Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne me napadat

Ne me napadat

Imam en tak nenavaden strah. Bojim se naličenih žensk. Gre za podobno situacijo kot pri tistih, ki se bojijo klovnov. Skos me je strah kaj skriva spodi pod fasado. V glavi mi grejo eni taki prizori skos ko si z brisačo drgne obraz potem jo pa umakne in ima ves grozen obraz kot kakšna spaka. Kar je huje je pa to da so vsepovsod same naličene ženske. Odpreš aplikacijo za zmenke in ena za drugo vse namazane.

Ženske so me že tokrat zajebale. Na slikah izgledajo lepe pa mlade, ko smo se pa v živo dobili so bile pa še enkrat širše. Nazadnje sva šla z eno na sprehod, v faco je bila simpatična, dolgolasa, v živo me je pa “kap”. Nisem še videl v živo punce ki bi imela 21 let in 150 kg. Resnično sem šel še enkrat gledat njene slike na internet da bi videl kaj sem spregledal in na slikah se nič ni opazilo da je debela. Kadar sva s kolegom gledala te slike žensk je on vedno rekel, ta je debela, ta je debela…pa mu nisem verjel, sem misll da pretirava, ampak potem je imel prav. On trdi da se vidi po prstih, po rokah, jaz pa to vse spregledam. Običajno imajo simpatičen obraz, nato mi pa vse dol pade v živo.

Grozno se počutim. Počutim se kot da sploh ni več lepih žensk ampak da vse samo še zavajajo s slikami prvo kok so luštne simpatične, v živo bi pa najraj pobegnu domov pa mi je preveč nerodno kar iti.

Zihr nism edini ki se mu to dogaja?

Ženske bi visoke tipe, same so pa imune na vitko postavo.

[img]http://shrani.si/f/47/1K/J4tbput/338054972208487649177919.jpg[/img]

Neee, sploh nisi edini. To se tudi meni dogaja. Od silnega šoka in strahu, so me že večkrat sprejeli na urgenco in dali pomirjevala.
Zadnjič se mi je to zgodilo, ko sem si odstranjevala ličila. In se pogledala v ogledalo. Grozljivka!
Celo policijo sem poklicala, ker sem mislila, da je vlomilka v kopalnici. Kakšna sramota!
Od takrat se ličim manj. Namesto 5 ur, samo 3 :))))

🙂

Neee, sploh nisi edini. To se tudi meni dogaja. Od silnega šoka in strahu, so me že večkrat sprejeli na urgenco in dali pomirjevala.
Zadnjič se mi je to zgodilo, ko sem si odstranjevala ličila. In se pogledala v ogledalo. Grozljivka!
Celo policijo sem poklicala, ker sem mislila, da je vlomilka v kopalnici. Kakšna sramota!
[/quote]

Ženska, ki gleda svoj obraz v ogledalu, dobiva moške poteze na obrazu.
To pa zato, ker so ženski všeč moški obrazi in ko sama sebe opazuje v ogledalu misli, da je neskončno lepa z moškimi potezami.
Zrcalce, zrcalce na steni povej katera je najlepša v deželi tej.
(Ogledalo je smrt za lepoto)

drug drugega programiramo

🙂

[/quote]

Hahaha, hvala za smeh. Dober smisel za humor imaš.

Kako pa kaj tvoja lepota? “Moški” bi vsi radi top model, vrhunsko gospodinjo in vrhunsko seksuljo, sami pa niste m od moškega, samo bedni osebki z lulekom.
In začni spoznavat punce v živo, kot vsak normalen človek. Aja, to pa ne gre, ker bi vsaka pobegnila.

… ampak aktualna.

Ne razumem žensk, zakaj je potrebno imeti tono fasade na obrazu? Je to pomanjkanje samozavesti?

Odgovor na objavo uporabnika
Smrkolj, 02.09.2018 ob 20:39

Imam en tak nenavaden strah. Bojim se naličenih žensk. Gre za podobno situacijo kot pri tistih, ki se bojijo klovnov. Skos me je strah kaj skriva spodi pod fasado. V glavi mi grejo eni taki prizori skos ko si z brisačo drgne obraz potem jo pa umakne in ima ves grozen obraz kot kakšna spaka. Kar je huje je pa to da so vsepovsod same naličene ženske. Odpreš aplikacijo za zmenke in ena za drugo vse namazane.

Ženske so me že tokrat zajebale. Na slikah izgledajo lepe pa mlade, ko smo se pa v živo dobili so bile pa še enkrat širše. Nazadnje sva šla z eno na sprehod, v faco je bila simpatična, dolgolasa, v živo me je pa “kap”. Nisem še videl v živo punce ki bi imela 21 let in 150 kg. Resnično sem šel še enkrat gledat njene slike na internet da bi videl kaj sem spregledal in na slikah se nič ni opazilo da je debela. Kadar sva s kolegom gledala te slike žensk je on vedno rekel, ta je debela, ta je debela…pa mu nisem verjel, sem misll da pretirava, ampak potem je imel prav. On trdi da se vidi po prstih, po rokah, jaz pa to vse spregledam. Običajno imajo simpatičen obraz, nato mi pa vse dol pade v živo.

Grozno se počutim. Počutim se kot da sploh ni več lepih žensk ampak da vse samo še zavajajo s slikami prvo kok so luštne simpatične, v živo bi pa najraj pobegnu domov pa mi je preveč nerodno kar iti.

Zihr nism edini ki se mu to dogaja?

Nehaj gledat “lepotice”, pa ne bo razocaranja. Moski ocitno ne zmorete brez lepote, to je tisti osnovni problem. Ker ce zenska ni tipi topi, potem vas ni vredna. Spustite rolete z oci. Ali pa si poiscite tipa.

Upravičeno mišljenje..

Mažejo se itak same ta južne. Samo poglej v UKC, vsaka pol kile pudra ….

Ne uporablaj spletnih portalov, pa neboš imel tezav. Idi ven in v zivo spoznaj pa se izogneš vsem problemov, fake profil, fake foto, fake vrednote, in kurvam. Moja izkušnja je ne uporablaj spletnih portalov za spoznavanje zensk, ker neboš spoznal kvalitetne zenske na ta način. Tam je samo kurbarija in zenske čez 35 ali razočarene nad zivljenju, skratka nič resnega tam ni.

Ta čas rajši posveti, svoji sluzbi da boš imel čim boljše finance, fitnes da boš lepo izgledal in za zdravje, ter kakšen hobi kaj rad delaš, ne zanemari dobrih prijateljev. To je edin način da pritegneš v zivo potem dobro punco, če imaš vrednote na pravem mesto. Idi ven druzi se z ljudmi čim več in mogoče boš spoznal koga ki ti bo všeč in obratno. In to je to.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaza, 14.12.2021 ob 12:53

Nehaj gledat “lepotice”, pa ne bo razocaranja. Moski ocitno ne zmorete brez lepote, to je tisti osnovni problem. Ker ce zenska ni tipi topi, potem vas ni vredna. Spustite rolete z oci. Ali pa si poiscite tipa.

Moški pogledamo na lepoto prvo, tako kot zenske ali to ve nebote priznale. Res se pogleda to prvo ali če je nekdo primeren za zvezo pa je čista druga pesem. Moški gledamo za zvezo lepoto, vrednote (tradicionalne), dobra druzba, in čim manj drame. Zenske pa lepoto, finančno in čustveno stabilnost, status, v njenih očeh more biti moški boljši od nje (finančno, status, vrednote) da ne preskoči na drugega ali ji postane dolg čas.

Prav je da se dame uredijo, ker to se nam dopade. Avtor govori o tem da se mu ne dopade da pretiravajo, kar pomeni, da če je brez vsega umetnega je skoraj ni za prepoznat (lasi, joški, preveč pudra, umetne trepalnice, nohti). In potem se počutimo na nek način zavajeni, prevarani ko nima nič. Do mere da je lepo urejena malo pudra urejeni lasi, nohti, primerno oblečena.

Se strinjam stabo pa sm moski

spadas med vecino nezbircnezev

in dolgi lasje nimajo veze z lepoto ce obraz ni lep

hlod

Tudi pri (nekaterih) ženskah je tako. Tip mora bit visok, mora bit atletski, mora bit temnejši, mora met tetovažo, mora met avdija in leder jakno pa bele superge in tiste ozke kavbojke ko se gležnji ven vidijo. Kaj še? aja… mora met denar, ampak ne sme skoz delat, da se lahko njej posveča ko se njej to zahoče. Aja, pa mora bit ded, ampak se ne sme nikol razpizdit, ker če se pa razpizdi je pa nasilnež. Torej kaj… večina modernih bab hoče brezjajčnega fantka z denarjem
Navadni desci pa odpadejo, ker niso trendi in pijejo pir in so vulgarni….
Tonemo.
Nekdo nam štela glupe trende, mi pa moramo slediti, ker drugače nismo kul na FB in instagramu.

Kaj te zdaj prestraši? Šminka ali kilogrami? Odloči se.

Eno in edino pravilo:

– močnejše ženske objavljajo slike od brade navzgor

– normalne ženske objavljajo neke normalne slike celega telesa z nekim normalnim makeupom – seveda oblečene

– tiste, ki mislijo kakšne rakete so (sej imajo ok postavo pa umetne obrvi, nohte in ostale nenaravne nadgradnje) pa povsod objavljajo slike, na katerih se guzijo v tangicah – take so zame brez samospoštovanja.

haha ja kaj pa nasedate slikam! V realo povabit z pogojem da sta oba popolnoma brez mejkapa, potem pa vidiš naravno lepoto. Drugače pač ne moreš ocenjevat lepote sploh pa ne po nekih predelanih slikah ki so še naštudirane pod kakim kotom je treba slikat da izpade lepše.

Da pa nasedate vitkim slikam, medtem ko se za njo skriva mala debeluhinja je pa sploh dizastr!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close