Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ne morem pošiljati mailov

Ne morem pošiljati mailov

Uporabljam kabelski internet, mail račun imam na e-mail.si, kabelnet.net in volja.net. Problem je, da ne morem pošiljati mailov niti preko microsoft outlooka, niti preko incredi maila, niti outlook expresa. Največja neznanka pa mi je, ker ne morem pošiljati niti preko webmaila. Pošljem lahko edino preko Opere. Ta napaka se mi pojavlja že mesec dni. Nisem mogel poslati niti tega vprašanja vam, vedno mi je odgovorilo, da strani ni mogoče odpreti. Opero sem odkril šele včeraj. Kaj bi lahko napaka? Prosim pomagajte!

No, pošiljaš lahko še prek IE eksplorerja, kajne? Če je tako, potem ima kabelnet.net isti štos kot siol.
Pazi da imaš v nastavitvah za odhajajočo pošto (SMTP) nastavljenega tapravi strežnik, ne vem sicer kateri – recimo smtp.kabelnet.net recimo, to ti morajo povedat oni.
Pazi, tudi v računu za voljio imaš isti smtp , za prihajajočo (POP3) pa voljinega.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

SMTP za vse račune moraš imeti nastavljen na
mail.kabelnet.net
Server port POP 3 je 110, SMTP pa 25.

Velja tako za kabel kot email.

Gre?

Pa en lep dan želim, Joan

vse to imam naštimano pa ne gre. Problem je nekje drugje. Prosim pomagajte.

Imam NOd32 in antivir, ad-aware, spy cleaner gold, popravke, itd…

Nekdo sigurno zna pomagati? Prosim no!
Naslednji teden bom nijno rabil pošiljanje E-mailov zato vas še enkrat prosim za pomoč!

Ampak saj niti ne vemo kakšno napako ti javi???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close