Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Ne obupaj draga moja- Natascha Hegller

Ne obupaj draga moja- Natascha Hegller

Je mogoče kdo bral to knjigo?????

Jaz jo ravno kar berem in se sprašujem, zakaj avtorica te knjige ne pove kdo je v resnici, zakaj knjigo napiše pod vzdevkom???
Knjiga naj bi bila zelo brana, berejo jo starši in pa pedagogi v šoli, avtorica se pa ne razkrije. Čudo se mi zdi, ker je knjigo, kar močno promovirala.

Mnenje prosim…………

Kaj res ne veš, kdo je? Saj je bil članek o njej ob izidu knjige.

To je samo njena “tuja” verzija pravega imena:

http://kvak.napovednik.com/natasa_hegler

Seveda vem kdo je……………samo čudno je, če se promovira zakaj potem ne napiše kdo v resnici je. Človek, ki ničesar ne prekriva pove jasno in glasno svoj ime in preiimek

Saj se ne skriva. Na njenem facebooku profilu je jasno napisano, da je izdala to knjigo (preverjeno pred kratkim).

Mogoče pa je želela poskusiti s psevdonimom zaradi odziva publike, kar pa je knjigi prineslo pozitiven odziv. Ne bi se ravno strinjala s teboj, ker včasih ljudje ne želimo biti v središču pozornosti, čeprav nič ne skrivamo. To je odvisno od človeka – nekateri bodo stali za svojim imenom in priimkom, nekateri pa bodo raje izbrali anonimnost. Vsak ima svobodno izbiro. 🙂

Ja se strinjam, da ima vsak svojo izbiro. Poznam kar nekaj ljudi, ki je napisalo knjigo pod vzdevkom in so stvari prekrivali, poznam pa tudi ljudi, ki so povedali kdo so in so govorili čisto resnico…………
Si knjigo prebrala???’

Nisem je še prebrala, je pa na mojem seznamu. Ko jo bom predelala, bom napisala mnenje. 🙂

Jaz sem knjigo prebrala in morem povedat, da ni nič kaj prida. Slovnično nedovršena, veliko napak. Govorijo, da naj bi bila knjiga za starše in za šolnike, ne vem če je res temu tako, kot da bi to knjigo pisal mladostnik, ki nima nič izkušenj s pisanjem.

New Report

Close