njim, pete so odpadle, stil tudi. Ne bi ponovila več.

Monalisa, 30.01.2022 ob 11:30

Sem bila v podobni situaciji in me je zelo motilo, prav sram me je bilo hodit v javnosti z njim, pete so odpadle, stil tudi. Ne bi ponovila več.

Zanimivi kriteriji. Sram te je hoditi v javnosti z manjšim partnerjem, ni te pa sram hoditi po svetu z prepihom v glavi in čustveno razvitostjo na ravni amebe. Aja pardon….to se na zunaj ne vidi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close