Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne razumem…

Ne razumem…

Hm…to da si želi živeti s partnerjem, ni ravno nekaj kar bi moralo “biti po njeno”… Vsak odrasel človek v dolgoletni zvezi si to želi in mu je težko sprejeti, da na drugi strani te želje ni.[/quote]
To že, ampak z nekom, ki si tudi sam tega želi. Al ne?[/quote]
otroci imajo želje in otročji odrasli…odrasla človeka imata skupne interese ne pa želje, odnos kot ga ona opisuje…. kot da opazuješ dve majavi palici, ki se podpirata, se ena zamaje in obe padeta..

To že, ampak z nekom, ki si tudi sam tega želi. Al ne?[/quote]
otroci imajo želje in otročji odrasli…odrasla človeka imata skupne interese ne pa želje, odnos kot ga ona opisuje…. kot da opazuješ dve majavi palici, ki se podpirata, se ena zamaje in obe padeta..[/quote]
Želja ali pa interes, to je eno in isto. Razlika je le v tem, da eni so jih sposobni uresničit, drugi pa le upajo, da jih nekoč bodo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

otroci imajo želje in otročji odrasli…odrasla človeka imata skupne interese ne pa želje, odnos kot ga ona opisuje…. kot da opazuješ dve majavi palici, ki se podpirata, se ena zamaje in obe padeta..[/quote]
Želja ali pa interes, to je eno in isto. Razlika je le v tem, da eni so jih sposobni uresničit, drugi pa le upajo, da jih nekoč bodo.[/quote]
ja pa seveda, želja in interes sta eno in ista? pa poglejva….jaz imam željo, da še zrastem za 10 cm, žal je pa interes mojih genov v nasprotju z mojo željo…le kje naj dobim sposobnost, da uresničim svojo željo, ki nasprotuje mojim interesom? veš ti Marko?

Želja ali pa interes, to je eno in isto. Razlika je le v tem, da eni so jih sposobni uresničit, drugi pa le upajo, da jih nekoč bodo.[/quote]
ja pa seveda, želja in interes sta eno in ista? pa poglejva….jaz imam željo, da še zrastem za 10 cm, žal je pa interes mojih genov v nasprotju z mojo željo…le kje naj dobim sposobnost, da uresničim svojo željo, ki nasprotuje mojim interesom? veš ti Marko?[/quote]
Tvoja želja pač ostane neizpolnjena. Saj sem napisal, da nismo sposobni vseh uresničit. Tudi, če bi ti imel interes zrasti še 10 cm, ti ta interes ne koristi prav veliko, če ga nimajo tudi geni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V šestih letih bi morala postati ti njegova referenčna točka, če naj bi bila življenjska sopotnika. Če je referenčna točka mama hotel, travnik, mačka, pes, … potem nekaj ne štima. Pes in mačka bosta prej ali slej poginila. Mama hotel pa ne 🙂

Vsak prosti trenutek bi si moral želeti preživeti s tabo, ne “iti domov”. Jaz bi mu predstavila to stališče in potem malce videla, kaj pravi na to. Ali se tudi njemu ne zgi logično, da bi želel preživeti vsak prost trenutek z ljubljeno osebo? In ker očitno tega ne čuti, v čem je problem … ?

“Iti domov” za odraslega moškega pomeni k svoji partnerki in otrokom…ne k svojim staršem….
Ali seveda k sebi v svoje stanovanje ali hišo, če nima partnerke.
“Domov” je domov, k staršem je pa k staršem….ne more biti to eno in isto…

Vsak prosti trenutek bi si moral želeti preživeti s tabo, ne “iti domov”. Jaz bi mu predstavila to stališče in potem malce videla, kaj pravi na to. Ali se tudi njemu ne zgi logično, da bi želel preživeti vsak prost trenutek z ljubljeno osebo? In ker očitno tega ne čuti, v čem je problem … ?[/quote]
Čakaj, vsak prosti trenutek preživeti s partnerjem lahko tudi pomeni, nič več časa za prijatelje, svoje hobije in tudi starše in ostale stvari. Namreč za vse te stvari si vzamemo čas, ko imam prosti trenutek ali ne?

Vsak prosti trenutek bi si moral želeti preživeti s tabo, ne “iti domov”. Jaz bi mu predstavila to stališče in potem malce videla, kaj pravi na to. Ali se tudi njemu ne zgi logično, da bi želel preživeti vsak prost trenutek z ljubljeno osebo? In ker očitno tega ne čuti, v čem je problem … ?[/quote]
Čakaj, vsak prosti trenutek preživeti s partnerjem lahko tudi pomeni, nič več časa za prijatelje, svoje hobije in tudi starše in ostale stvari. Namreč za vse te stvari si vzamemo čas, ko imam prosti trenutek ali ne?[/quote]
Ne vem, zakaj bo njegova definicija vsakega prostega trenutka, le pomenila beg od tistega, s čimer se ne bo želel soočiti.
Saj je jasno, da mu ni do otrok…Vse ostalo je le sprenevedanje.

Čakaj, vsak prosti trenutek preživeti s partnerjem lahko tudi pomeni, nič več časa za prijatelje, svoje hobije in tudi starše in ostale stvari. Namreč za vse te stvari si vzamemo čas, ko imam prosti trenutek ali ne?[/quote]

Bravo Marko, Pandora pa je spet pokazal, tisto pravo žensko razmišljanje, torej, SKOZ moramo viset ob babnci, bog ne daj da delamo še kaj druga kar ni blagoslovljeno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bravo Marko, Pandora pa je spet pokazal, tisto pravo žensko razmišljanje, torej, SKOZ moramo viset ob babnci, bog ne daj da delamo še kaj druga kar ni blagoslovljeno.[/quote]
Razen, če je za Pandoro druženje s frendi in hobije čas, ki se smatra pod zaseden.

ja pa seveda, želja in interes sta eno in ista? pa poglejva….jaz imam željo, da še zrastem za 10 cm, žal je pa interes mojih genov v nasprotju z mojo željo…le kje naj dobim sposobnost, da uresničim svojo željo, ki nasprotuje mojim interesom? veš ti Marko?[/quote]
Tvoja želja pač ostane neizpolnjena. Saj sem napisal, da nismo sposobni vseh uresničit. Tudi, če bi ti imel interes zrasti še 10 cm, ti ta interes ne koristi prav veliko, če ga nimajo tudi geni. :)[/quote]
bejž no Marko, včasih sam sebe presenetiš,.. zato pazi kaj si želiš…

Lahko ga začneš omejevati in te bo zasovražil, ali pa mu pustiš, da pride k tebi, ko mu bo pač do tega… in boš zasovražila samo sebe.

Pozabi! Ko si bo želel ustvariti dom bo “ubodel” nekaj 20+!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Po šestih letih si ne želi živeti skupaj s teboj?
Možna sta dva osnovna vzroka, ki sta ti jih že nakazali ostali.

– imaš opravka z maminim sinkotom (bodi ti pametna pa bejži od takšnega)
– ocenil je, da ga boš preveč omejevala ali si posesivna, ljubusumna… (v tem primeru on beži od tebe)
Mu pa trenutno odgovarja, ker verjetno nima drugega železa v ognju!
Kadar nekdo izjavi, da se boji… to je samo da nekaj pove drugemu, ni pa povedal NATANČNO česa se boji. Zato se pogovorita (odkrito) pa si zaupajta te strahove in vidita, ali jih lahko odpravita.

“Strah je votel, zunaj ga pa nič ni”

Sucpicius minds

Pojdi naprej … mogoče pride za tabo 🙂

Evo ene taksne resne zveze, ki to sploh ni. Tipu zelo verjetno sploh ni do odkritih pogovorov, ki bi naj odkrivali in odpravljali strahove. Fura kar mu pase in po potrebi blefira. Kdo bi vedel, kje vse blefira ona. Se tako odkriti pogovori so redko odkriti. Vsak ima neke svoje interese in 10 agend, mi jih podzavestno vzporedno fura, o vecini pa niti za zivo glavo ne bi spregovoril z “drago” osebo.

Neizkuseni, naivni, zaljubljeni, … verjamejo v pravljice. So idealni za partnerje… avanture, resne in manj resne zveze. In vedno svezi prihajajo na trg. Kaj bi svet brez naivnih Markotov…

Kdo je bolj naiven, tisti, ki skoči v vodo in uživa ali tisti, ki si ne upa skočit in drugim govori, kako so naivni, ker skačejo? 😉

spet bojo enga revčka specali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close