Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ne morem zbrisati pande…

ne morem zbrisati pande…

Mi lahko kdo pove, kaj mi je storiti?
Iz CD-ja sem inštalirala Panda Platinum Internet Sec… Ker sem imela prej gor že McAfee- ja, to verjetno ni bilo preveč pametno. Potem me je začelo zajebavati, vse je bilo nekam počasno, pa sem hotela Pando odinstalirati.. In je nisem mogla, ker je javljal, da manjkajo eni .dll. Potem mi je uspelo nekako po koščkih več ali manj od Pande zbrisati, Kljub temu, da sem zaradi ”zaznaj in popravi…’ orodja povozila stari Outlook in izgubila vse….
Sedaj se mi ob zagonu Outlooka prikaže: ‘datoteka c:\ProgramFiles\PandaSoftw…. ni bilo mogoče namestiti ali naložiti. To težavo lahko odpravite…. C:\ProgramFiles\Panda Software ni mogoče naložiti, mogoče je zmanjkalo pomn, sistemskih virov….
Kako naj se tega znebim?
Je kakšen način, da dobim nazaj podatke iz prejšnjega Outlooka?
V arhivski mapi ni bilo drugega kot deleted files…..
Hvala za kakršnokoli pomoč

Najbrž bo najbolje, da še enkrat instaliraš Pando … in jo potem odstraniš
pa bo mir.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

UREJENO….., HVALA…
Sicer sem ponovno inštalacijo pande že poskusila izvesti, pa mi je javljal, da stare verzije ne morem intalirat preko novejše??? Očitno sem imela totalen ‘mess’ in je inštalacija zdaj uspela, ker sem dost stvari od pande že popucala????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close