Najdi forum

ne morem izbrisati filma

Na disku imam en downloadan film, ki bi ga rada izbrisala, pa mi vedno javi, da ga ne morem izbrisati, ker ga uporablja druga oseba ali program. 100% nimam odprtega nobenega programa, ki bi ga lahko uporabljal, tako da ne vem, kako naj tega vraga zbrišem. Kakšna ideja? Hvala.

Probej v varnem zagonu,to naredis tako da ugasnes racunalnik in nato ko se priziga na novo pritiskas na tipko F8 in nato gres na safe mode in prides v namizje in ga lepo odstranis.

Uf, uspelo. Čeprav mi je bilo kar slabo, ko sem zagledala tiste ogromne ikone – o, ****, le kaj sem ga posrala :))) Morala pa sem ga dvakrat zalaufati – prvič mi je dovolil vreči v koš in šele drugič je tega vraga dovolil izbrisati iz koša.

Hvala!

Mojca** jaz to naredim tako, da zaženem Nerota in tam v drevesnem pregledu izberem datoteko, ki bi jo rad izbrisal ter jo izbrišem. Nikoli ne zajamra, da ne more zbrisati datoteke, kot to počnejo Windowsi v navadnem raziskovalcu.

Jaz za Dl uporabljam KazaLite++ in očitno ta program ne pusti zbrisati datoteke, dokler ni upload – ana.

Upam da sem ti kaj pomagal s tem.

Lep dan!

Jani

Hvala tudi tebi. Si bom zapomnila za naslednjič. Tokrat sem stvar rešila po nasvetu AMEN-a. Uf, kaj bi brez vas :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close