Ne razumem – moški pogled
Moj sedanji partner (skupaj živiva šele 6 mesecev) postaja precej zaseden v življenju z delom. Če ga ni, si ga ustvari. Sva veliko skupaj v popoldanskem času, a nežnosti je manj.
Zdi se mi prekmalu za upad pozornosti.
V spolnosti je bil od začetka tako naravnan, da ni hitel v sexu. Celo užival je v pavzah, ko se je malce odhladil in kasneje dosegel ponovno erekcijo.
Erekcija pa, ko pride vame ni več tako trdna, kot recimo zjutraj ali pred odnosom. Sex je vseeno božanski. Ker ga izredno tudi cenim, spoštujem, pripadam v srcu, si ne predstavljam kako vprašati, zakaj je erekcija slaba, zakaj ni več pozoren do mene.
V prejšnji vezi pravi, ni imel težav z erekcijo, vendar je po njegovih besedah šlo za nezadovoljujoč ***, ki ga je pustil praznega.
Moj partner je izredno tenkočuten. Ko se razneži mu še do sexa ni.
A moram biti poštena. Vprašanje ostaja odprto. Se me dovolj želi? Preveč? Jaz pogrešam več skupnega preživetega časa, ko ni z mislimi drugje, več božanja in več sexa. Se dogaja, da včasih tudi po cel teden en sexava. Seveda tudi zato, ker se meni daj ne da.
Prosim, povejte mi, kako to deluje v moški glavi. Živeti z žensko, ki jo neizmerno ljubiš in imaš manj strastnega sexa… živeti z žensko, ki te ne izpolnjuje niti kot oseba, je pa več sexa, čerpav ne dobrega.
Težko bi rekel, ker mi tak moški karakter, da “bi se tako raznežil, da mu nebi več stal”, ni poznan. Če je zraven mene ženska, ki jo imam rad, mi vedno stoji tako kot je treba, rekel bi, da celo prevečkrat. 🙂 Če mu upade ravno med seksom, prej pa ne, bi prej rekel, da si seksa ne želi oz. še slabše, da mu je seks nekaj kar počne izključno zaradi tebe. Mogoče pa imata predolgo predigro. Pri “dolgovezenju” tudi mene večkrat mine, kot pa ne. S tem delam bolj uslugo njej kot meni. Sploh je pri vas ženskah težko uskladiti “nežnost” in “seks”. Za moške je bolj prikladna varianta ali samo nežnost ali pa samo seks. Če se malo bolj po tipično moško izrazim, je nežnost s seksom bolj izguba časa kot pa ne. 🙂 Meni veliko bolj odgovarja najprej seks in šele potem nežnost (nekako v stilu najprej jo nategni, potem pa potolaži :-)). Ob nežnosti se potem še enkrat ogrejem. Dočim, če je pa preveč nežnosti pred seksom, pa se kvečjemu ohladim. Recimo…
Ne strinjam se s tem, da si seksa ne želi….sicer sem ženska, pa sem imela prijatelja s podobnim problemom. Šlo se je namreč za to, da na začetku veze enostavno ni vedel, kaj si njegova partnerka želi in ali jo on sploh lahko zadovolji. Zaradi tega je bil prenapet in nesproščen, s časom pa mu je tudi zmanjkalo volje do seksa. Naj še napišem, da se je čez čas vse uredilo. Ne vem ali zaradi pogovora ali zaradi spoznavanja partnerjev med seboj…v glavnem..sedaj je baje vse v najlepšem redu 🙂
Sanjalka, imam isti problem kot ti. Sem se že začela spraševat če je kaj narobe z mano. S prejšnjim partnerjem, kljub temu, da je bilo veliko manj seksa in tudi poželenja z obeh strani, sva imela kar zadovoljive odnose, včasih bolj včasih manj, vendar nikoli ni imel takšnih težav. Z novim partnerjem sva sicer skupaj malo časa, vendar se od vsega začetka noro privlačiva in vendar se mi zdi, da ima kar malo prepogosto takšne probleme. Razlika s prejšnjim partnerejm pa je ta, da je novi partner zelo čustven, pokaže mi da me ljubi, občuduje, da sem jaz tista, ki jo je čakal celo življenje. Ne znam si razložiti tega ˝pojava˝, predvsem zato, ker je imel že kar krepko čez 20 spolnih partneric, da se zadovoljuje vsak dan, če sva skupaj ali ne in da je imel obdobje, ko je bil s seksom skoraj obseden. Zato tudi mene zanima, kako lahko moškega, ki je v žensko zaljubljen, se mu zdi seksi, med odnosom kar malo mine. Do zdaj se mi to še ni zgodilo, nisem zavrta, spolnosti si želim vsak dan, uživam in tudi drugi moški niso nikoli imeli nobenih pripomb čez moje ˝delo˝. Sem dovzetna za vse moške želje in potrebe, zato vedno vsakemu rečem, naj mi pove kako mu najbolj paše, kaj si želi,…Ah, moški, ko že mislimo, da smo vas začele razumeti ;))
Meni se je isto dogajalo, ko sem bil s partnerko, ki sem jo imel res rad. Noro sem bil zaljubljen vanjo, noro mi je bila všeč..morda preveč. Sex zaradi mojih težav pa je bil vse prej kot dober. Dost mi je blo že to, samo da sva skupi. Sploh mi ni bilo toliko do sexa. Ko pa sem z žensko, ki mi niti ni tolk všeč je pa sex božanski, sploh nimam nikakršnih problemov. Ne vem zakaj se to dogaja. Verjetno je vse v glavi.
Forum je zaprt za komentiranje.