Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ne upošteva izolacije -šola v naravi

ne upošteva izolacije -šola v naravi

Otroci grejo v šolo v naravi. Sošolec je pozitiven, potrjen pcr test v sredo. Mama pravi, da ga bo dala v šolo v naravi, ker je imel kao prve znake v ponedeljek in je izolacija 7 dni, kar pomeni da lahko gre. Vsi vemo, da je bil ta otrok še v torek na praznik pri babici v drugem kraju,ker je mama objavila slike na fb kako jaha konja. Objavo je kasneje umaknila.

Bi vi ukrepali, bi kaj rekli ali bi mirno pustili, da gre otrok z vašim v šolo v naravi?

odg:

mirno pustili, da gre otrok z vašim v šolo v naravi.

Ob tem, da je virus povsod okoli nas, se sekiraš zaradi enega pozitivnega otroka? Verjemi, da ne bo edini. Mi ravno prebolevamo. Chill out in daj skozi.

Odgovor na objavo uporabnika
zmedena648, 11.02.2022 ob 11:58

Otroci grejo v šolo v naravi. Sošolec je pozitiven, potrjen pcr test v sredo. Mama pravi, da ga bo dala v šolo v naravi, ker je imel kao prve znake v ponedeljek in je izolacija 7 dni, kar pomeni da lahko gre. Vsi vemo, da je bil ta otrok še v torek na praznik pri babici v drugem kraju,ker je mama objavila slike na fb kako jaha konja. Objavo je kasneje umaknila.

Bi vi ukrepali, bi kaj rekli ali bi mirno pustili, da gre otrok z vašim v šolo v naravi?

na šolo a vprašanje, če bodo oz lahko kaj naredijo. Svet je pol brezobzirnih egoistov. Enako je naredila ena mama s povratkom svojega otroka v šolo. Posledica prezgodnjega vračanja so bili v nekaj dneh 4 učenci bolni PLUS njihovi domači.

Poznamo tudi primere, ko so zatajili okužbo doma (staršev) in otroka poslali v šolo v naravi. Posledično so jo morali predčasno prekiniti, ker so otroci na veliko obolevali. Briga njih za druge otroke, njihove družine, organizatorja..sami so na svetu. Takih navgravžnih egoistov danes žal ne manjka. To je družbeno dno. Golazen brezobzirna brez kolektivne vesti, ki se je pretirano namnožila.

Zelo dvomim, da ga je dr.napotil na PCR test, ker od 1.2.2022 so spremembe na tem področju. Mogoče ste imeli v mislih HAG test?!

da se ti da, seveda naj gre zraven..moj otrok je bil že četrti dan popolnoma zdrav in negativen.

Pustila in ne drezala nič. Tudi v skrbeh ne bi bila.

Itak se bo testiral in verjetno ne bo šel pozitiven v šolo v naravi. Naj gre,zakaj pa ne?! Jaz sem bila dvkrat en teden brezveze doma v karanteni zaradi domačega tesnega stika in nisem zbolela…bolj zdravo je biti v naravi….naslednjič ne bom upoštevala ne izolacije in ne karantene….

Ne, so šli samoplačniško da bo imel potrdilo,ker veliko hodijo čez mejo

Naši tamali so šli v šolo v naravi prejšnji teden. Zjutraj so so zbrali pred šolo in so jih peljali direkt  na testirno točko. Kdor je bil pozitiven, je moral ostati doma.

fdjkča, 11.02.2022 ob 12:07

Ob tem, da je virus povsod okoli nas, se sekiraš zaradi enega pozitivnega otroka? Verjemi, da ne bo edini. Mi ravno prebolevamo. Chill out in daj skozi.

Prosim??? Mi pa ne prebolevamo in ne želimo prebolevati od takih kot si ti. A če imam uši te tudi pridem obiskati? Chill out a ne; boste pač imeli gnide in uši…matr ste eni fuknjeni.

prijavila bi, 11.02.2022 ob 12:26

na šolo a vprašanje, če bodo oz lahko kaj naredijo. Svet je pol brezobzirnih egoistov. Enako je naredila ena mama s povratkom svojega otroka v šolo. Posledica prezgodnjega vračanja so bili v nekaj dneh 4 učenci bolni PLUS njihovi domači.

Poznamo tudi primere, ko so zatajili okužbo doma (staršev) in otroka poslali v šolo v naravi. Posledično so jo morali predčasno prekiniti, ker so otroci na veliko obolevali. Briga njih za druge otroke, njihove družine, organizatorja..sami so na svetu. Takih navgravžnih egoistov danes žal ne manjka. To je družbeno dno. Golazen brezobzirna brez kolektivne vesti, ki se je pretirano namnožila.

Tako Je. Če bi bil to smrtonosni virus pocrkamo v 14 dneh zaradi takih idiotov. Bolezni širite ker vam je vse brezveze. Bolani hodite v službe. Sodelavka je gripo fasala zaradi idiota; ki je hodil v službo na tabletah. Sam se je zlital ona pa na kisiku pristala. Še opravičil se ji ni.

Dej ne seri, 11.02.2022 ob 16:54

Prosim??? Mi pa ne prebolevamo in ne želimo prebolevati od takih kot si ti. A če imam uši te tudi pridem obiskati? Chill out a ne; boste pač imeli gnide in uši…matr ste eni fuknjeni.

Še ena, ki misli, da ona pa že ne. :)) Bohve, koliko si jih ti okužila, ker si ziher cepljena in se ne testiraš vsak dan.

Brcni se v glavo kokoš trapasta.

zmedena648, 11.02.2022 ob 12:40

Ne, so šli samoplačniško da bo imel potrdilo,ker veliko hodijo čez mejo

Sedmi dan se lahko testira in dokler nima pct potrdila mu v soli ne bi smeli dovoliti.

V naprej predpostavljas, da se ne bo pred tem testiral? Jaz bi tudi otroka pustila zraven, ce bi minilo 7 dni in bi bil test negativen. Ce bi 7 dni minilo dan kasneje, bi ga pa sama pripeljala, pac en dan kasneje (po neg testu).

Otroci morajo cim bolj normalno zivet. Do nepostenih in malomarnih ljudi (sem poz, pa me briga za druge), pa ne bi imela milosti, niti njihovih otrok.

Naši so šli septembra in ob vseh navodilih kako mora biti otrok zdrav je šel eden bolan tja, nič takega kašljal, smrkal, vem pa da so starši vedeli da ni v redu ker so mu dali zdravila s sabo. Sicer korone naj ne bi imel. So pa potem še trije otroci ki so bili z njim v sobi zboleli. Res ni bila korona ampak v šolo niso mogli. In 3-je starši so bili na negi. Egoisti pač.

Naši se bodo vsak dan v šoli v naravi testirali in tudi pred odhodom se bodo. Zdaj pa naj da okuženega v šolo v naravi, pa ga bo hodila iskat z avtom v vukojebino, potem ji bo pa ok.

Ne skrbi, če bo pozitiven, ne bo v šoli v naravi in idiotska mati bo porabila bencin in čas, da bo prišla po sina, ki jo bo mogel počakati v izolirnem prostoru, najverjetneje samo v družbi stroge učiteljice. Ha ha.. se bo sama sebe zaje bala.

Tako kot pravi eden pred mano. Otroci so ga čisto preveč nahebali v tem. Sanja se vam ne, koliko.
Ga bodo že stestirali, da bo zdrav šel, lahko ga tudi kak dan kasneje peljejo.

fdjkča, 11.02.2022 ob 18:45

Še ena, ki misli, da ona pa že ne. :)) Bohve, koliko si jih ti okužila, ker si ziher cepljena in se ne testiraš vsak dan.

Nisem Cepljena. Testiram se pa res skoraj vsak dan…da te ne bo bolelo v glavi. Pa prebolela tudi nisem…ni protiteles. Bo vredu tsko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close