Ne sodi knjige po platnicah- Danes posneto
darwindarko, 22.12.2021 ob 01:07
Ups, ne danes včeraj posneto…
A tega človečka s svetniškim sijem si sam narisal? ? Smeje se, a solzice so vseeno tu … Ja nekako poznam kako je to, ko solze kar same tečejo. Očke se mu tud svetijo heheh
Glede nakupovanja pa to, sovražim ko moram v BTC, grem mogoče enkrat ali dvakrat na leto, okrašeno z lučkami pa kot da smo Manhattan :)) ta denar bi raje dali v dobrodelne namene.
Grenivka422, 22.12.2021 ob 01:20
A tega človečka s svetniškim sijem si sam narisal? ? Smeje se, a solzice so vseeno tu … Ja nekako poznam kako je to, ko solze kar same tečejo. Očke se mu tud svetijo heheh
Glede nakupovanja pa to, sovražim ko moram v BTC, grem mogoče enkrat ali dvakrat na leto, okrašeno z lučkami pa kot da smo Manhattan :)) ta denar bi raje dali v dobrodelne namene.
Kdo ga pa bo ? 🙂
Vesel joka in joka ter se smeje, ker je bilo veselje…
—————–
Zakaj potem ravno v BTC greš. Pojdi, kjer ti bo veselje in to pravo.
A veš kje je to?
darwindarko, 22.12.2021 ob 01:24
Kdo ga pa bo ? 🙂
Vesel joka in joka ter se smeje, ker je bilo veselje…
—————–
Zakaj potem ravno v BTC greš. Pojdi, kjer ti bo veselje in to pravo.
A veš kje je to?
Ma klinac, slučajno sem šla mimo btc, rabim kur….ev pct, testirat sem se šla, drugače me ne zavlečejo tam. Nekaj urejam in včasih mi rata brez, tukaj pa ne morem. City nabito poln, vsi parkingi zasedeni! Noro ej. Ej kam greš pa za božič, če ni preveč osebno? Mi bomo doma, jaz vse štiri od sebe … Pa topla odeja.
Grenivka422, 22.12.2021 ob 01:43
Ma klinac, slučajno sem šla mimo btc, rabim kur….ev pct, testirat sem se šla, drugače me ne zavlečejo tam. Nekaj urejam in včasih mi rata brez, tukaj pa ne morem. City nabito poln, vsi parkingi zasedeni! Noro ej. Ej kam greš pa za božič, če ni preveč osebno? Mi bomo doma, jaz vse štiri od sebe … Pa topla odeja.
Ne načrtujem kam iti niti si ne odrekam da bom kam odšel ali bil doma.
Na Božič več ne gledam tako, kot sem včasih.
Sicer pa kar se tiče teh nakupovalnih centrov, kaj ni bilo vedno tako, da je bila ob takšnih praznikih vedno gužva? Vsekakor pa ni fajn brat, da si morala iti pct, res so barabini, da jim ni para.
Počitek, topla odeja pa kako dobra jed in pijača ter fajn družba zna biti kar lepo lepo in prijetno.
Uživajmo dokler se da
darwindarko, 22.12.2021 ob 02:02
Good night for tonight
In to sem mogla po pct jaz, ki tu gor stalno opozarjam na ta nateg ? sej se izogibam tega vrtanja po nosu, do zdaj sem bila se mi zdi samo 4x na testiranju v dveh letih, raje si sama vrtam po nosu hehehe ok ja gremo malo dremat, pa se tipkamo ko se zbudimo 😉
Grenivka422, 22.12.2021 ob 02:15
In to sem mogla po pct jaz, ki tu gor stalno opozarjam na ta nateg ? sej se izogibam tega vrtanja po nosu, do zdaj sem bila se mi zdi samo 4x na testiranju v dveh letih, raje si sama vrtam po nosu hehehe ok ja gremo malo dremat, pa se tipkamo ko se zbudimo 😉
Dobro jutro v pogonu
Ja te razumem.
Ne sekiraj se preveč za ta PCT. Bistvo je, da se ne sprijazneš s tem, da bi to bilo ok, če pa ni.
Če ti nekdo roko zvije valda da boš zacvilu in ubogal. Bistvo pa je, da mu ne priznaš, da ima prav, če pa nima.
In če se da in imaš možnost to pokazati mu tudi pokažeš.
Kakor vemo in znamo ter smo sposobni. Kaj več pa drugega lahko storimo…
darwindarko, 22.12.2021 ob 08:06
Dobro jutro v pogonu
Ja te razumem.
Ne sekiraj se preveč za ta PCT. Bistvo je, da se ne sprijazneš s tem, da bi to bilo ok, če pa ni.
Če ti nekdo roko zvije valda da boš zacvilu in ubogal. Bistvo pa je, da mu ne priznaš, da ima prav, če pa nima.
In če se da in imaš možnost to pokazati mu tudi pokažeš.
Kakor vemo in znamo ter smo sposobni. Kaj več pa drugega lahko storimo…
Nikoli se ne bom sprijaznila s tem nategom! Kjer le morem povem svoje. Vsaj imam hrbtenico in resnica mi je najpomembnejša. Njihove laži pa so postale že tako prozorne, da tudi svojim lažem ne bodo mogli več slediti in verjeti. Že zdaj ne več.
Forum je zaprt za komentiranje.