Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne Slovenci v Sloveniji

Ne Slovenci v Sloveniji

No no Dakar zdej pa že mal pretiravaš…….

Ma ne mi govort,ja kažem istinu,kunem se,majke mi rođene.Sori sam jezan mau..

Rodil sem se v Derventi živim v Ljubljani že 19. let in morem priznat da se strinjam z Urošom, upam da ne bodo zemljaki preveč hudi, ampak tako je!

Volim vas Azimir

Tud Uroš je jezen……

Moram it delat,nemam više časa,javio se bom spet u pundelk idem kući pevajući.Ne bi t jezan,no,sej se sam razgovaramo i pišemo ono što mislimo,ee,a je tako?Mudi se mi ,žurim…

Uroš,upam,da ti je jasno,da DARKAR ni južnjak ampak slovenc.

Itak da se Darkar zajebava!

Drugač pa Azimir – CAR!!!

Nekateri južnjaki si res preveč dovoljo. Najbol mi gre recmo na živce, ko se kaka stara baba pred kamero usaja v stilu “Ja živim že 30 godina u Sloveniji pa mi nečejo dat socialne pdpore, a od čega da živim. Puj, jebo vas i takvu državu.”
1.)GOVORI SLOVENSKO
2.)MARŠ DELAT
3.)ČE TI KEJ V SLOVENIJI NI VŠEČ POKEJ NAZAJ OD KODER SI PRIŠLA

Drugač pa nimam nič proti, južnjakom, ki so se normalno prilagodili državi v katero so se priselili. S tem mislim na to, da imajo normalno zaposlitev, da sprejmejo uradni jezik države in ga tudi uporabljajo v javnosti, u glavnem da so pošteni prebivalci neke države. Nič nimam proti če se doma pogovarjajo v svojem jeziku, al pa v končni fazi tut v bifeju in na cesti če so v družbi takih ljudi. Sej tut italiljanščino pa angleščino in druge jezike vse pogosteje slišiš na ulicah. Ampak v vsakodnevnem življenju med ljudmi je pa v Sloveniji edini uradni jezik Slovenščina in kdor živi v Sloveniji nej govori slovensko!!
Pa žal je tako da večino pizdarij tukaj naredijo južnjaki.

Drgač pa burek in Mile Kitić OWNZ YA ALL

Uroš, žal je pa večina takih, ki krade ipd. ????

Vidim, da nisi upošteval mojega nasveta o steni… Daj probaj, čisto mogoče ti bo mal razbistril tisto podstrešje tam gori… Pa kje ti živiš?

Tebi pa ni pomoči… In verjetno boš tudi svoje otroke te bedarije učil – bodo tudi oni tako diskriminiral? Ni čudn da gre svet v k….

Folk naj govori kakor mu paše, kaj je pa to tvoja stvar ali govori špansko ali bosansko ali pa slovensko???????? Misliš, da se bo kaka 70letna mama učila slovensko pri tolkih letih?

Sicer pa to sploh ne bi bil problem, če bi šlo za pripadnike kakih drugih narodov – če bi kaka Francozinja govorila francosko v slo.javnosti, bi pač rekli, da ne zna slovensko ane?

Tako se mi zdi kot da imate možgane velike kot kak arašid, drugače ne bi neumnosti govoril…

Ti si mi en arašid. Mama je loh stara 70 let, sam če je že 30 let v Sloveniji pol more že avtomatično skapirat jezik. Če ga tvoja majkica ni, pol ti jest ne morm pomagat. Vidm da si inteligenco po njaj fasal. Ja pa če bi neka Francozinja govorila francosko in če bi bila v Sloveniji že par let, oz. eno leto je čisto dovolj da se naučiš jezika, pol bi jo isto imel za nižje inteligentno.
Sam tiho bodi kokolo, zdele ziher doma na Fužinama plešeš kolo na Cecu.

Aja pa še to! Očitno si polpismen. Jest sem govoru da se mamce po 30 letih življenja v Sloveniji niso naučile slovensko. Sej bo bolš, na piškot, pa lepo priden bodi…

look who’s talking…

kaj,sta z urošem v sorodu? najbolje, da se spravta v eno sobo in se oba rukata v steno – mogoče pa je kaka pomoč za vaju…

bytheway, kokolo je “ona” in ni iz Fužin, in ne posluša Cece,še najmanj pa zna kolo plesat… jo poznam, mogoče ne ful dobro ampak toliko vem, da je to oseba, ki normalno razmišlja, kar pa ne morem reči zate. Že po tvojem odgovoru se vidi, da si ti bolj “arašidaste” sorte.

Me samo zanima, kaj so vaši starši naredili,da so si zaslužili take nestrpne otroke?

Aja, pa nimajo vsi “žilce” za jezike – nekateri po desetletjih bivanja v neki državi ne znajo tekoče govoriti tamkajšnjega jezika, pa niso sami krivi,ampak jim pač ne gre.

no, zdej pa pojdi upoštevat zgornji nasvet, ni vrag, da vaju ne bo po nekaj sunkih v steno,srečala pamet (ali vsaj del)…

lp

zakaj se vedno morate prepirati?

in takole izomirajo slovenci…pa dejmo an pustmo se jim…oni se nm pa za hrbtom režijo….slovenci smo res budale!!!!!

Da večino pizdarij naredijo južnjaki pa ne drži čisto.
Oni so samo bolj policijsko obdelovani. Aresti so polni samo malih lopovov iz najnižjih slojev.
Tudi v medijih imajo v kroniki glavno vlogo, kajti o velikih ribah, ki kradejo, poneverjajo, izsiljujejo …na debelo, se ne upajo kaj dosti objavljati.
Če pa se že najde kakšen Petek, je pa tepen.

ej to pa ni prov. župnki so pa nabijal pankrte v ameriki, pa ga bojo najebal.

Kokolo, kokolo…ccc…

Da se nekateri južnaki po 30. letih bivanja v Sloveniji našega jezika (ki je, glej ga zlomka, zelo, zeeelooo podoben vašemu) ne naučijo prosim, nikoli, ampak res nikoli več ne uporabi izgovora kot je, nekateri niso nadarjeni za jezike. Ker po 30. letih se lahko slovenščine nauči še najbolj zabit južnak na svetu. Sploh če na ozemlju te države tudi živi in vleče socialno podporo.

Pa še neki! ČE bi gledal procentualno, bi se izkazalo da so se ljudje zahodnega porekla, katerih jezik ni niti malo podoben slovenščini (američani, angleži, francozi, nemci…) našega jezika naučili v enem, dveh letih, medtem ko se večina pripadnikov južnega dela niti v 30. letih ni potrudilo, ponavljam, POTRUDILO, da bi osvojili jezik, ki jim je že v njegovi osnovni sestavi 10000000 x bližje kot pa kakšnemu angležu ali pa nemcu…

Sam ne mi nabijat o talentu… Južni se našega jezika NOČEJO naučiti, to je vse. Ker po 30 letih bivanja v neki državi pa res ne rabiš talenta da se ta jezik naučiš, sploh pa ne, če gre za tako podobna jezika kot sta naš in južni!

To pa ni res – moji sorodniki živijo tu 25let… Znajo slovensko vendar ne tako dobro,da bi lahko rekli,da znajo super govorit – pa hodijo v službo tu,se družijo s Slovenci… Praktično cel lajf. Pa drugi tuji jeziki jim tut ne grejo prou dobr. Zakaj pa Branko Djurić Djuro ne zna super slovensko pa živi tu že kar nekaj časa in je nonstop v stiku s slovenskim jezikom?

Sploh pa, se strinjam s kokolom – kaj vas pa briga kako kdo govori?Imate mogoče preveč časa?
Jaz znam 4 jezike in če mi paše sredi Ljubljane nemško govorit, mi pač tako paše – kaj se pa to vas tiče?Brigajte se zase oz. najprej zase poskrbite potem pa komu drugemu zamorite dan.

Južni? Kaj si pa ti,RokDaKirba, Severni??? You wish

just me- vsaka ti čast.DJUROTA so vzeli kakor za svojega pa so ponosni ker imajo takega profesionalca med sabo,tudi če slabo govori.

**** no! Men gre đuro na *****, ker je eden tistih ki je tok “ponosen” na svoje korenine, da se mu zdi za mal se učit jezik, ki je edini uradni jezik države v kateri živi. Pa še poročen je s slovenko. Pa ne mi rečt da đuro ni talentiran za naučit se slovenščino…

Justme, se mi zdi da ne govorimo za vse južnake da ne znajo slovensko, veliko jih je, ki slovensko govorijo kot najbol pristni slovenec. Samo na žalost je pa tudi veliko takoh, ki se jim za malo zdi naučit se jezik države v kateri živijo.

Aja pa še neki, zakaj pa vsi južnaki, ki živijo v Nemčiji govorijo nemško bolš kot kerkol nemec? Pa nemščino, ki je pa res čist drugačen jezik od južnega.
Slovenščina je pa praktično ista. Par besed bi se naučil in to je to.
Edini problem je to, da ne spoštujejo SLovenije, čeprav jim nudi vse, kar jim njihova rodna država ni mogla. Pa še zmer majo vsi tok proti SLoveniji. Če komurkol kej ni všeč, lahko mirne duše gre nazaj ke od koder je pršu. Ha, sam to pa ne bo noben naredu, mu je prelepo tukaj, valda, sej men bi blo na njihovem mestu tud. Sam bi se pa sigurno nauču jezika, to pa sploh ni vprašanje + v javnosti bi bil tiho in hvaležen da lahko živim v tako dobri državi kot je Slovenija!
PA ponavljam, ne leti to na vse južnake, sam na žalost na večino pa!

Južni, če postavim Slovenijo za izhodišče, ok manja? PA ne deli se neumne!

Uroš veš patetičn si če sploh veš kaj to pomeni. In veš vsi smo ljudje ne glede iz katere države prihajamo in tak mimogrede njihova muzika je že dobra! Razmisli malo!!!

divja,se strinjam s tabo popolnoma.

Uroš, popolnoma se strinjam s tabo. Te čefurji so res nesramni – na cesti, v službi skratka povsod mislijo, da so glavni in da lahko delajo vse. Službe dobivajo na najboljših delovnih mestih (jih je polna državna uprava) in nam tako odžirajo službe. Kar poglejte Hrvate, kaj delajo z nami – pri njih puščamo denar, pol nas pa še v glavo jebejo. Domov z njimi!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close