Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev ne morem verjet

ne morem verjet

Spoštovana,

prosim vas za mnenje in pomoč.

Začetek avgusta so me klicali iz kadrovske službe, da sem izbrana kandidatka, da naj pridem po napotnico za zdravniški pregled. Naslednji dan, sem opravila obsežen zdravniški pregled, teden kasneje še psihološki pregled. Ker so imeli zdravniki dopust, so mi na medicini dela povedali, da pred 20.8.izvid ne bo dostavljen na kadrovsko službo. Na kadrovski mi zagotovi, da se stvar zavleče za 2-3 tedne in da me pokliče. Ker obljube ni držala, sem jo 4 teden po opravljenih pregledih klicala in je rekla, da še nima izvidov. Kličem na medicino dela, izvide so poslali isti dan, kot sem jih sama klicala, torej izvide je dobila naslednji dan. Kličem znova v kadrovsko, sedaj izvide ima, le čaka, da vodilni sporočijo datum nastopa mojega dela. Nič, ne kliče nič, sama jo kličem že cel teden in se mi sploh ne oglaša na telefon. Naj omenim, da sklepa o izbiri kandidata nisem prejela.
Prosim, povejte mi ali je to dovoljeno, da se stvar vleče v nedogled, nihče me nič ne obveščamo, stalno samo nekaj čakamo? Pogodba bo za določen čas do konca decembra, razpis pa so objavili julija. Kaj lahko storim, zahtevam?

Hvala za pomoč.

Pozdravljeni,

ničesar ne morete narediti niti zahtevati, ker nimate ničesar podpisanega. Prezgodaj ste se veselili

Držite se,

Daša Modic Gorjup

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close