Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ne vejo al b bli ravni al skodrani

ne vejo al b bli ravni al skodrani

Pozrav vsem

Imam goste lase, dolge preko ramen spredaj malo krajše. Ampak ne vejo al bi se zravnal al skodral. Sprednji so skoraj ravni zadnji pa skodrani. Kamorkoli grem k frizerju vsak dela vau kva maš skodrane lase(po tem ko mi jih umijejo), ne morm verjet. No potem jim razložim da ne vejo v kakšni obliki bi bli saj se preednji vedno zravnajo. Sam najhuj je k mi nikjer ne znajo frizure delat. Vsak neki poizkuša. Nazadnje so me po celi glavi postrigli tako da imam zgornje lase krajše (ni enaka oblika frizure) kot spodnje in mi dali utrjevalc za kodrane lase (kot krema) ampak pol so me pa še z dušilcem sušili in sem bla k Tofsy (no sej veste una risanka tistimi skodranimi lasmi), pa sm rekla da skodrani prav, ampak ne tofsy varianta, no pol nasl.dan so se že mal polegl pa je blo. Priznam ko sem bila v pubrteti sem si jih kakšne par let ravnla s krtačo in si naredila nepopravljivo škodo. No ampak vem da obsatjajo preparati, za to. imam neki od tafta v spreju in mi gre na živce. Najprej to da je sprej (k v mullerju druzga niso mel takrat) pol pa še to da se mi naredi prhlaj oz. me lasišče začne srbeti. Da pa kr uletim v en frizerski salon pa rečem kaj bi rada mi je pa tud čudno. Enkrat na leto mogoče obiščem frizeja ker zmeri zabušim tm 3 ure pri njih. Me kr zadržujejo pa klepetajo z mano pa to sam cajt mi gre. Pa še s frizuro nism zadovoljna ponavad ker ne vem kaj naj s takimi lasmi. Naravna barva je temno blond in razmišljam da bi se malo posvetlila (včas sem bla bolj svetla, ko sem bla majhna) ampak to bi sama naredila. Al pa skrita premena. Samo problem je ker sem imela skrita premena že enkrat in čez tisto kapo tok cuka in boli. Pa še lasje so bli sirkovi metli podobni in so se kr naprej lomili kljub ustrezni negi, ali pa so mi preveč časa pustili preparat gor ne vem, sam tud česat se jih ni dal.
Torej kateri preparati(najraje v kremi) in kao naj se strižem in kako bi se posvetlila be da bi poškodovala lase.

Svetlenje las z blanžem je odvzemanje pigmenta in po tem postopku so lasje malo bolj suhi kot običajno. Malo frizerjev dela z belilnimi sredstvi z nizkim % hidrogena……
Predolgo bi lahko pisala, priporočam ti, da enkrat riskiras za frizerja malo več denarja, greš k takemu, ki se spozna na lase in nego in potem biš sama vzdrževala frizuro.
Pozanimaj se h komu boš šla. Ne h kakšnemu, ki ti bo te dolge kodraste lase vlekel čez kapo za pramena.
lp alenka

aaaaaaaaaaaaaaa
k da bi jst to napisala..če se doma friziram zgleda k da sm lih kar vstala ce se ne friziram je se slabs…skratka nimam ne skravzlanih ne ravnih ampak nekako valovito zmrseno in tud vsi mi govorijo da nekak ne znam si frozure narest..in saj bi sla k frizerju pa vendar me tistkrat enkat na let ne znajo postrici in sm pac obupala…rada bi imela v zivljenju eno dobro frizuro pa nism talent..zakaj ene zenske znajo z lasmi jaz pa ne..ni fer ..enivej tud za nov let nevem kaj bom h komu naj grem da bom zgledala velicastno ne pa k da sm lih kar vstala…grozno res

Jest sem imela čist enak problem…pa so se pol lasje z leti spremenil in sicer so zdej že skorej vsi ravni, pa mi je na čase kar mal žal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close