Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ne morem odinštalirati windows media playerja

ne morem odinštalirati windows media playerja

zdravo.
včeraj sem brisala določene stvari na disku in zgleda, da sem zbrisala tudi eno mapo, ki je povezana z delovanjem windows media playerja. sedaj mi ne predvaja več zvoka. v bistvu tudi na gom playerju ne morem ničesar predvajati. ker niti ne vem, katere stvari (neke sound controllerje??) si moram zloudat z neta (neki sm poskušala, ampak mi ni ratalo; tega je tolko, da niti ne vem, kaj izbrat), sem se odločla, da windows media player odinštaliram in ga na novo inštaliram. problem pa je v tem, da mi ga noče odinštalirat. me vpraša, če sem prepričana, da ga želim, izbrisati, češ da potem mogoče nekateri programi ne bodo delovali; kliknem da in mi noče; napiše, da tega ni mogoče storiti. sem že probala tudi inštalirat različne verzije (9, 10, 11), pa mi ni hotelo. računalnik pa uporabljam samo jaz …
ima kdo kakšen nasvet?
hm, sam mislim, da sem neki v zvezi z zvokom zbrisala (basplošno), ker če bi samo nekaj v zvezi z media playerjem, bi mi drugi predvajalniki delali, pa mi ne …
lp

Ponovno namesti gonilnike za zvočno kartico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close