Najdi forum

ne morem poslat

Prosim za pomoč. E-maile lahko normalno sprejemam ne morem pa jih pošiljat. Pri starem računalniku je bilo vse vredu sedaj na novem pa ne gre. Preverila sem že nastavitve pa je vse O.K. (vsaj mislim).

Napiše mi: Yor mesage to … was unable to be sent because the connection to your mail server was interrupted. Pleas open your email client and re-send the message from the Sent Messages folder.

V mapi pošlji pa sploh ni sporočil, ki ne bi bila poslana ampak se le ta nahajajo v mapi poslana kot, da so dejansko bila poslana.

Sem zakomplicirala? Ker sem bolj nevešča pri računalniku, prosim za podrobna navodila kaj bi se dalo naredi.

Hvala!

Ojla, Marjetica, mislim, da je na spodnjem linku bilo kako se to da uredit, ko sem jaz imela ta problem:

lp

http://deteljica.moj-album.com/

Poglej v OE pod Tools –> Acoounts… –> (tvoj mail) Properties –> Servers –> in tukaj moraš imeti kljukico pred My server requires authentication.

Mogoče bo pomagalo!?

Lp, Max

Morda ima pa okužen računalnik in jo je ponudnik začasno blokiral za pošiljanje mailov?

In to kar brez vsakega opozorila ali obvestila? Daj no, janez…

Po moje boda vseeno nastavitve!
Najprej preveri, če je za odhajajočo pošto naveden tvoj ponudnik. Če si pri siolu, mora biti tudi strežnik za odhajajočo pošto naravnan na siol (recimo SMTP mail.siol.net.

Lahko je napaka samo v pikici, ali pa recimo če je odjemalec smtp.volja.net da napišeš stmp namesto smtp.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Hvala vam za nasvete. Bom poskusla pa vam sporočim, če mi je uspelo.

Pozdravljeni, ker mi nikakor ni uspelo in je računalnik nov, sem poklicala računalničarja. Ugotovil je, da neke nastavitve na požarnem zidu niso bile pravilno označene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close