Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne morem

Ne morem

si pomagat, da ne bi napisala tega:

Na dvorišču naše hiše
petelinček putko išče,
ko jo najde, jo nabriše,
v tujino se odpravi,
Portugalko tam poišče
sebi v slavo, nam v opomin!

Ker obstoja realna nevarnost, da bomo Slovenke splošno priznane kot prva brezspolna bitja med homo sapiensi, predlagam, da ustanovimo Ligo za boj proti žaljenju. Imenovanje častnih članov naj bo 1.točka dnevnega reda ustanovnega zasedanja. Predlogi zaželjeni.

hi,hi

dej no , Liga je že super – pa ne proti žaljenju.

Dejmo ligo za režat se- babjo !!!!!!!!!!!!

Saj res zakaj se pa počutiš takoooooooo ?

lp iza

Ful dobra idej, takoj za! Iza, zorganiziraj! lp

to pa ni problem !

Tamena, a si se mogoče poistovetila s kaksnim opisom v kateri izmed tem?? No, ja, saj samo vprašam. Ne se razburjat.

Iza, ti si sonček! Tebi lupčka!!!!

V priklonu,

JOHANUS

Nisem hotela bit provokativna, vendar se mi je kar zdelo, da bo Johanus prispeval svoj komentar. Ne, nisem se poistovetila, ampak tista tema je postala že jara kača. A on ne bi postal častni član ženske lige za se režat? Ropk prijav je neomejen. LP

bravo tamena! takoj za to!

Super, 3 članice smo že. Punce, vabljene!!!

tamena

častni član naše lige je lahko le ženska – SLOVENKA !

sej veš ena pravila pa ……………))))))))))))))))

Ženske pridružujem se članstvu, kot četrta slovenka.

Upam, da bo predsednica sklicala kakšen zbor, po mojem zna biti prav hecno, glede na to, da se poznamo samo po forumskih imenih. Da ne govorim o tem, da sem prepričana, da bodo prišli tudi kakšni johanusi….pa ne bomo vedeli kdo je kdo.
Neki si bo treba zmislt!

SEVEDA BOMO VEDL KDO JE KDO , HALOOOOOOOOOOOOOO…………

Naj se hitro javi še ena, da bomo lahko vsaj na ustanovnem plenumu razdelile funkcije predsedništva zasedanjain bosta lahko še 2 overoviteljici. Hec na stran, res se že veselim tega štosa. Moramo najti še en lušten prostor. Poznate kakšnega?

Eto mene, mambo number 5!!! Overoviteljica sem brez problema.
Zdaj rabimo samo se en dober piknik plac, cevapcice, klobasice, pol bo pa ze beseda dala besedo. Za svobodo – s cvekom naprej!!!

Peta Slovenka

A se zmenimo, da sva sasika in jest overoviteljici, iza, simmona in xenia pa predsedništvo? Menda prihaja lepše vreme in nas ne bodo mogli obdolžiti, da kličemo dež. Predlagam, da članarine ni, vsaka naj prinese s sabo na piknik nekaj za piknt, pa se lahko šteje da je to to. Važi?

No babe tko ja, sej zmoremo!!!!!!!!!!!!!

Od vremena pa ustanovni zbor pač ni odvisen !

Aja sem pozabila – HURA ZA SLOVENKE, prelepe žlahtne ………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close