Ne Slovenci v Sloveniji
Moram priznati, da nisem prebral vseh odgovorov, V bistvu me sploh ne zanimajo. Z Urošom bi se morda lahko strinjal vendar se ne morem, ker on sam, čeprav se ima za slovenca, o slovenščini nima pojma. Pljuva po drugih sam pa ne zna napisati enega stavka v pravilni slovenščini.
SRAMOTA.
Prvo stori sam nekaj za to kar te tako močno moti.
No, še dobro, da tudi kdo drug včasih zavpije, da je cesar gol.
Ko se boste “Slovenci” naučili vsaj za silo uporabljati svoj jezik, potem boste lahko začeli očitati tujcem, da se jezika niso naučili. Od koga pa naj bi se ga učili?! Od Uroša? Potem bi govorili še slabše, kot govorijo …
Vsak naj pomete pred svojim pragom in vse bo nenadoma zelo čisto!
Povedal ti bom , da smo Slovenci leta 1918 stopili v skupno državo z našimi južnoslovanskimi brati. Slovenci, Hrvati, Srbi, Bošnjaki, Makedonci. Črnogorci smo vsi list ene veje smo vsi del Slovanskega naroda. Med drugo svetovno vojno ko so Nemci Slovence izseljeval v Srbijo so nas tam Srbi lepo dočakal in smo vsa leta okupacije jedel z njimi isti kruh živeli pod isto streho čeprav je bilo pomanjaknje so vse delili z nami na enakopravne dele. Tudi po vonji je ostalo v Srbiji veliko Slovencev saj jim je bilo tam všeč. V okolici mesta Niš so slovenske vasi. V Beogradu živi mnogo Slovencev in jih nihče ne preganja ali, da bi se do njih obnašal nespoštljivo. Živimo še v drugih republikah, veliko nas je v Bosni v mestih Banja Luka in Sarajevo. Saj smo vendar bili 64 let v isti državi tako kod živi Sloveniji mnogo drugih narodov iz bivših republik. Saj smo nekoč vsi bili Jugoslovani in se borili za iste cilje in imeli iste ideje. Še to povem, da tako kot nam je bilo v Jugoslaviji nikoli več ne bo in da nas bodo v EU imeli le za hlapce in drugorazredni narod. Tisti, ki smo živeli v JUG se bomo še spominjal lepih dni. Kaj pa tisti ki je nikoli niso spoznali? Tisti jo bodo pa želeli.
Hvala!
Pa evo mene spet sam tu in bi rad še kaj povedau.Nas ta spodnih je tu u sloueniji mnogo veliko,tu živimo i razgovaramo među sobom svojim jezikom,pošto nas ima velik,evo Štepanjsko naseljei Nove fužine i tako dalje.Zakaj bi govorili slovensko među sobom,ako su to moji zemljaci?Mi se trudimo,da na banci govorimo vaš jezik,kad dižemo pare,gremo kod zdravnika,če hoćemo bolovanje i tako dalje,ee.Pa moram,da vam rečem,da so neki “naši” i propalice i kure torbice u autobusu i obnašaju se loše.Pa ljudi nismo usi isti,ee.I vi Slovenci ste po nekad loši,pa pousod je od nekad biu kriminal i nasilje.Žao,tako je v životu,zato mi treniramo karate,box,kibox,da se obranimo,ako nas ko napadne.Ako slučajno pride do gužve,mi se potegnemo skupaj,usi za enga-en za use,a vi Slovenci ste bolj zase ili hvatate maglu,kad zaure,ee,treba se pokazat pred puncah,ko je pravi muški.Use vas lepo pozdravljam i u naprej bi me veselilo,da lepo razgovaramo.Darkar
Pa Klemen boš pa ti imao več otrokov in bo slovenaca već,samo pazi,da ti punca ne bo naša,znaći “ta južna”.Naše punce su vrlo vrlo lepe,pa slovenke tut,ali su mal bol sramežljive,a mi neslovenaci jih znamo osvojiti,nema problema.Mi u postl znamo narediti TORNADO,jih znamo uštimat,pa so potem srećne i hoćejo še i še.Ajd zdravo
Pa ja ne pouzročam nikakve nestrpnosti draga Iza.Lepo to,da te dečko dobro seksa,a moram,da ti kažem,da usi praujo,da južnjaki dobro znamo zapecati ženske i da smo vzdržljivi,ko Italjani.Pa i oni su šarmeri i vejo kako se stvari streže,ee.Za slovence jih ulik pravi,da su mrtvi jebači.Žao mi je ali tako govore moje kolegice.Ja samo povem ono što slišim od drugih.
Pa ja ne pouzročam nikakve nestrpnosti draga Iza.Lepo to,da te dečko dobro seksa,a moram,da ti kažem,da usi praujo,da južnjaki dobro znamo zapecati ženske i da smo vzdržljivi,ko Italjani.Pa i oni su šarmeri i vejo kako se stvari streže,ee.Za slovence jih ulik pravi,da su mrtvi jebači.Žao mi je ali tako govore moje kolegice.Ja samo povem ono što slišim od drugih.Pa vidim,da mi i nekiAlf neki kopira,ma zabrbljau je neki,ee.
Pa iza tako govore večina,nić ne lažem i ne nakladam,ee.kažu,da su slovenke lake punce,a muški ,da nisu tako dobri u postl.Ne vem jaz,ali vem,da ženske imaju rade kvalitetan seks.Pa ženske padaju na keš,dobar auto,pa sunčane očala pa prstene na ruke i verižice okoli vrata,pa sam đeger i idemo u dobar auto pa muzika do kraja na glas(Neki divji disko ritam),pa punce že padaju.Učas so rekli,da imamo ta južni bele štumfe,špićake i jakne od kože.Pa ti cajti so već šli naprej,to je bilo i prošlo,ee.Ma samo,da te tvoj dećak dobro sredi i gotovo.Darkar
Ne ti men o večini tukaj !
Slovenke imamo rade ODLIČEN IN PESTER seks, ne le kvaliteten.
Padamo pa na pamet, urejenost, poštenost , duhovitost ,
niti slučajno pa ne na avte, sončna očala- kera glupa))))))))))))),
še najmanj pa na prstane in debele ketne!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))
Veš , tisti, ki ima v glavi dovolj, ne rabi debele zlate verige okoli vratu.
Zame pa nikar ne skrbi, me moj odlično porihta!!!!!!!!!
Tiste, ki pa mislijo drugače , se družijo pa ………
pa lp iza
EE tako ti je to dragi prijatelj,pregovor kaže:Večji lovi manjšega.Morate,da poslušate svetski veliki narod,a Slovenija je oćeš-noćeš mala.Žao je takva zgodovina.Mali ostaje mali,a veći hočejo biti još veći,ee.Zato se mi “ta južni”imamo za mal već od vas domaćina.Zato morte biti mal bolj više tiho,če ne vas ko udari na nos i potem je tu tuća.Što se mene tiče ja sem za bratstvo i enotnost vseh moških i žensk,pa da se nč ne ve šta je kdo in od kuda je doma,važno je da je čovek zdrav i da ima mal dnarja u žepu i da ima ženu koja mu dobro kuva,eee.Biće bol enkat pol.
Eee,pa to su resne teme,treba komunicirat,razgovarat,ee.Praviš špičaki i mišići,pa to je use potrebno za pecanje bejba,ee.No špićaki su bili popularni učasih i bele startarke.Dons pa treba nataknt kakve drage šolne,pa uru seiko i zlatni uhan,pa neki američki parfum treba staviti na sebe,pa u žep utaknt cigarete Marlboro lajt 100 s,da se vide iz prsnog žepa,ee.Ako imate mobitel naštelajte ga na najveću snagu za zvonenje,da se zna,da ga imate.Stera fora ali pali še.Takav treba biti za pecanje žena,ee.
Forum je zaprt za komentiranje.