Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne maram revnih in neizobraženih

Ne maram revnih in neizobraženih

Ne smete pozabiti, da ima življenje hudo rado črni humor .. vedno ”nagradi” vsakogar s tistim kar daje.. torej kar daješ, to dobiš ….. danes visokom, jutri nizko in takrat pomagajo edino tisti, po vaše ”nizki” ljudje, vaši ”visoki” ljudje vas bodo v sekundi pozabili in izdali .. In vedno, VEDNO pride lekcija v  življenju .. vse se vrti v krogu .. konec je začetek in začetek je konec … samo upam, da ko se boste znašla v začetku konca, da boste vzdržala in sprejela življensko lekcijo.

Pa srečno!

Lepo napisano ampak mislim, da nebi nobena oseba tudi če bogata tega napisala na omrežju. To je manipulacija z ljudmi.

Bla,bla,bla…

Pravljica.Vse,kar bi želela bit, je napisala,da je.

U resnic pa še OŠ.nima dokončane.

Odgovor na objavo uporabnika
Vzvišena, 12.07.2021 ob 17:37

Mož mi rad reče, da naj neham vihati nos nad vsakim, ki je manj od mene ali pa naj ne bom vzvišena. To me zelo moti. Pač enaki h enakim. Z neko proizvodno delavko ali čistilko, ki ima komaj končano šolo se nimam kaj pogovarjati, zakaj bi se pretvarjala in delala prijazno, če jim dam jasno lahko vedeti, da me ne zanimajo in nimamo nobenih težav kasneje. Prav tako se ne družim s tistimi, ki imajo nižji socialni status kot ga imam sama. Taka prijateljstva ne grejo skupaj, saj si ne moremo privoščiti vsi enako. Na primer, šli bi skupaj na morje, oni nimajo niti za šotor, mi pa bi šli v malo boljši hotel. To ne gre. Ali pa pri večernih izhodih, ja jaz ne bom samo zato, ker dobro zaslužim nekomu plačevala jedače in pijače, ker on pač nima. To mi je kot bi si plačevala družbo, tistemu na drugi strani pa lahko krepi kompleks manjvrednost. V glavnem, mož mi ne da prav, me pa res zanima, kaj boste vi rekli o mojem razmišljanju.

Zame si še otrok, ki se sploh ne zaveda življenja. Ne da se mi pojasnjevati, zakaj tako sklepam, ampak tvoj mož je razumen in prilagojen človek. Samo takšni lahko na dolgi rok preživijo.

Nimam besed vse ste povedala isto kak bi jas povedala,u šoku sem kakšni ljudje opstajajo

Respekt…..za napišanoto

Popolnoma te podpiram in razumem. Drugače misleči in njihov življenjski slog, so lahko resna motnja in zadržujejo človeka ki živi po svojih idejah.

Kdor visoko leta, nizko pade

Jaz se pa po druzenju z bogatimi pocutim izzeta. Sploh mi niso blizu plehke materialisticne teme o dobrinah, zasluzkih, nakupih, potovanjih. Nekaj imam, nekaj sem videla sveta a ni mi to to o cemer bi se mi zdeli vredno razpredati. Pogovori o bogatasih, ki vozijo svoje otroke s privat letali na tecaje..ma ne vem. Ok naj jih ampak zakaj bi to bila zame pomembna tema? Mi ni. Niti o tem kako se splaca v eni ali drugi drzavi imeti odprto firmo. To so meni prazne puhle teme enako kot bi poslusala o temah iz Lady. So pac povezane o denarju ampak to niso moje temeljne vrednote zato me druzenje z bogatimi pusca notranje prazno.

Halo Narciska!

Veliko boljšo psihoanalizo bi dobila od kakšnega psihologa, kot pa, da se tu hvališ in upaš, da te bodo tudi drugi podprli, kako prav imaš in kako si ekscepcionalna. Žal je takšnih kot si ti precej…nič posebnega.

O verjemi, tudi tebe imajo drugi ljudje poln kufer. Mrs. Bucket.

Lahko bi se z večino vašega komentarja strinjala, a me je prizadelo, ko navajate lažne humanitarce iz usmiljenja. S tem delate krivico tisočem prostovoljcev, vseh starosti, ki zavzeto pomagajo na različnih področjih.

Jaz se tudi vedno družim s sebi enakimi. Srčnimi, odprtimi in zabavnimi ljudmi s katerimi mi je prijetno. Pa k sreči nisem revna in neizobražena. Prijatelji pa me naredijo za milionarko. Kaj ti bo bogastvo, če si v sebi reven?

Midve sva pravo nasprotje.  Jaz se po mesečnih prejemkih uvrščam v srednji razred, vendar nimam takšnih meril kot ti. Vedi, da če vsi tisti, ki so ‘za nami’ ne bi obstajali in delali tudi mi ne bi. Spomni se kdaj na to, da marsikdo pač ni rojen pod srečno zvezdo, da preprosto ni imel možnosti živeti ‘bogato’ življenje. Ni srečen tisti, kateri ima veliko, srečen je kdor malo rabi….

Jaz tudi ne maram revnih in neizobraženih. Primitivno govedo, ki gleda fuzbal tekme in se naliva z alkoholom, mentalno na ravni retardiranega pingvina.

Pa tudi bogatih in izobraženih ne maram, ti so arogantno govedo, v svojem bistvu so isti primitivci kot revni in neizobraženi, hkrati si pa s svojo burekdiplomo s FDVja domišljajo kako so nad vsemi ostalimi.

Težko govno, eni in drugi.

Samo to ti bom rekla. Kdor visoko leta, nizko pade. Žalostno in skoraj ni za verjeti, da taki napihnjenci obstajajo.

Saj boš dobila še svojo porcijo v življenju. Nič bat. Karma je pravična.

Pod tale zapis pašeta dva balkanska pregovora.

1  Nema gore kad se seljak pogospodi.

In  2. Možeš sterat seljaka iz sela ali nemožeš selo iz seljaka.

Ta teme je itak izmišljena s namenom provociranja.

Samo resnici na ljubo koliko vas ima najboljšega prijatelja ali pa ženo/moža, ki je precej bolj/manj inteligenten, razgledan, spolno privlačen in zasluži 10x več/manj… od vas samih?

Verjemite, da ni lahko preveč odstopati v nobeno od smeri. Večini(IQ 100), se je že problem družiti z vrstniki, ki imajo IQ 85 in so komaj ali niso sposobni narediti osnovno šolo. Razmišlite, kako hudiča, naj se šele nekdo, ki ima npr IQ 140 druži/poroči z nekom, ki ima IQ  od njega nižji za 40 točk.

Nekateri tudi poenostavljate, da so bogati neumni, nesramni in arogantni.  Revni so pa sama milina. Seveda obstajajo tudi taki, ki gredo čez trupla…. vendar večina takih dolgo ne uspeva. Večina zelo sposobnih(ni sicer nujno venar pogosto so tudi premožni) ljudi ima tudi razvito empatijo in visoko čustveno inteligenco. Četudi si bodo mislili svoje o vas, bodo ostali izredno prijazni in prijetni in profesionalni…

Če si z nekom prijazen in se z njim pogovarjaš pa čeprav je to “samo” čistilka še ne pomeni, da moraš skupaj na morje…

Konec koncev bi ti lahko bilo pod šotorom celo všeč ?

Zafrustrirana lajd.a, ki predvidevam živi na možev račun. Vsa čast možu,da te prenaša.

take vzvišeno običajno si najdejo kakega orto alfa samca, ki ima 2 denarja več od povprečja, da jo na koncu ponižuje, urinira v usta, nabija v tazadnjo, zaničuje, ponižuje, to so ti običajno vzvišene droljačine. Pol se pa vzvišeno obnašajo do skromnejših ljudi. Jaka muda.

Za povedat ti imam sam to,da si navadna driska,ki zelo smrdi in jo je treba odplaknit.

Čudovito mnenje in pripoved. Se z napisanim strinjam vceloti.

Niste vredna da hodite po našem planetu. Vsak človek si zasluži izrečeno besedo, ne glede na to, kakšen je njegov status. Zame niste človek, ampak navadna lovača.

Jah… vzvišena si in misliš, da si večvredna. V resnici pa si zelo nesamozavestna in slab človek. To si mislim jaz o tem, kar si napisala.

Odgovor na objavo uporabnika
Že pri, 12.07.2021 ob 22:28

Že pri: “Pač enaki h enakim …” sem nehala brati tvoj post. Kako se imaš lahko za izobraženo osebo, če pa še predlogov k in ne znaš uporabljati? ?

Tako visoko izobražena in tako visoko se nosiš, ne znaš pa niti pravilno uporabljati predlogov h in k. Bravo! Sama tudi sodim med višje izobražene, se pa nimam zato za nekaj več in mi gre na bruhanje ob tvojem razmišljanju. Kaj misliš, kdo ti je izdelal avto, v katerega lahko “pokneš” svojo naduto rit?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close