Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne smem več nositi visokih petk

Ne smem več nositi visokih petk

Pred časom sem se nekaj poškodovala, koleno. Pa so mi zdravniki rekli, da ne smem več nositi visokih pet, da je to zelo nevarno tako za noge kot za hrbtenico. Sploh, če si že kdaj imel kako poškodbo.

In kako naj bom sedaj ženstvena, vedno brez petk?

Prava ženska mora nositi visoke pete vsaj občasno.

Sem bila ženstvena 30 let s petkami 10 cm. Po poškodbi hrbtenice sem se hitro spustila na tla. To ki je bilo grozno ampak se hitro navadiš.

Ženstvenost enačiš z nošenjem petk? Se vidi da nimaš pojma kaj ženstvenost sploh je.. no, mogoče pa pravo ženstvenost le najdeš-in ne ni v petkah, pobarvanih laseh, pudru, rdeči šminki, pobarvanih umetnih nohtih… 😉

Saj za tiste hude zasvojenke – za kratko kamuflažo ( prihod-odhod na prizorišče jih še zmeraj  lahko imate, ko sedite kje za mizo z ljudmi – v torbici pa ene balerine ali poleti flipflope, pa preobuješ, ko ste dol z oči javnosti. Samo v službi po 8 ur pa res ne boste mogle več highheelat.

Tudi pri kosteh stopalnice in nartnice so problem štikle – ker te kosti za vedno deformirajo od nošnje od visokih pet.  Stopalni nartni lok…. Hudo boli. Operacija ni prijetna ker tudi zamenjajo sklepe.

Odgovor na objavo uporabnika
nič več ženstvena, 04.09.2021 ob 19:16

Pred časom sem se nekaj poškodovala, koleno. Pa so mi zdravniki rekli, da ne smem več nositi visokih pet, da je to zelo nevarno tako za noge kot za hrbtenico. Sploh, če si že kdaj imel kako poškodbo.

In kako naj bom sedaj ženstvena, vedno brez petk?

Prava ženska mora nositi visoke pete vsaj občasno.

visoke pete so samo sex simbol, vataćki pripomoček za lovit moške, nobena ženstvenost niso 🙂 Pa za tiste, ki rabite podaljševat svojo višino in hkratke nogice.

Spet ena,ki pojma nima o ženski in ženstvenosti.

Lepe, sloke,bizoblikovane in negovane noge so lepe in ženstvene tudi bose. Me, ki smo pa malo manj dosledne, pa peta napne mišice in ustvari tisti manjkajoči moment. Torej, skrbi za noge in petk ne boš potrebovala, da bi se počutila bolj ženstveno.

Zartrose izven profila, 04.09.2021 ob 19:30

Ženstvenost enačiš z nošenjem petk? Se vidi da nimaš pojma kaj ženstvenost sploh je.. no, mogoče pa pravo ženstvenost le najdeš-in ne ni v petkah, pobarvanih laseh, pudru, rdeči šminki, pobarvanih umetnih nohtih… 😉

Vsaka ženska se rada lepo obleče in namaže, tudi visoke pete so del elegance in ženstvenosti. Ženstvenost je širok pojem, vsaka ženska jo doživlja in dojema na svoj način.

Preveč zakomplicirano za nekatere, ki ženstvenost enačijo s petami, da bi dojele, da prava ženstvenost izžareva iz ženske z njeno celotno pojavo. Gibi, nasmeh, hoja, barva glasu, pogled, komunikacija. Ženstvena je lahko tudi ženska v delovnem kombinezonu, ne naličena, ki dela za stružnico. Ampak to je kvantna fizika za umsko preproste osebke, ki se jim svet vrti le okoli dveh petk in fuflje med njima. Samo da je visoko nasajena, pa še  drugače vsa načičkana, pa čeprav z neskladno postavo, krakajočim ali cvilečim glasom, hojo, kot bi ravnokar razjahala neosedlanega konja. Da je pripravljena žrtvovati tudi zdravje na dolgi rok, bolečine, okvare gibal in ožilja, samo da nesamozavestnica ujame kakšen pogled, tudi veliko pove o taki ženski.

Se navadiš, sploh ker je danes veliko kul obutve brez visoke pete.

Eh ja, 04.09.2021 ob 22:17

Preveč zakomplicirano za nekatere, ki ženstvenost enačijo s petami, da bi dojele, da prava ženstvenost izžareva iz ženske z njeno celotno pojavo. Gibi, nasmeh, hoja, barva glasu, pogled, komunikacija. Ženstvena je lahko tudi ženska v delovnem kombinezonu, ne naličena, ki dela za stružnico. Ampak to je kvantna fizika za umsko preproste osebke, ki se jim svet vrti le okoli dveh petk in fuflje med njima. Samo da je visoko nasajena, pa še  drugače vsa načičkana, pa čeprav z neskladno postavo, krakajočim ali cvilečim glasom, hojo, kot bi ravnokar razjahala neosedlanega konja. Da je pripravljena žrtvovati tudi zdravje na dolgi rok, bolečine, okvare gibal in ožilja, samo da nesamozavestnica ujame kakšen pogled, tudi veliko pove o taki ženski.

Ojoj ne tako. Vsaka ženska rada obuje čevlje s petkami, ne gre za nesamozavestne. Eni ste tako na kratko narejeni. Madona kakšne predsodke imate eni.

Grenivka422, 04.09.2021 ob 22:32

Ojoj ne tako. Vsaka ženska rada obuje čevlje s petkami, ne gre za nesamozavestne. Eni ste tako na kratko narejeni. Madona kakšne predsodke imate eni.

Samozavestni zenski pet ni treba. Sicer pa pete so lepe ko zenska stoji. Ko pa hodi pa zgleda kot da bi drisko mela.

Vsaka ženska rada nosi petke, se rada igra z barbikami, sanja o beli poročni obleki… koliko stereotipov. Ne, nismo vse narejene po istem kopitu. A nekateri so narejeni bolj na kratko in jim stereotipov ni dano preseči.

Bravo

Hočeš reči, da si zdaj možača???

Daleč od vsega, da bi vsaka ženska rada nosila petke. Jaz jih ne nosim nikoli. NOčem. Zakaj bi se lomila v štiklah, ko je pa toliko normalne obutve? Pa nisem zabita, da bi si s petkami ogrožala zdravje.

kratke noge z kratkimi možgani…

Pete so out že neki časa.

Grenivka422, 04.09.2021 ob 22:12

Vsaka ženska se rada lepo obleče in namaže, tudi visoke pete so del elegance in ženstvenosti. Ženstvenost je širok pojem, vsaka ženska jo doživlja in dojema na svoj način.

jaz ne nosim petk, se ne šminkam, imam naravno barvo las-pa mi velikokrat rečejo, da sem ženstvena.

Oblačila, pete, mejkap nimajo veze z ženstvenostjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close