Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne razumem… Kaj mislite?

Ne razumem… Kaj mislite?

Samo še tole, da dojameš to svoje “na začetku ni bil tak”. Praviš, da je prijatelj fantovo popolno nasprotje.

Torej si ša v vezo z zaprtim, nesamozavestnim in zakompleksanim tipom. Zakaj? Te je to privlačilo?

Tako je, že sama si našla odgovor. Verjetno se ti zdi, da si mu všeč, ker ti tako ustreza. Svojega partnerja boš morala zapustiti zaradi sebe in ne zaradi tega drugega moškega. Tudi ne razumem oseb, ki niso sposobne biti v vmesnem obdobju samske.

Matjažko, grožnje začnejo padati predvsem ko omenim konec veze… Potem pa se še stopnjuje…
In ja, imam tudi svoje mesečne dohodke, ki pa žal niso nekako dovolj za samostojno življenje, prav tako ni najbolj enostavno po toliko letih reči nasvidenje in hvala.

Baš_je_dobro_biti_ja
V vezo sem šla z normalnim fantom, ni me omejeval, poniževal, to se je tekom let začelo pojavljati…
V tem času pa je seveda zrasla tudi moja ljubezen in predvsem navezanost na njega, tako da nisem enostavno nisem zmogla takrat prekiniti.
Zdaj pa ko sem na to pripravljena, ko me je enostavno že toliko prizadel, da sem vsemu pripravljena narediti konec, pa me on ne pusti od sebe, grozi, da se ne bo dobro končalo ne za mene in druge če grem ter podobno.

Robi
Torej moški lahko izbirate do koga boste razvili čustva?! Jaz kot ženska namreč ne morem, ko nekaj začutim je to to, potem je vprašanje samo kaj s temi čustvi storiti…

To hočem povedat….na začetku je bil “normalen”, kot tale njegov prijatelj. Kako ga boš videla, ko boš ti “normalna” (ne gledala na svet skozi rožnata očala zaljubljenosti in hormončkov), je druga pesem. Najverjetneje enako. Vzorci so kurba.

Pod tole se podpišem, brez zadnje besede. :))

In punca, ne se pustit. Ko boš pokazala moč, bo njegova izginila. Dokler si žrtev, pa samo raste in raste. Pokaž zobe!!!! Grožnja, nasilje – prijava na policijo. Bo hitro mir. In ne, ne bo te ubil. Tako se ubijaš sama, dan za dnem, delček za delčkom.

Čustva nas lahko hitro vpeljejo v težave, če vmes ne poseže razum.

In ne več igrati vloge žrtve, ker s tem le kažeš svojo šibkost, ki jo trenutni fant lepo izkorišča v svojo korist.

Te razumem, da iščeš neko uteho in občutek, da nekomu nekaj pomeniš, ker to pogrešaš…. Ali pa iščeš nekoga, ki bi ti pomagal, da se odkrižaš fanta….Vendar so to nerealna pričakovanja, dokler ne boš sama sebi pokazala, da si vredna še česa več, kot le poniževanja in igranja žrtve.

Ali ni bil tudi tvoj fant na začetku tak? Kaj pa, če ti malo prehitro oceniš človeka oziroma si malo preveč domišljaš kakšen je kdo. Kako pa veš, kako bi se obnašal, ko bi začel živet s tabo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Navedeno
Ali ni bil tudi tvoj fant na začetku tak? Kaj pa, če ti malo prehitro oceniš človeka oziroma si malo preveč domišljaš kakšen je kdo. Kako pa veš, kako bi se obnašal, ko bi začel živet s tabo?

Hja, glede tega mislim, da ga nisem prehitro ocenila, saj ga poznam že več let… Kolikor pa je takšen kot si ga jaz predstavljam pa je druga stvar… Vsak se lahko prikaže v določeni luči oziroma kakor želi da ga drugi vidijo…
Drugače pa za nikogar ne moremo vedeti kakšen točno je dokler si ne delimo življenja, šele takrat se nekako izpostavijo dobre in slabe stvari…
Še vedno pa mi nekako niste odgovorili na vprašanje, zakaj se ta drug fant tako obnaša do mene, kakor se in kako naj si to razlagam, kar je bilo nekako bistvo mojega problema…

Vseeno pa hvala za pomoč

Nekateri smo odgovorili…Če želiš vedeti 100%, pa je najbolje, da ga vprašaš.

Nekateri smo odgovorili…Če želiš vedeti 100%, pa je najbolje, da ga vprašaš.[/quote]
Razen, če mu ne verjameš. Potem pa boš morala tvegat in ga spoznat ter ugotovit, če je res, kar govori ali kaže z dejanji. Noben ti ne more 100% zagotovit “uspeha”, bo treba nekaj tvegat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, Robi mislim, da si ti edini dejansko odgovoril na moje vprašanje v tem topicu, drugače pa hvala tudi ostalim za pomoč 🙂

Žalostno je, da ena ženska v nekajletni vezi s tipom misli, da je glavnina problema, kaj misli njen wannabe novi tip in če imata kej šans.

Joj punca, tebi je kompas čisto podivjal.

[/quote]
Zato, ker ti je Življenje postavilo preizkušnjo, kjer upa, da se ne boš spet napačno odločila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close