Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne razumem vas ali pa je z mano nekaj narobe

Ne razumem vas ali pa je z mano nekaj narobe

Saj po eni strani ima S kar prav, ampak forum je pač temu namenjen (vsem njenim napisanim točkam) in tako smo ga sprejele. Tudi S.! Očitno.

Ni mi pa jasno, kako je lahko merilo za ljubezen to, ali uživaš v okušanju sperme ali ne.

Ampak S. je pa prava šema (pa ne pustna)! Toliko časa, kot si ga vzame za tale forum, v katerem po njenem sodelujejo same neuke babe, ki se pomenkujejo o samih nepomembnih stvareh, tam zunaj pa so lakota, bolezni, vojne, namesto tega nekoristnega početja bi lahko brale Nietzscheja, Dostojevskega, Kafko… lahko bi reševale Zemljo, lahko bi pomagale trpinčenim, zatiranim… me pa nič! Me pa se pogovarjamo o spermi, svojih fantih, frizurcah…

S., en nasvet: tisti, ki v življenju počnejo stvari, ki jih osrečujejo, so lepši ljudje. torej ne hodi več na ta forum in ne beri sporočilc o spodnj frizuri…

In še odgovor na tvoje naslovno vprašanje: mislim, da je krivo oboje.

Tako, če se ti res tako gnusi vse, kar se dogaja na ženskem čveku, po vseh pravilih ne bi smela brati mojega odgovora.

S. – BUZZ OFF!!!!!!!!
Zdej pa že težiš – kdo te sploh sili, da karkoli spreminjaš v svojem življenju??? Ti kar še naprej neskončno ljubi svojega princa, sprejemaj njegove izločke (bravo Tinca), bodi ena izmed množice ovc, ki se zgražajo nad vsako drugačnostjo in končno dojemi zakaj je ta forum!!!!
ADIO pa zdrava ostani!

Valerija in Pepelka bravoooooooooo,

pa jest punce tud ne štekam, da so eni tko blazno pametni in nasploh globoki, me pa take koze u glavnem podn od ljudi…

Jest ne vem, a ne štekajo besede čvek, al kuga?

Matr, sem besna ko slišim te pametne duše. Me zanima, če se s prijateljico pogovarja, če nikoli ne opravlja, se nikoli ne hihita, ampak ma same globoke tem… Uf…

B.

Prosim te, S., piši mi. Strinjam se z vsem, kar si napisala, čeprav ne poznam tvojih prejšnjih razprav. Vendar si želim z nekom poklepetati. Ker imava podoben pogled na svet, se mi javi, če želiš. Mi bo v veselje.

Hvala za nasvet glede forumov, Alice. (Sicer dvomim, da lahko večno sanjaš o počitnicah ali hrani in vsaj eno od tega utegne biti potencialno škodljivo, ampak velja poskusiti.) Tudi jaz se sprašujem, zakaj prihajam včasih sem na ta forum, ker odkrivam enako kot Alice. Ljudje so me razočarali, vendar imam občutek, da jih sedaj bolje poznam, bolje vem, kakšni so in ne živim več v eni utopistični vatki. Prav je, da je ta stran na rumeni podlagi. Ali pa morda prav to vzpodbuja kopičenje tem o spolovilih? Zanimivo je tudi, da množica žensk srčno brani svojo utrdbo sto in stokrat prežvečenih tem, ki jih podrobneje navaja S. Žal je tukaj silno malo prijateljskega in razumevajočega tona ob različnih težavah. Več je vzvišenosti, pridiganja, očitkov in napadov. Lahko je reči, pojdi drugam, če te to moti, saj je očitno, da čim je forum dostopen vsem, bodo takšne teme prevladale (čeprav so odprte tudi teme mladi in spolnost in čeprav se te iste teme kopičijo že leta in lahko tista ali tisti, ki ga to zanima, samo pobrska po starih sporočilih).

Večina teh razprav tukaj je pač namenjena ubijanju časa… ne pa pomembnim temam.
Nič ni narobe, če so mnenja različna, nič ni narobe, če vidim, da ima tako mnenje kot jaz še katera druga…
Pravzaprav prvič prebiram ta forum (oz. nekaj drobnih izsekov) in ker nimam časa, me sem najbrž ne bo več kot dvakrat na leto za pol urice.
Druga skrajnost: nekatere sodelavke se pogovarjajo samo o tem, na kateri (klasični) koncert so / bodo šle – ker pač delajo v takem poklicu, da jih to zanima. Tudi z njimi se žal nimam kaj pogovarjat, ker sama ne hodim na koncerte.

Ok, pa da še jaz svoj piskrček pristavim:

Ni mi jasno, kako lahko S. v eni sapi spljuva forum in ga hkrati predela v nulo.

Ste ugotovile, da je prebrala čisto vse teme (glede na njeno “drugo” javljanje), hkrati pa povedala, da so ti posti povsem brezvezni, ker je v življenju tooooliko pomembnejših stvari…

Seveda so, samo takrat ponavadi ne visimo na forumu in ne čvekamo o vsakdanjih zadevah.

In kadar imamo pomembne opravke ali zadeve za premleti, potem nimamo časa vsega prebrati na forumu…

Ženskice, jaz pa mislim, da je tale S. superwoman (mogoče pa od tod S.?). Cel forum je predelala, ga spljuvala, pa še vse pomembne stvari uspe zraven premleti in se z njimi ukvarjati…

Veš, S. tudi jaz berem in čvekam na tem forumu, pa se mi ene stvari zdijo trapaste (tistih ne berem), ene se mi zdijo poučne (a jih ne upoštevam – npr. da bi morale vse biti pobrite na črto, jz bom raje na trikotniček…), ene se mi zdijo smešne (pri teh se nasmejim in pozabavam), pri enih začutim potrebo, da pristavim svoj piskrček (npr. tukaj), pri enih se vrprašam: halo, pa kaj jaz delam na tem svetu, itd itd.

Pa se zato ne sprašujem, če je z mano ali z drugimi forumašicami kaj narobe. Samo zahvalim se evoluciji za raznolikost.

S., mogoče pa preveč gledaš določeno zvrst filmov, kjer se to “goltanje” propagira, in si na koncu kar ponotranjila, da je to pač treba početi in da je to normalno…
Ženska, razmišljaj malo s svojo glavo!!!

So ženske za zabavo in so ženske, s katerimi bi človek želel preživeti eno že tako kratko življenje. Med vami tu bi bila izbira lahka. S predpostavko, da se za nickom “S” ne skriva moški, bi prišla v ožji izbor le še ena. Ne vem, kako je zakon uspešen lahko, če se partnerja drug drugemu gnusita.

Draga “S”, to ni ženitna ponudba, sem namreč srečno poročen. Mislim, da tudi Ti, tako kot Tvoj mož.

Za pikico na i se je pojavil še Mik z moraliziranjem.
Lepo vas prosim! Kako lahko je predalčkati ljudi, še posebej ko jih ne poznaš. In to samo po tem o čem se pogovarja na forumu!!!!!
Verjetno poznata izrek; KAR OBSOJAŠ TO SI!

Torej; Dobrodošla med nami!!

Zanimivi so vaši odgovori. Precej ogorčenja sem povzročila, glede na širokosrčnost razumevanja nekaterih ostalih tem. Očitno sem dregnila v bolj bolečo točko, kot sem sploh mislila. Le nekatere ste usekale čisto mimo. Malo prepovršno ste prebrale.
Pa, kot ste napisale, to je čvek, pa sem malo počvekala z vami, povedala svoje mnenje in misli.

In, punce, glavo gor, kmalu bo pomlad.

S.

Ja, pa kaj ne vidiš kako nas razganja od pomladi!
Sam seks nas je!

A S. pa še kar tukaj vztraja in se razburja nad glupimi babami? Grozno, če človek vztraja v nečem, kar tako prezira. Valjda si dregnila v občutljivo temo, to pa res ni težko: če vse po vrsti na tem forumu spljuvaš, normalno, da se bomo mnoge oglasile. Mislim, nisi tako lucidna, kot meniš. Ampak res mi ni jasno, zakaj sodeluješ v teh razpravahin jih bereš, če imaš tako slabo mnenje o udeleženkah.

jaz vas sicer redno berem in se zabavam, oglašam se pa ne, ampak tale S. pa me je pogrela.
Ona blati celoten ženski čvek. Hecno je, da pravi, da se ji vse upira, kar se tukaj piše, ampak na tekočem pa je o vsem.
Ponavadi začneš brati in če ti ni všeš, nehaš; pa greš na kakšen drug forum. Ne pa, da prebereš dobesedno vse od A do Ž, nato pa kritiziraš – kakšna brezvezna fora.
S. – priznaj, da ti je ta forum preprosto – všeč!!

Eh, jst kakšno temo, če mi je glupa pač preskočim in sploh ne berem in se ne obremenjujem, kam pa pridem?

In naj dodam – draga S. bi bila rada podobna vsem, ki razumejo vse te problemčiče tako, kot jih zdaj želi blatno interpretirati nam. Če jih ti S. razumeš tako in vlečeš take nauke, potem ti ni pomoči. Ženka z zdravim razumom pač pogleda sem gor, počveka, pogleda kako lahko celo (skrajno) razmišljajo druge, si priseže, da takšna ne bo, se začudi ali pa sprejme nasvet. Pomembno je, da ve kdo je in kaj počne. Virtualni svet naj bi bil le začimbica ne pa glavna jed. In če to iluzijo jemlješ kot globalno problematiko, potem to pomeni, da v življenju nimaš kaj početi, da nimaš stika z ljudmi, da ti je edina komunikacija virtualni svet, ki pa ga jemlješ kot grozeče zlo. Škoda! Vzemi raje v roke kakšno knjigo, če že nimaš kakega dobrega prijatelja, ali prijateljice, da podebatirata o tvojih problemih, ki pa so po mojem malo globlji kot britje muce ali seks med menstruacijo(no, jaz nimam zavor, da ne bi napisala cele besede). In naj tisto o cvetoči pomladi ne bo le fraza, ki si jo nekje sišala…raje jo živi.

LP vsem!

S TABO NEKAJ NAROBE!!

Strinjam se s TamaroMr. V celoti!

S., ob tebi mi gre pa res na bruhanje. Ampak za razliko od tebe vem da je to samo forum in se ne bom več ubadala s tem kakšna si in kaj je s tabo narobe, ampak te ne bom več brala. Tako enostavno je to.

Tamara, si mi povsem vzela misli z jezika! 🙂 Se podpišem pod tvoj post!

Draga Alice, nekaj dni “abstinence” od vseh forumov, ki si jih naštela, deluje na človeka tako, da se počutiš prav prerojenega. Vse kar si napisala, občutim tudi jaz. Razmišljam takole: današnja dekleta in mlade žene imajo dandanes na razpolago internet, kjer je milijone možnosti za izobraževanje, razširja ti pogled v svet in na ljudi. O katerih sem tudi jaz (in bom še naprej) vedno mislila kot ti, da so krona stvarstva.
Nisem razočarana, samo globoko prizadeta, da ta dekleta ne znajo takle forum, pa čeprav se imenuje Čvek, izkoristiti za lepše teme kot jih obdelujejo tukaj. Saj ne rečem, treba je spregovoriti tudi o kakšnih intimnih temah, vendar na kulturnejši način, brez prostaških izrazov, zmerjanja in hudobnih podtikanj (npr.tema Resnik, Verboten), s katerimi jemljejo sogovorniku veselje do pogovora, osebam o katerih teče beseda pa čast.
Nekatere ne poznajo najosnovnejše olike in sejejo pravo nestrpnost do soljudi tukajle (primer koka) in se obenem še groteskno zabavajo, če koga prizadenejo in ponižajo.
Verjamem, da lastnik portala, s tem, ko nam je blagohotno odprl ta forum, ni mislil, da bo le-ta postal “peklenska jama” vseh slabih človeških lastnosti, kot si slikovito napisala. Lep pozdrav!

S. – mislim, da si zadela vse kar si povedala, kar tako naprej;)
Pa lep dan ti zelim,
K.

S,
mislim da si med tistim 1-im % (od 100%), ki so normalni tu gor. Sem enkrat že pisal o nečem podobnem kot ti, pa se mi je tudi zdelo, da sem prišel med marsovce. Ker se mi ne da še enkrat pisat, sem kar skopiral, svoje misli

…veste, kaj res pogrešam,
malo jajc, nekdo nekaj tehtnega pove, drug pa pol bleje na to temo,
čeprav nima pojma. Nekdo reče, to je pa drek in smrdi … in se vas
najde 90% in klobasa v smislu, da so različni ljudje, da eni mislijo
drugače in da je to legitimno, in podobne pavšalne bedarije.
Ja, bo kar, držalo, na svetu je ogromno ljudi, ki pojedo vse govno
ki jim je servirano, samo da imajo občutek da še niso do
kraja zavozili. In prav imajo, to je njigova legitimna pravica.

Ti pa dojemi, da si v tem primeru TI tista, ki se zgraza nad drugacnostjo…nad drugacnim mnenjem S.
Saj ona je le povedala svoje mnenje…ve ovce pa blejate vse enako…beee…bee…in se zgrazate nad njo. Ali ne uvidis tega????

Kokos!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close