Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne morem odmislit

ne morem odmislit

danes sem izvedela od svojega dragega (5 let sva v vezi) za eno izmed mnogih iz njegove preteklosti….vem, da je bil zeloooo živahen, vendar kljub temu mi ne gre iz glave….pa hudiča, a res ni mogel nobene izupstit??
v glavnem imam cmok in se ga ne morem znebit…..sm čudna zato?

ne, nisi čudna, nisi edina….

ne se sekirat, dokler je le ena iz njegove preteklosti, pa četut je ena od mnogih. Včasih je bolje, da ima kako v preteklosti. Nekoč mi je ena kolegica (takrat 2 leti poročena) rekla, da si želi da bi mel kako v preteklosti, al pa da bi skočo čez plot. Z utemeljitvijo (navajam dobesedno): Naj mu kaka druga reče, da je v postli zanič!

pa še en vic na to temo:
po sexu.
on: draga od zdaj naprej te bom klical Eva
ona: Aja zakaj?
on: Ker si moja prva.
ona: Pol boš pa ti moj Peguot, ker si moj 206-i

če ne boš po parih dneh pozabila si čudna, ja!

a ti nimaš preteklosti ?

mam…sam pri meni je to čisto drugače….nikoli se nisem z nikomer dala dol…se pravi seks z nekom, ki ga prvič vidiš in potem nikol več….

jah….
te štekam…..
sam nekateri na to pač gledajo drgač…….

če boš tko razmišlala kot si začela je najbolje da si enga devičnika najdeš (hec)……..
čez čas ti bo šlo to iz glave pa bo…….

Ja mislim,da si čudna.Vsak izmed nas ima svojo preteklost.Pozabi in ne obremenjuj se po nepotrebnem.

Mogoče poglej na to tako… je bil s puncami pred tabo ja, ampak zdaj pa je tvoj halooo, ti si tista, ki si ga očarala in osvojila, kljub vsem ostalim, ki bi ga lahko že pred teboj :-))

Preteklost naj ostane preteklost, ni pomembna !

Se strinam z Izo. Preteklost je preteklost. Pojdi naprej in uživaj s svojim dragim zdaj.

Nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, zato uživaj in se ne obremenjuj s preteklostjo.

Pet let je s teboj! Bodi počaščena, saj si najboljša od vseh njegovih prejšnjih. Za resno zvezo je izbral TEBE in ti NJEGA.
Če je njegov spisek “za eno noč” res tako dolg, si ti lahko toliko bolj ponosna na sebe, ker si punca “kot se šika”.

Zato glavo pokonci! Ni razloga za skrb! NAJBOLJŠA SI!

lep dan!

Alice, jaz te popolnoma razumem. Verjetno je ta bejba kakšna lahkoživka in alice pač ni vseeno, da se je njen tip spečal tudi s tako bejbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close