Najdi forum

Ne nasedajte!

Kroži pošta z naslednjo vsebino:

…Kako dostopati do e-mail računa druge osebe?
Na neednewpassword@hotmail.com pošlješ e-mail z naslovom NEW PASSWORD. V prvo vrstico v e-mailu napiššeš svoj hotmail, v tretjo vrstico ……

Naprej se bom pisal, da ne bi kdo poskušal.
Skoraj prepričan sem, da si je nekdo odprl mail naslov z imenom neednewpassword@hotmail.com in bo na ta način prišel do gesla vsakogar, ki bo naivno poskušal dobiti geslo nekoga drugega.

Kaj vse nekaterim pride na misel, kajne?
Naivnost slovenskih fantov/deklet grob!

Pa lepo nedeljo vsem!
Tajfun

Še to: tisti, ki ste morda že nasedli pošti s tako ali podobno vsebino – takoj zamenjajte svoje geslo za poštni račun pri hotmailu.

Verjetno gre za zbiranje email naslovov z namenom, da se jih SPAM-a.

Firbci, ki hočejo poznati tuja gesla, drugega niti ne zaslužijo 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ne, mislim, da gre za zlorabo – kako na enostaven in premeten način priti do gesel uporabnikov hotmaila. Vsak, ki bo poslal mail na ta naslov, bo prejemniku sam napisal svoje geslo 🙂

Spoštovani!!

Ker proučujem vpliv številk na vroče švedinje vas prosim naslednje:
NA dr.wega@gmail.com mi prosim pošljite mail z naslednjo vsebino:

– velikost leve noge
– dve naključni števili ki vam prideta na misel
– geslo za dostop do spletne poslovalnice KLIK
– geslo za teledom in prve štiri identifikacijske kode
– velikost desne noge

Ne pozabite v prilogi poslati tudi certifikat NLB, saj je v nejem velliiiiko številk.
Će ne veste kako izvoziti certifikat mi pišite.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

velikost leve noge – 47
– dve naključni števili ki vam prideta na misel – 4 in 7
– geslo za dostop do spletne poslovalnice KLIK – TeSlO
– geslo za teledom in prve štiri identifikacijske kode – iha – 4321
– velikost desne noge – 32

Ne pozabite v prilogi poslati tudi certifikat NLB, saj je v nejem velliiiiko številk.

Priložen v priponki..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Še jaz!! 🙂

– velikost leve noge – 38
– dve naključni števili ki vam prideta na misel – 6 in 8
– geslo za dostop do spletne poslovalnice KLIK – ******
– geslo za teledom in prve štiri identifikacijske kode – ***** – 1234
– velikost desne noge – 38

Klemenxx, ti je čez levo nogo valar peljal, ali si na desno poskušal obut Pepelkin čeveljc in je mama prste rezala?? ;))

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Mouse, sicer se me ne tiče, ampak dobro geslo mora vsebovati velike in male črke (tako kot od klemenxxa) ter po možnosti še številke. ŽAl zadnje čase opažam, da se je pri mnogih razpasla ta čudna modna muha, da za geslo uporabljejo pet ali šest zvezdic.
Ne vem tudi kako uporabljaš geslo na teledomu – tam te operater povpraša za recimo tretjo in šesto črko v geslu. Kaj potem ti rečeš “tretja zvezdica” in “šesta zvezdica”?
Sploh so z gesli problemi. Moj znanec je malce bolj “tak” in je za geslo uporabljal kar prostaški izraz za moški spolni organ. Ko je odtipkal “K U R A C” mu je program vrnil: “Vaše geslo je žal prekratko”

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

:)))

In kdaj bomo kej vidli rezultate raziskave??

bo naredil “kameno” predstavitev :))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

kaj pa geslo : brigate

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close