Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ne morem sočustvovati z drugačnimi

Ne morem sočustvovati z drugačnimi

Če se razlikujeva po značuju in družbenemu statusu, ne morem sočustvovati s tabo.

Zamerim vsakemu, ki je družaben, priljubljen in ekstroverten. Vsak, ki je poročen ali v razmerju, seksa in ima otroke, takemu nikoli ne bi pomagal. Če bi krvavel na osameli ulici, bi enostavno šel mimo.

Jebte se

no lepo. Ni treba sočustvovat z ljudmi, dovolj je da razumeš, da imajo vsi svoje probleme, eni take eni drugačne in da niso vsi srečni, pa bo ok. Važno je, da ti živiš svoje življenje, da si zadovoljen, da si srečen kolikor se da in da živiš – ne životariš v jezi, ljubosumju in zavisti, grenkobi in živčnosti

Auuuu ????

Hh

Što to?

Enkrat oz veckrat… Mi je mama rekla… Da ze ko je prisla v slovenijo… Ste ji slovenci delovali hladno.

Jebanje je toplo.. avtor tud ti se daj, bo bolj prijetno dihat!

Odgovor na objavo uporabnika
yori, 11.01.2022 ob 17:31

no lepo. Ni treba sočustvovat z ljudmi, dovolj je da razumeš, da imajo vsi svoje probleme, eni take eni drugačne in da niso vsi srečni, pa bo ok. Važno je, da ti živiš svoje življenje, da si zadovoljen, da si srečen kolikor se da in da živiš – ne životariš v jezi, ljubosumju in zavisti, grenkobi in živčnosti

Njihovi problemi so mili v primerjavi z mojimi. Oni vsaj imajo podporo, lahko se zanašajo na druge, medtem ko jaz nimam nikogar. Ključna razlika.

Stari… Sem prej malo razmisljal o tem tvojem zapisu…

Npr Bog ne daj da se mojim kaj zgodi… Npr da je komu slabo ali pa rabi pomoc oz to kar ti pises… Pa da si sel mimo in nisi hotel pomagat in se npr najhujse zgodi in zvem da si sel mimo…

Pa stari jst ti oci skopljem vn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close