Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne mi rečt, da še kar ne razumete

Ne mi rečt, da še kar ne razumete

Ko pogledate, teren, zemljo ni nobenih meja. Je le teren, relief.

Ko bi zarisali, narisali ta relief in zrisali zemljevid (zemljo vid=prikaz zemlje), bi narisali pač relief, teren. Na njem iz lastnega pogleda ne bi videli nikakršnih črk niti Slovenije, Hrvaške,Avstrije itd.

Države so Egregor, pravna fikcija, iluzija, magija.

Ko ste bili otroci, so vas je učitelj poklical pred tablo, kot smo dejali in pred zemljevid, kjer ste mu morali pokazati, kje se na zemljevidu nahajajo določene države, mesta itd. Med tem, ko vas je učil o rekah, gorovju, hribih itd., pa vas je učil in vam vnašal v vašo miselnost imena njih pa čeprav so imena izmišljena in niso realna.

Hribi so realni, reke so realne, gore so realne, imena njih in države pa so bile ob resnici in z resnico, da lažno lažje prejmete vam skupaj podana. Ne samo to.Vi ste morali dokazati, da lažno in namišljeno, neresnično ste si zapomnili. Če si niste je to bilo slabo za vas in vsi so vam to dali vedeti, tako v šoli, kot doma in kasneje v življenju, če ste zaradi (pogovorno slabe izobrazbe) dobili slabo plačano in težko  delo.

Da nekdo verjame v nekaj kar ne obstaja in da ga v to prepričaš se gleda tudi kot magija, čarovnija, hipnoza.

Torej od malih nog so nad nami izvajali magijo, čarovnijo ter hipnozo. Ko so nas naučili o zemlji in lastnostih pa so nam ob enem vnesli lažne meje na njej, katere naj bi mi poznali ter imena določenega terena, kot države, kateri naj bi ta teren na zemlji pripadal.

Ker je država iluzija, pravna fikcija, neživa entiteta in nevidna ter neoprijemljiva, saj je oprijemljiv teren, zemlja , dežela in ne država pa so nas s tem zavajali in nam v našo miselnost vnesli nerealnost poleg realnosti. Med kupom resnic so nam vnesli še kup neresnic.

Cel paket smo dobili in to vse leta šolanja ne glede na to,koliko izobrazbe ste dosegli, kajti na vseh ravneh šolanja s to dogaja. Ker se šolanje izkorišča ravno zato, da bi ljudje bili pametni BEDAKI.

Tujca ne skrbi za naše zdravje, ne skrbi ga za naše znanje. Tujec, ki te želi krasti ves čas in te izkoriščati te ne bo naučil, kako odkriti laž in kaj je laž ter ti ne bo odkrival skrivnosti svoje čarovnije, kot ti je ne odkrije čarodej, ki čara na odru pred publiko.

Zato se obvezno šolstvo ni uvedlo, da bi mi kaj vedeli ampak zato, da ne bi vedeli, če pa bi vedeli, da bi napačno vedeli in z napačnega zornega kota gledali ter ocenjevali in določali. Znanje, ki pa je bilo pravo nam dano pa je, da lahko ustvarjamo,stvari in z njimi rokujemo itd. Tako imajo tisti, ki se imajo za nadljudi vedno nekaj novega za videti in v roke prijeti, poslušnost ljudi njim se pa ne spremeni. Ljudje ostajajo sužnji ne glede na to, kako visoko so izobraženi, saj so še vedno le na tako imenovani kurji letvici. Nekdo je zgoraj nekdo spodaj, višje ali nižje.

Ko so nam v rosnih mladih letih vnesli toliko lažnih zavajajočih dejstev, ki sploh niso dejstva, kot je npr, država pa smo kasneje v življenju sprejemali še več takih iluzij,kot resnico in jih jemali ter jih mnogi še danes jemljejo za dejstvo pa čeprav to kar naj bi bilo dejstvo ni obstajalo, ne obstaja in ne bo obstajalo, drugje, kot pa v imaginaciji ljudi.

Kaj pa vi? Ste eden izmed tistih, ki trdi, da je država dejanska in v resnici obstaja ali si tisti, ki si se rešil okov tuje iluzije,ki ti je bila vsiljena?

Eee moj darči… Ne smes pisat anonimno ves..  Ok pustmo to.

Poglej si tist “benan” pano EU.. Iz 2002 se mi zdi.

Bom ti nasel cak…

Kako majo odrasli kockasto glavo. Kao sprane mozgane. Otrok ma pa normalno okroglo. Kao ni se sel cez pralnico.

Sto gluplji i destruktivniji…   Vise normalniji.

Odgovor na objavo uporabnika
Moto-moje je da sam jeeban, 27.09.2021 ob 20:11

Eee moj darči… Ne smes pisat anonimno ves..  Ok pustmo to.

Poglej si tist “benan” pano EU.. Iz 2002 se mi zdi.

Bom ti nasel cak…

Kako majo odrasli kockasto glavo. Kao sprane mozgane. Otrok ma pa normalno okroglo. Kao ni se sel cez pralnico.

Sto gluplji i destruktivniji…   Vise normalniji.

Videl že takšno sliko, prikaz ja. Kaj pa o anonimnem ropotaš pa ne vem?

https://www.google.com/search?q=many+tongues+one+voice&oq=many+tounges+&aqs=chrome.1.69i57j0i19l3j0i19i22i30.5394j0j9&client=ms-android-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

A vidis… Se pise kao veliko jezikov en glas… A ves kaj je blo ko je bog porusil babilonski stolp? Kaj je z ljudmi naredil? Razdelil jih je in podelil razlicne jezike.

Tlele pa “veliko jezikov (vse nacije) en glas(upor)

Darko, tebi žal manjka pamet.  Nadomeščaš jo z nekimi filozofskimi temami, ki so na najnižjem možnem nivoju ker zaradi tvoje neumnosti niso nič drugega kot argumenti slepca, ki dokazuje barvo.

Škoda besed.  Če ti plastično narišem ker vem, da drugače ne boš razumel.  Če imaš eno na štiri dele razrezano jabolko in še enega celega zraven, to pomeni da sta jabolka dva.  Ti pa nabijaš o tem, da ne gre za dva jabolka, ampak da gre za 5 jabolk.  To je pač logika takih, ki ne ločite dejstev in jih zamenjujete s svojimi “dejstvi”.

Ja… Tale je pa iz opice nastal.

Moto-moje je da sam jeeban, 27.09.2021 ob 20:14

https://www.google.com/search?q=many+tongues+one+voice&oq=many+tounges+&aqs=chrome.1.69i57j0i19l3j0i19i22i30.5394j0j9&client=ms-android-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

A vidis… Se pise kao veliko jezikov en glas… A ves kaj je blo ko je bog porusil babilonski stolp? Kaj je z ljudmi naredil? Razdelil jih je in podelil razlicne jezike.

Tlele pa “veliko jezikov (vse nacije) en glas(upor)

Ja mi je znano, da je pisano, da jim je pomešal jezike.

Zdaj pa jst tebi…

Babel, Babilon, kaj vidiš v poimenovanju?

V Babel imaš Bab (ženski) in pa El (božanstvo) Torej skrajšano ženski božanstvo, žensko božanstvo, ženski dano božanstvo.

Pa poglejva še slovensko:

Babilon= ponovno Babi (torej ženski) in pa lon (nagrada, dar, plačilo,za poplačilo, za nagrado…) Bohlonej ti je znano?

Kdo naj bi najbolj jezikal, ko sva pri pomešanih jezikih? Da, ženska naj bi bila tista.

Kaj se je zgodilo s svetom, kdo je prevzel komando nad njim? Ženska. Se vidi jasno? Seveda ne.

Vidi pa se. Kdo še največjemu mislecu, najmočnejšemu moškemu vzame vso pamet? Ja zdaj že veš.

Torej Babi lon je bil in Bab el je bilo in je.

———————————-

škoda besed, 27.09.2021 ob 20:21

Darko, tebi žal manjka pamet.  Nadomeščaš jo z nekimi filozofskimi temami, ki so na najnižjem možnem nivoju ker zaradi tvoje neumnosti niso nič drugega kot argumenti slepca, ki dokazuje barvo.

Škoda besed.  Če ti plastično narišem ker vem, da drugače ne boš razumel.  Če imaš eno na štiri dele razrezano jabolko in še enega celega zraven, to pomeni da sta jabolka dva.  Ti pa nabijaš o tem, da ne gre za dva jabolka, ampak da gre za 5 jabolk.  To je pač logika takih, ki ne ločite dejstev in jih zamenjujete s svojimi “dejstvi”.

SVAŠTA, NIMAM BESED ….

Darwin828, 27.09.2021 ob 20:00

Ko pogledate, teren, zemljo ni nobenih meja. Je le teren, relief.

Ko bi zarisali, narisali ta relief in zrisali zemljevid (zemljo vid=prikaz zemlje), bi narisali pač relief, teren. Na njem iz lastnega pogleda ne bi videli nikakršnih črk niti Slovenije, Hrvaške,Avstrije itd.

Države so Egregor, pravna fikcija, iluzija, magija.

Ko ste bili otroci, so vas je učitelj poklical pred tablo, kot smo dejali in pred zemljevid, kjer ste mu morali pokazati, kje se na zemljevidu nahajajo določene države, mesta itd. Med tem, ko vas je učil o rekah, gorovju, hribih itd., pa vas je učil in vam vnašal v vašo miselnost imena njih pa čeprav so imena izmišljena in niso realna.

Hribi so realni, reke so realne, gore so realne, imena njih in države pa so bile ob resnici in z resnico, da lažno lažje prejmete vam skupaj podana. Ne samo to.Vi ste morali dokazati, da lažno in namišljeno, neresnično ste si zapomnili. Če si niste je to bilo slabo za vas in vsi so vam to dali vedeti, tako v šoli, kot doma in kasneje v življenju, če ste zaradi (pogovorno slabe izobrazbe) dobili slabo plačano in težko  delo.

Da nekdo verjame v nekaj kar ne obstaja in da ga v to prepričaš se gleda tudi kot magija, čarovnija, hipnoza.

Torej od malih nog so nad nami izvajali magijo, čarovnijo ter hipnozo. Ko so nas naučili o zemlji in lastnostih pa so nam ob enem vnesli lažne meje na njej, katere naj bi mi poznali ter imena določenega terena, kot države, kateri naj bi ta teren na zemlji pripadal.

Ker je država iluzija, pravna fikcija, neživa entiteta in nevidna ter neoprijemljiva, saj je oprijemljiv teren, zemlja , dežela in ne država pa so nas s tem zavajali in nam v našo miselnost vnesli nerealnost poleg realnosti. Med kupom resnic so nam vnesli še kup neresnic.

Cel paket smo dobili in to vse leta šolanja ne glede na to,koliko izobrazbe ste dosegli, kajti na vseh ravneh šolanja s to dogaja. Ker se šolanje izkorišča ravno zato, da bi ljudje bili pametni BEDAKI.

Tujca ne skrbi za naše zdravje, ne skrbi ga za naše znanje. Tujec, ki te želi krasti ves čas in te izkoriščati te ne bo naučil, kako odkriti laž in kaj je laž ter ti ne bo odkrival skrivnosti svoje čarovnije, kot ti je ne odkrije čarodej, ki čara na odru pred publiko.

Zato se obvezno šolstvo ni uvedlo, da bi mi kaj vedeli ampak zato, da ne bi vedeli, če pa bi vedeli, da bi napačno vedeli in z napačnega zornega kota gledali ter ocenjevali in določali. Znanje, ki pa je bilo pravo nam dano pa je, da lahko ustvarjamo,stvari in z njimi rokujemo itd. Tako imajo tisti, ki se imajo za nadljudi vedno nekaj novega za videti in v roke prijeti, poslušnost ljudi njim se pa ne spremeni. Ljudje ostajajo sužnji ne glede na to, kako visoko so izobraženi, saj so še vedno le na tako imenovani kurji letvici. Nekdo je zgoraj nekdo spodaj, višje ali nižje.

Ko so nam v rosnih mladih letih vnesli toliko lažnih zavajajočih dejstev, ki sploh niso dejstva, kot je npr, država pa smo kasneje v življenju sprejemali še več takih iluzij,kot resnico in jih jemali ter jih mnogi še danes jemljejo za dejstvo pa čeprav to kar naj bi bilo dejstvo ni obstajalo, ne obstaja in ne bo obstajalo, drugje, kot pa v imaginaciji ljudi.

Kaj pa vi? Ste eden izmed tistih, ki trdi, da je država dejanska in v resnici obstaja ali si tisti, ki si se rešil okov tuje iluzije,ki ti je bila vsiljena?

strunca odpel se v vesolje. če ne pa enmu reč nj te natakne na balon. sj se rad natikaš. boš gor filozofiral o ravnin. he he

Zaradi podobnih nebuloz iz družboslovnih predmetov in nekih kvazi-naravoslovnih sem izbral naravoslovje. Tam bullshita ni.

Saj saj, 27.09.2021 ob 20:37

Zaradi podobnih nebuloz iz družboslovnih predmetov in nekih kvazi-naravoslovnih sem izbral naravoslovje. Tam bullshita ni.

Pa ni bul shit samo v tem, kar sem vam opisal. Je tudi drugje in kot pravo si moral “skozi” dati osnovno šolo, šele potem si se lahko odločil za nekaj bolj konkretnega pa tudi tam nisi imel samo enega premedat ampak več teh. Torej vsekakor več bull shita. Ker nek bull shit mora biti vsem dostopen, da bodo potem vsi enako po njem delovali in se po njem orentirali, odločali, in bull shitu sledili.

Sem ze jaz hotel napisat. Povsod je. Spomnim se testa… Kaj je povzrocilo veliko depresijo. Pac great depresion. In jst napisem FED. Pac z svojo politiko, ravnanjem itd… Ne spomnim se kaj sem napisal vglavnem FED. Kar je res.

Odgovor je bil ?? napacen.

Ampak ja… Kaj bomo mi.

Npr en bull shit je, da imamo tri veje oblasti. Sodna, zakonodajna in izvršilna. Za kepico po vrhu sladoleda pa ti napišejo, da ima ljudstvo oblast.

Torej ponovno, kot sem že omenil, če ima ljudstvo oblast potem ljudstvo je oblast in ne nek zakon, sodišče ali kapsarija s kavbojci in pištolami za pasom.

Če si ti del ljudstva, ki ima oblast in je oblast potem si tudi kot posameznik oblastnik in ti o vsem odločaš.

Tvoja odločitev pa seveda velja le do odločitve drugega, posameznika,ki pa je tudi oblast, saj je tudi on del ljudstva.

Če je celotna torta, torta je tudi kos torte še vedno torta in ne nekaj drugega. Torej, če odrežem ti kos torte od celote, kateri pripada oblast (torta =ljudstvo) ne dobiš ponujen potem sendvič , jabolko, hruške ampak TORTO.

Bull shit, ki nas zavaja je ta, da prepuščamo oblast drugim skozi lažno natolcevanje katere tri oblasti obstajajo ter veljajo. S tem postanemo sužnji in podrejeni njim ter nismo sami svoj ŠEF.

Če mi kot posameznik ne štejemo, se nas ne upošteva v celoti,kot celotni DEL ljudstva in oblasti potem tudi več takšnih delov, ki tvorijo celotno ljudstvo ni vredno ter upoštevano.

Če je posameznik nič vreden= 0

In če je več posameznikov ljudstvo VEČKRAT 0, POTEM JE ŠE VEDNO 0=NIČ.

Ker se gre za bull shit, ki se nad ljudstvom izvaja pa si nas podajajo in delajo z nami kot z žogicami. Na eni strani so tri veje oblasti na drugi pa v Ustavi zapisano ljudstvo z oblastjo.

Ustava naj bi bila nad zakoni in ji naj bi bili zakoni podrejeni, ampak je Ustava tudi del bull shita, ker pravi, tako in tako RAZEN, ČE ZAKON PRAVI DRUGAČE.

TOREJ:

Recimo, da je Ustava Micka, zakon pa Rožle.

Vlada, država (ki jih v bistvu ni-še en bull shit) povedo ljudem, ljudstvu, da imajo oni oblast. Ker to pravi Ustava pa pomeni, da ima oblast Micka in Micka je šef, gazda.

Ampak v drugem momentu pa Micka pravi, da je ona šef in gazda ampak samo dokler  Rožle ne pravi drugače, kot ona.

Rožle pa je pod Micko in mora spet biti tiho, saj je Micka glavna.

—————————–

In ko si Micka in Rožle podajata nekaj kar je naše in dokler ljudje to dojamejo se že v jamo vležejo.

Popravek:

Torej ponovno, kot sem že omenil, če ima ljudstvo oblast potem ljudstvo je oblast in ne nek parlament, sodišče ali kapsarija s kavbojci in pištolami za pasom.

Štruco dej reč, zkuga se sam v slo.besede goniš? A je to zdaj svetovn jezik? Je zik, zik, cik cinkanje, pocinkan jezik?

Julij Cezar, 27.09.2021 ob 21:04

Štruco dej reč, zkuga se sam v slo.besede goniš? A je to zdaj svetovn jezik? Je zik, zik, cik cinkanje, pocinkan jezik?

Lej zakaj:

če si ti tepec in si slovenc si tepec tudi v Avstraliji, na Madžarskem, Ameriki in seveda tudi, ko klofuto ti kdo prpele. Tako,da ja slovenščina je SVETOVNI JEZIK, kot je slovenec lahko SVETOVNI TEPEC.

Darwin828, 27.09.2021 ob 21:11

Lej zakaj:

če si ti tepec in si slovenc si tepec tudi v Avstraliji, na Madžarskem, Ameriki in seveda tudi, ko klofuto ti kdo prpele. Tako,da ja slovenščina je SVETOVNI JEZIK, kot je slovenec lahko SVETOVNI TEPEC.

Lušno ti je v tvojem sanjskem svetu he he

Darwin828, 27.09.2021 ob 20:29

SVAŠTA, NIMAM BESED ….

O, ko bi bilo to res…..

Na žalost si s svojimi celodnevnimi trol nabijanji pod nešteto nicki temu forumu naredil že toliko škode, da najbrž nikoli več ne bo zaživel.

Darwin828, 27.09.2021 ob 21:00

Popravek:

Torej ponovno, kot sem že omenil, če ima ljudstvo oblast potem ljudstvo je oblast in ne nek parlament, sodišče ali kapsarija s kavbojci in pištolami za pasom.

Ne želi si, da ima ljudstvo oblast, ker bi bili taki zajedlaci, kot si ti, prvi na potolčeni.

Zakon narave namreč selektira po moči posameznika.

Ne po dolžini jezika, ampak po sposobnosti preživetja s pomočjo fizične ali psihične moči.  Ti nimaš ničesar.  Le kokodakaš.  Ko-ko-ko-ko-dak.  Kokoš.  Kokoš, ki ji vsak, ki ji omogoča preživetje, lahko vtakne prst v rit.  To si ti, Darko.  Gobezdava, nesposobna nula.  Bodi vesel, da te ščiti zakon, ki omogoča preživetje tudi takim, ki niso sposobni preživeti z lastnimi sposobnostmi.  Vsako jutro, ko odpreš oči, se zahvali ZAKONOM, da imaš šanso iti v Lidla po nekaj krme.

Neučakana, he he

škoda besed, 27.09.2021 ob 21:17

O, ko bi bilo to res…..

Na žalost si s svojimi celodnevnimi trol nabijanji pod nešteto nicki temu forumu naredil že toliko škode, da najbrž nikoli več ne bo zaživel.

A zdej že za forum mislite da je živ? Po vaše je verjetno vse živo le vi niste.

STE DOKAZ ZA NOROST

škoda besed, 27.09.2021 ob 21:22

Ne želi si, da ima ljudstvo oblast, ker bi bili taki zajedlaci, kot si ti, prvi na potolčeni.

Zakon narave namreč selektira po moči posameznika.

Ne po dolžini jezika, ampak po sposobnosti preživetja s pomočjo fizične ali psihične moči.  Ti nimaš ničesar.  Le kokodakaš.  Ko-ko-ko-ko-dak.  Kokoš.  Kokoš, ki ji vsak, ki ji omogoča preživetje, lahko vtakne prst v rit.  To si ti, Darko.  Gobezdava, nesposobna nula.  Bodi vesel, da te ščiti zakon, ki omogoča preživetje tudi takim, ki niso sposobni preživeti z lastnimi sposobnostmi.  Vsako jutro, ko odpreš oči, se zahvali ZAKONOM, da imaš šanso iti v Lidla po nekaj krme.

Da se nauš UŽGAU. A hidrant mate kje v bližin heh svašta

Užgala, to zih piše baba he he

Julij Cezar, 27.09.2021 ob 21:29

Užgala, to zih piše baba he he

Lepo da si se predstavila BABA

Kaj so že včasih dejali, da je baba?

Aha, Baba ma sam en zob pa rt z dratom prvezano.

Poj sam še srkaš k grizt ne moreš? Verjamem, da zna bit gadno to ja. Edin mogoče ne tistmu kateremu ga vlečeš. No ja seveda le do takrat ko tvojo rit pa drat vidi.

Darwin 828, 27.09.2021 ob 22:21

Lepo da si se predstavila BABA

Kaj so že včasih dejali, da je baba?

Aha, Baba ma sam en zob pa rt z dratom prvezano.

Poj sam še srkaš k grizt ne moreš? Verjamem, da zna bit gadno to ja. Edin mogoče ne tistmu kateremu ga vlečeš. No ja seveda le do takrat ko tvojo rit pa drat vidi.

Cepec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close