Ne razumem vas ali pa je z mano nekaj narobe
ha, ha, ha, Ena, postavi se malo pred ogledalo!! Zmerjaš druge, da zmerjajo, in svoj “poduk” zaključiš z izrazom “kokoš”?? A se ti sploh vidiš?
Sicer pa S. nič ni “samo povedala” svojega mnenja, ampak je v njenem pisanju cel kup sicer resda malo bolj prikritega žaljenja in poniževanja vseh ostalih, ampak zato nič manj žaljivega! A meniš, da je govno lepše, če se zavije v svilen papir, in da si kaj manj “kriv”, če ponižuješ druge pod krinko neke kvazi-intelektualnosti in “povzdignjenosti” nad ostale?
Bravo, S.! Ob svojem pisanju si mi dala ogromno upanje, da še obstajajo Ženske, ki znajo pravilno razmišljat.
Da bi se moji dragi moja semenska tekočina gabila, ali, Bog ne daj, da bi imela falusfobijo, jo dam takoj na čevelj, pa marš nazaj v svojo luknjo, od koder si prišla. Meni recimo se niti pod razno nič ne gabi, kar priteče iz ženske ob spolni vzburjenosti, ko jo ljubim. In po tem je seveda jasno, da vsaka, ki se ji sperma gabi, potrebuje nujno pomoč psihiatra, ljubimca si vsekakor ne zasluži takšna sebična Kokoš™.
Mimosunjenec™ EnaA, nauči se pravilno interpretirati objavljena sporočila in jih ne mešati s svojimi mladostniškimi kompleksi. Prepričan sem, da se tvojo osnovno nepismenost da odpraviti. Čeprav se pri takih Mimosunjencih™, kot si ti, nikdar ne ve.
Sicer pa sem še vedno mnenja, da ti nekaj ur osnovnošolske Biologije ne bi škodilo.
Forum je zaprt za komentiranje.