Ne propozna pekača
Živjo spet jaz. Zdej sem dal enga na Slave in enga na Master in mi v Windows xp najde novo opremo vendar mi je zdej pekač povozil CD in mi zdej dela Pekač na E:, cd- ja pa več ni čeprav je za oba napisal da je našel novo programsko opremo. A je mogoče kej veze ker imam dva diska C: in D: in da ga kej zmoti tale D: in ne mora posebej naredit še ene oznake. Hvala za odgovor.
Pojtem pa pojdi v upravitelja za diske in mu tam dodaj novo črko.
Moj računalnik
– desna tipka na miški click
– Upravljaj
– pa si tam izberi upravitelj za diskovne pogone (nimam pri sebi slo. windows)
– klikni na cd-rom pogon – desna tipka in mu dodaj željeno črko
lp
Verjetno sva se narobe zastopila. Predno sem imel pekač, sem imel cd disk E: zdej pa imam na tem disku pekač, drugega diska pa sploh ni, morala bi biti pa dva, tko da sem spreminjal črko samo enemu, zato sem rekel da mi je pekač povozil cd, mogoče preveč laično sprašujem sam upam da boš zastopil, se opravičujem. Lenko
ok – ali lahko napišeš prosim tvoj email naslov, ali mi pa napiši tf. cifro na
klemenxx@softraja.com
pa bova po tf. rešila v minutki, ali dveh , da ne smetiva tukaj gor.
lp
he he Veš to sem delal v službi, do 15h in se potem ubupal, še jutri mal naprej. Ma nč ni blo ni mi jih sploh več prepoznalo ne pekača in ne cd roma kot sva govorila, mislim da bo jutri bolj uspešen dan, sej se verjetno kej oglasim, če se res ne bo kej pokadilo. 🙂 Drugač pa hvala za vse nasvete, sem se v teh dneh že veliko naučil, vendar me še veliko čaka, pa vseeno, nekaj je treba počet in se ob tem zabavat. No fino je pa če zadeva dela. Lep pozdrav, Lenart.
Naglihal si ja – se mi kar zdi kako je tole izgledalo:
– razstavljen PC
– kabli na vse konce in kraje
– “šrfaufencigerji” po tleh, navadni in križni
– polno vijakov od računala
– ti pa na tleh klečiš in s kombinirkami “glihaš” kontakte :)))
ok – brez zamere – glavno da dela.
tisti pir pa ohka v mercatorju na primskovem, sem vsako soboto tam
v trgovini :))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.