Ne morem pobrisat mailov
Prosila bi vas za nasvet, saj vidim, da ste sami “maherji” tukaj.
Imam težavico v programu za maile. Dobila sem dva okužena maila, ki jih nikakor ne morem zbrisat. Sploh se nič ne zgodi, ko jih hočem pobrisat. Odpret jih tud ne morem. Prav tako pa ne morem pobrisat mailov prejetih pred tema dvema mailoma, niti mi jih noče odpret. Novejše pa normalno gledam in jih brišem.
Kaj se mi je to zaena pi*darija naselila v program? Živcira me, ker mam poln inbox, pa nič ne morem. Prečekirala sem že vse z F-securem in z Adawearom, pa ni nič.
Ima kdo kakšen nasvet kaj naj storim, razen tega da zabrišem dol program za maile in ga ponovno nainstaliram?
Hvala in lepe praznike vsem, Cat
hehe windowsi ali okna, po domače polkenca :))
Incredimail ne poznam, ampak prav spodbudnih besed zanj nisem slišal, tako da ti tu kaj dosti ne vem svetovat.
Mogoče če vse skupaj izvoziš v kak drug pprogram za pregledovanje pošte, ali pa počakaj na nekoga, ki bo vedel kaj več povedat o Incredimailu.
Sicer pa, a ti kaj javi ko želiš zbrisat mail, kakšno napako ali se preprosto ne zgodi nič??
Aja, windowsi – si me razsvetlil kot novoletno jelko;)
XP professional. Mislim, da ni Incredimail tukaj nič kriv, saj mi že dolgo dela brez težav. Ko hočem brisat, se ne zgodi nič – kot da sploh ne bi dala delete.
Fora je v tem, da mi novejše maile odpira in briše, starejših od unih dveh okuženih pa ne. A je možno, da se mi je virus noter usedu? Sam mi tud F-secure v Incredimailu nič ne najde.
Mogoče mi je pa Božiček ponagajal? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.